Presidentti MTV:n haastattelussa Latviassa: Ilmastonmuutos huolettaa, mutta niin myös suurvaltapolitiikka – "EU:lla pitäisi olla nyt kovaa voimaa" MTV 18:52 14.09

Huoli Euroopan unionin tulevaisuudesta ja turvallisuudesta nousivat päällimmäisiksi kysymyksiksi 13 Euroopan maan tapaamisessa Latvian Riikassa.


Ilmastonmuutos huolettaa Niinistöä, mutta niin myös suurvaltapolitiikka – "EU:lla pitäisi olla nyt kovaa voimaa" MTV 18:52 14.09

Huoli Euroopan unionin tulevaisuudesta ja turvallisuudesta nousivat päällimmäisiksi kysymyksiksi 13 Euroopan maan tapaamisessa Latvian Riikassa.


Susijengi kaatoi Latvian jännitysnäytelmässä – teini-ikäinen Ville Tahvanainen hurjassa iskussa! iltasanomat 21:17 07.09

Suomi kaatoi Latvian viimeisessä valmistavassa ottelussa ennen MM-karsintoja.


Susijengille upea korisvoitto – nuori joukkue kaatoi Latvian iltasanomat 21:12 31.08

Suomen nuori maajoukkue yllätti Latvian Espoossa 80–73.


Suomi jäi kauas kärjestä suunnistuksen MM-sprinttiviestissä iltasanomat 18:28 05.08

Suomi on sijoittunut kahdeksanneksi suunnistuksen MM-kisojen sprinttiviestissä Latvian Riiassa.


Suomalaismiehet jäivät ulos kärkitaistosta suunnistuksen MM-sprintissä iltasanomat 17:21 04.08

Suomalaismieskaksikon panos jäi laihaksi suunnistuksen MM-kisojen sprintissä Latvian Riiassa.


Wimbledonin ensimmäinen finalisti selvillä – saako jälleen Serena Williamsin vastaansa? MTV 16:54 12.07

Saksan Angelique Kerber nappasi Wimbledonin grand slam -tennisturnauksen ensimmäisen kaksinpelin finaalipaikan. Kerber päihitti torstaina välierässä Latvian Jelena Ostapenkon erin 6–3, 6–3.


Latvian Gulbis väsytti neljänneksi sijoitetun Zverevin iltasanomat 22:31 07.07

Neljänneksi sijoitettu saksalainen Alexander Zverev putosi jatkosta tenniksen grand slam -turnauksessa Wimbledonissa.


Euroopan keskuspankki lopettaa osto-ohjelman jouluun – Korot pysyvät toistaiseksi ennallaan uusisuomi 15:14 14.06

Euroopan keskuspankki EKP kertoi odotetusti torstaina pitävänsä korot ennallaan, mutta se julkisti myös uusia yksityiskohtia osto-ohjelman päättämisestä. EKP:n neuvosto on kokoontunut tänään torstaina Latvian Riiassa.  


Euromaiden keskuspankkien johtajat kokoontuvat tänään Latviaan MTV 06:47 14.06

Euroopan keskuspankin EKP:n hallintoneuvosto keskustelee tänään Latvian Riiassa muun muassa siitä, lopettaako keskuspankki arvopaperien osto-ohjelmansa.


Oluet, siiderit, lonkerot, viinitonkat... Katso jättitaulukko: Näillä hinnoilla juomat saa Suomesta, laivalta, Virosta ja Latviasta iltasanomat 12:51 12.06

Viron alkoholiveronkorotukset ovat vieneet suomalaisten viinarallin Latviaan. Usein reissu Latvian ja Viron rajalle yhdistetään Pärnuun lomaan, mutta sinne pystyy tekemään päiväreissunkin. Katso taulukosta hintavertailu Suomen, Viron ja Latvian hintojen välillä!


Porilainen Mäkelän pariskunta ajoi Latviaan ja säästi satasia alko-ostoksissa – tältä näyttää täysi lasti mökki-illanviettoja varten iltasanomat 15:48 11.06

Kun Ainazin SuperAlkossa haastattelee ihmisiä, selviää nopeasti, että suurin osa suomalaisista ovat Latvian puolella vain osana Pärnun matkaa.


Porilainen Mäkelän pariskunta ajoi Latviaan ja säästi satasia alko-ostoksissa – tältä näyttää täysi lasti mökki-iltoja varten iltasanomat 15:48 11.06

Kun Ainazin SuperAlkossa haastattelee ihmisiä, selviää nopeasti, että suurin osa suomalaisista ovat Latvian puolella vain osana Pärnun matkaa.


Mixu Paatelainen johdatti Latvian heti turnausvoittoon – sai sankarin kohtelun ja huimia kehuja! MTV 20:57 06.06

Mixu Paatelainen on luotsannut Latvian jalkapallomaajoukkueen ensitöikseen Baltia Cupin mestaruuteen. Mestaruus varmistui, kun Latvia pelasi tiistaina 1–1-tasapelin Liettuaa vastaan.


Mixu Paatelaisella positiivinen debyytti Latvian peräsimessä – palautti maan heti voittokantaan iltasanomat 22:16 02.06

Suomalaisluotsi johdatti Latvian voittoon heti debyyttiottelussaan.


Mixu Paatelainen luotsasi Latvian voittoon debyytissään MTV 20:26 02.06

Jalkapallovalmentaja Mixu Paatelainen luotsasi ensimmäisessä ottelussaan Latvian peräsimessä maan 1–0-voittoon Viroa vastaan.


Lähes tuhat NHL-ottelua valmentanut mestariluotsi hyppää KHL:ään iltalehti 09:54 28.05

Stanley Cupin vuonna 2001 Colorado Avalanchen päävalmentajana voittanut Bob Hartley siirtyy KHL:ään. Hartley on Avangard Omskin uusi päävalmentaja. Länsi-Siperian suurseura kertoi myöhään sunnuntai-iltana kaksivuotisesta sopimuksesta. 57-vuotias kanadalainen on viimeiset kaksi kautta toiminut Latvian maajoukkueen peräsimessä ja jatkaa myös siinä virassa.


Presidentti Niinistö vierailee Georgiassa - Kyseessä maan 100-vuotisjuhlallisuudet iltalehti 12:42 26.05

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee parhaillaan Georgiassa Etelä-Kaukasiassa. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistuu Etelä-Kaukasiassa sijatisevan Georgian ensimmäisen demokraattisen valtion 100-vuotisjuhlaan lauantaina. Juhallisuudet järjestetään maan pääkaupungissa Tbilisissä. Niinistö lisäksi juhlallisuuksiin osallistuvat myös muun muassa Latvian, Liettuan, Puolan, Slovakian ja Armenian presidentit sekä Euroopan komission puheenjohtaja.


Ruotsia piinanneen Latvian joukkueen kapteeni: "Voimme olla ylpeitä" MTV 16:47 18.05

Latvia oli jääkiekon MM-turnauksen pirteä yllättäjä. Jo puolivälieräpaikka oli Latvialta yllätys, mutta kylläiseksi latvialaiset eivät siitä tulleet, vaan taistelivat puolivälieräottelussa tiukasti Ruotsin NHL-tähtiä vastaan. Ruotsi voitti hikisesti 3-2.


karkuun Eurassa, Saloon täyden Kisapuiston edessä

Uutiset