Hyväksikäytti teininä ala-asteikäisiä – myöhemmin parikymppisenä yhdynnässä alle 16-vuotiaan kanssa MTV 21:47 19.01

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1991 syntyneen miehen ehdolliseen vankeuteen lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä, joita hän teki ensin alaikäisenä, sitten parikymppisenä.


Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Trumpin valinta oli kamalaa, mutta Suomen presidentinvaalit vielä kamalampaa iltalehti 16:49 19.01

Mutta miksi kukaan haastaisi Niinistöä? Suomen presidentinvaaleissa on ehdolla kahdeksan lautakasasta koottua Matti Vanhasen kopiota, kirjoittaa Enbuske. Harva tietää, että ruotsalaisen Gösta Knutssonin klassikkolastenkirja Pekka Töpöhäntä kertoo oikeasti Suomen presidentinvaaleista. Kirjassa on ilkeä, lipevä ja narsistinen Monni, jota kaikki pelkäävät. Häntä mielistelevät kaksi perseennuolijakissaa, Pilli ja Pulla. Ne toistavat yhdestä suusta kaiken, mitä Monni sanoo ja kiusaavat niitä, joita on helppo kiusata eli Pekka Töpöhäntää. Monni-kissa on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Niinistö on sairaalloisen kiinnostunut imagostaan, hän nöyryyttää lähipiiriään, itkettää naisia ja soittelee vihaisia puheluita niille, jotka uskaltavat häntä kritisoida. Kekkonen kirjoitti myllykirjeitä, Niinistö taas ripustaa poliittisen myllynkiven vastustajiensa kaulaan ja upottaa nämä meren syvyyksiin. Kuten Monni-kissa, Niinistö osaa myös omaa etuaan tavoitellessaan mielistellä. Niinistö mielistelee kansaa. Näyttelee kesäteatteritasoisesti nöyrää, kuten Suomessa pitää.


Lasten terveyttä kartoittaviin tutkimuksiin 1,5 miljoonaa euroa MTV 15:17 19.01

Juho Vainion säätiö on myöntänyt 1,5 miljoonaa euroa apurahoja kansanterveyttä ja terveitä elämäntapoja edistäviin tutkimuksiin. Suurimmat, sadantuhannen euron apurahat saivat professori Erika Isolauri työryhmineen ja professori Katja Pahkalan tutkimusryhmä.


Aikuisten keuhko­kuumeet vähenivät lasten pneumo­kokki­rokotusten myötä iltasanomat 12:11 19.01

Laumasuoja hyödyttää rokottamattomia.


Aikuisten keuhkokuumeet vähenivät merkittävästi lasten pneumokokkirokotusten myötä MTV 11:40 19.01

Pikkulapsille annetut pneumokokkirokotukset ovat merkittävästi vähentäneet rokottamattomien aikuisten sairaalahoitoon johtaneita keuhkokuumeita, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.


Uutta tietoa lapsiaan kiduttaneista kauhuvanhemmista: Piiraita nälkää näkevien lasten eteen – mutta lapset eivät ylettyneet niihin MTV 10:47 19.01

Vanhemmat kiduttivat aliravittuja lapsiaan muun muassa asettelemalla ruokaa näiden eteen, mutta kuitenkin niin kauas, että lapsilla ei ollut mahdollisuutta päästä ravintoon käsiksi. 


Kardashianit riitelevät lastensa nimistä – kenen vauvasta tulee Love? stara 10:30 19.01

Julkkisperhe Kim Kardashian ja Kanye West saivat kolmannen lapsensa maanantaina.


Tiesitkö? Vedonlyöntihommia tekevä kiekkolegenda Esa Tikkanen on jo kolmen lapsen isoisä iltalehti 08:50 19.01

Esa Tikkanen asuu Espoossa puolisonsa Tuulin kanssa. Hänellä on aiemmista liitoistaan viisi lasta ja kolme lastenlasta. Esa Tikkanen, 52, tekee nykyisin kommentaattorin töitä kansainväliselle vedonlyöntifirmalle. Tikkanen toimii Bluesissa vuonna 2005 syntyneen poikansa junnujoukkueen valmennuksessa.


Prinssi Williamilla uusi kampaus - vedonlyöjät innostuivat: Onko mies kokonaan kalju pikkuveljensä häissä? iltalehti 07:40 19.01

Prinssi Williamin harvenneet hiukset on ajeltu liki olemattomiin. Prinssi William vieraili torstaina Evelinan lastensairaalassa Lontoossa. Edustava prinssi tummansinisessä puvussaan ja violettiin taittavassa kravatissaan näytti jotenkin erilaiselta. Ja kyllä vain, hänellä oli uusi kampaus!


Kalifornian kauhuvanhemmat saivat syytteet: 94 vuoden vankeustuomio uhkaa iltalehti 07:25 19.01

David ja Louise Turpin pitivät 13 lastaan kotinsa vankeina järkyttävissä oloissa. Perheen vanhemmat David, 57, ja Louise Turpin, 49, saivat torstaina syytteet kidutuksista, laittomista vangitsemisista, lasten pahoinpitelyistä ja alisteisten aikuisten pahoinpitelyistä, kertoi syyttäjä Mike Hestrin tiedotustilaisuudessa. Lisäksi David Turpin sai syytteen siveettömyydestä. Mikäli vanhemmat todetaan syyllisiksi, tuomio on 94 vuotta vankeutta tai elinkautinen.


