Jyrki Lehtolan kolumni: Olen naisten hyväksikäyttäjä ja uhri iltasanomat 08:08 06.10

Mitä nyt taas? Eikö tämän pitänyt jo loppua? Parikymmentä ”Kuka haluaa lainata vaginaansa Suomen elokuva-alan tarpeisiin?”-tyyppistä normaalia poreallashaastattelua ikuisuus sitten – so what? .


UFC-mestari tyrmäsi myös uusintaottelussa – "Olen kautta aikojen paras" MTV 09:19 05.08

Yhdysvaltalainen T. J. Dillashaw säilytti vapaaottelun UFC:n kääpiösarjan mestaruutensa tyrmäysvoitolla Cody Garbrandtista lauantaina Los Angelesissa.


Putin Fox Newsilla: Trump ei kiinnostanut ennen ehdokkuutta, Muellerin syytteet venäläisiä vastaan sisäpoliittista peliä MTV 05:24 17.07

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo yhdysvaltalaisen Fox Newsin haastattelussa, että hän ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump eivät keskustelleet kahdenkeskisessä tapaamisessaan Yhdysvaltojen osallistumisesta Naton sotilasharjoituksiin.


Putin Foxille: Trump ei luvannut luopua Naton sotilasharjoituksista iltasanomat 01:56 17.07

Putinin mukaan hän ja Trump eivät keskustelleet kahdestaan Yhdysvaltojen osallistumisesta Naton sotilasharjoituksiin.


Harvardin yliopisto oikeudessa syytettynä aasialaisten syrjinnästä oppilashaussa iltasanomat 02:32 16.06

Yhdysvaltain Harvardin yliopiston johto tiesi jo vuonna 2013, että yliopisto syrjii aasialaistaustaisia hakijoita oppilasvalinnoissaan, esitti yliopiston oikeuteen haastanut järjestö perjantaina.


Argentiinan sotilashallituksen perintö ei tule toistumaan Venäjällä uusisuomi 21:44 11.06

Jalkapallon MM-turnaus alkaa torstaina Venäjällä. Kisojen järjestäminen Venäjällä on tuomittu maailmalla jyrkästi. Onhan Venäjä todettu syylliseksi sotatoimiin Ukrainassa.


Thaimaan juntalle täyteen neljä vuotta – vaalit vasta helmikuussa iltasanomat 08:39 22.05

Thaimaassa poliisi esti tiistaina sotilashallintoa vastustavien mielenosoittajien pääsyn Bangkokin hallintokortteleihin.


Tutkijan arvio: Ryhävalaan harvinaislaatuinen vierailu Itämerellä kertoo kahdesta maailmanlaajuisesta ilmiöstä - ”Sen tomtom on ollut epäkunnossa” iltalehti 21:41 12.05

Lauantainen uutinen ryhävalashavainnosta kertoo kannan elpymisestä, siikarysä puolestaan maailmanlaajuisesta muoviongelmasta, tutkija arvioi. Helsingin yliopiston valastutkija Rauno Lauhakangas vahvistaa arvion, jonka mukaan Merenkurussa siikarysään juuttunut eläin on juurikin ryhävalas. - Suomessa tämä on hyvin harvinaista. Se on suurten merien valas, Lauhakangas sanoo.


Tutkijan arvio: Ryhävalaan harvinaislaatuinen vierailu Itämerellä kertoo kahdesta maailmanlaajuisesta ilmiöstä - ”Se latasi parisataa vuotta vanhat kartat” iltalehti 19:50 12.05

Lauantainen uutinen ryhävalashavainnosta kertoo kannan elpymisestä, siikarysä puolestaan maailmanlaajuisesta muoviongelmasta, tutkija arvioi. Helsingin yliopiston valastutkija Rauno Lauhakangas vahvistaa arvion, jonka mukaan Merenkurussa siikarysään juuttunut eläin on juurikin ryhävalas. - Suomessa tämä on hyvin harvinaista. Se on suurten merien valas, Lauhakangas sanoo.


Harvinainen valashavainto Itämerellä: Valas tarttui siikarysään Merenkurkussa iltalehti 17:34 12.05

Valas löytyi Merenkurkussa Bergön pohjoispuolelta. Meripelastuskeskus Turku tiedottaa saaneensa tänään ilmoituksen iltapäivällä hieman ennen kello kahta, että Merenkurkussa Bergön pohjoispuolella valas oli tarttunut siikarysään. Kyse on noin seitsemän, kahdeksan metrin pituisesta ryhävalaasta, joka on arvioiden mukaan ryhävalas, kertoo meripelastusjohtaja Pasi Kettunen Turun meripelastuskeskuksesta.


Vain turismi pitää suomalaisten suosikkikohdetta pinnalla - sotilasjuntan vallankaappaus on jäädyttänyt Thaimaan suhteet ulkovaltoihin iltalehti 08:35 11.05

Suomalaisten suosiman lomakohteen Thaimaan poliittinen tilanne on sekasorrossa vielä neljä vuotta sotilasvallankaappauksenkin jälkeen. Thaimaan valuuttatulot turismista ovat säilyneet, vaikka muu vienti on leikkaantunut, kun sotilashallituksen taloudelliset, poliittiset, sotilaalliset ja kulttuuriset suhteet muuhun maailmaan ovat jäissä vain yhdellä suurella poikkeuksella. Se on Kiinan kansantasavalta. Kiina on täyttänyt sen aukon, minkä länsimaiden tosiasiallinen suhteiden jäädytys neljä vuotta sitten jätti. Tavalliselle turistille maan pysähtyneisyys on näkynyt ja tuntunut lähinnä hintojen nousuna ja palvelujen heikkenemisenä. Thaimaa elää oman onnensa varassa.


Hämeenlinnassa etsitään Helmi -tutkinnassa Huuhkajat pelaa maanantai-iltana miestä – jos tutkinnan toimittaja Khashoggin vaikuttaa eniten Walesille – – epäilty törkeästä

Uutiset