Lapsikatraansa vangitsemisesta syytetty pariskunta kiistää syyllisyytensä iltalehti 04:35 19.01

57-vuotias mies ja 49-vuotias nainen ovat syytteessä muun muassa kidutuksesta. David ja Louise Turpin saivat torstaina Kaliforniassa syytteet kidutuksista, laittomista vangitsemisista, lasten pahoinpitelyistä ja alisteisten aikuisten pahoinpitelyistä, tiedotustilaisuudessa. Jos pariskunta aikanaan todetaan syyllisiksi rikoksiin, on tuomio 94 vuotta vankeutta tai elinkautinen.


Kalifornian kauhuvanhemmat saivat syytteet: tuomio 94 vuotta vankeutta iltalehti 22:11 18.01

David ja Louise Turpin pitivät 13 lastaan kotinsa vankeina järkyttävissä oloissa. Perheen vanhemmat David, 57, ja Louise Turpin, 49, saivat torstaina syytteet kidutuksista, laittomista vangitsemisista, lasten pahoinpitelyistä ja alisteisten aikuisten pahoinpitelyistä, kertoi syyttäjä Mike Hestrin tiedotustilaisuudessa. Lisäksi David Turpin sai syytteen siveettömyydestä. Mikäli vanhemmat todetaan syyllisiksi, tuomio on 94 vuotta vankeutta tai elinkautinen.


Supermarsun luoja Paula Noronen paljastaa, että kaikki alkoi Radiomafian legendaarisesta sketsihahmosta: ”Siinä on Tarja Kulho -henkeä” iltalehti 21:01 18.01

Käsikirjoittaja Paula Noronen jännitti suunnattomasti, millainen elokuva hänen Supermarsu-hahmostaan on saatu aikaiseksi. Ensi viikolla ensi-iltaan tuleva Supermarsu-elokuva perustuu Paula Norosen riemastuttavaan kirjasarjaan. Radiojuontajana ja tv-esiintyjänä tutuksi tullut Noronen käsikirjoitti elokuvan yhdessä ohjaaja Joona Tenan kanssa. Projektia alettiin suunnitella jo kahdeksan vuotta sitten, mutta rahoituksen saaminen lastenelokuvaan, jossa on marsuksi muuttuva tyttö ja puhuvia silakoita, ei ollut helppoa.


Neliraajahalvaantunut Jari Mönkkönen valittiin Vuoden esikuvaksi, piti koskettavan puheen - ”Pääsen nukkumaan lasteni viereen” iltalehti 20:52 18.01

Harjoituksissa sattuneessa onnettomuudessa neliraajahalvaantunut Jari Mönkkönen valittiin Urheilugaalassa Vuoden esikuvaksi. Mönkkönen saapui lavalle Sanna-vaimonsa kanssa, kun hänen pitkäaikainen ystävänsä ja kilpakumppaninsa Jani Tanskanen oli ensin lukenut palkinnonsaajan nimen. - Kiitos tästä mielettömästä huomionosoituksesta. Se merkkaa minulle tosi paljon, Mönkkönen aloitti.


Kiduttajavanhemmat pitivät elämänsä salassa ja kulissia yllä Facebookissa: perheen isä katseli vaimonsa siskoa suihkussa, isovanhempia ei päästetty kynnyksen yli iltalehti 11:07 18.01

Kalifornian vapautettujen 13 lapsen täti kertoo, ettei hänellä ollut sisareensa juuri minkäänlaista suhdetta 20 vuoteen. Lastensa kiduttamisesta syytetyt David ja Louise Turpin pysyttelivät 13 lapsensa kanssa tiukasti omissa oloissaan, eivätkä tavanneet edes sukulaisiaan. Sunnuntaina paljastui että 2-29-vuotiaita lapsia pidettiin kamalissa oloissa, he olivat aliravittuja ja osa oli kahlehdittu huonekaluihin. Lasten täti, Louisen sisko Elizabeth Flores paljastaa ABC:n haastattelussa, ettei hänellä oikeastaan ollut sisarsuhdetta 20 vuoteen. Floresin mukaan perhe yritti vuosikausia pitää yhteyttä Louiseen, mutta turhaan.


Daniela löysi vauvanruuasta omituisen metallipalan, Karoliina homeklöntin – Nestlé: Erittäin mystistä, mutta otamme erittäin vakavasti MTV 08:29 18.01

Metallinpala ja hometta - nyt äidit kertovat, mitä lastenruuista on löytynyt. Suomen Nestléstä kerrotaan, että tilanteet ovat harvinaisia ja ne otetaan joka kerta erittäin vakavasti. 


Pikkupoikien kuvaama video ihastuttaa: Jesse Puljujärvi vietti vapaapäivää pelaamalla lasten kanssa – ”Mähän sanoin!” iltasanomat 08:22 18.01

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä vietti vapaata ulkojäillä.


Pikkupoikien kuvaama video ihastuttaa – Jesse Puljujärvi vietti vapaapäivää pelaamalla lasten kanssa iltasanomat 08:22 18.01

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä vietti vapaata ulkojäillä.


Uutiset