"Terhi Kokkonen" vieraili Kingin tuomaristossa: "Luulin, että tämä on musiikkiohjelma, mutta olin väärässä" mtv 19:30 16.04

Lauantai-illan Kingi-lähetyksessä nähtiin jälleen ajankohtaisia vieraita. Tuomaristossa istui muun muassa Vain elämää -ohjelmasta poistettu "Terhi Kokkonen". 


Pekka Pouta joutui imitaation kohteeksi: "Todella jäätävä esitys, mutta niin on ollut tämä kevätkin" mtv 16:05 16.04

Lauantai-illan Kingi-lähetyksessä nähtiin toinen toistaan huikeampia musiikkiesityksiä, mutta mitä ihmettä Pekka Pouta teki ohjelmassa? 


Colorado punnersi väkisin NHL:n pudotuspeleihin - tässä ovat Stanley Cupista taistelevat joukkueet iltalehti 07:32 08.04

NHL:n viimeisetkin pudotuspelijoukkueet ratkesivat lauantai-illan kierroksella. Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche nousi viimeisenä joukkueena mukaan pudotuspeleihin, kun se kukisti lauantain päätöskierroksen ottelussaan St. Louis Bluesin kotonaan 5-2. Ennen lauantaita Blues oli vielä yhden pisteen verran Avalanchen edellä läntisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla. Rantanen oli alustamassa Tyson Barrien 2-0-maalia avauserässä.


Niinistön ja Haukion pojan ristiäiset noteerattiin Kingissä - karikatyyripilailua Haukiosta ja nimestä iltalehti 20:47 07.04

Lauantai-illan Kingi-ohjelman tuomaristossa nähtiin Pirjo Heikkilän esittämä rouva Jenni Haukio. Kingistä käynnistyi tänä keväänä toinen kausi. Viihdeohjelma Kingissä kilpailee kuvitteellisia, näyttelijöiden luomia artisteja. Jokaisessa jaksossa artistien esityksiä arvioivat vaihtuvat tuomaristot. Tuomariston jäsenet ovat usein tunnettujen julkisuuden henkilöiden karikatyyrejä, joiden nimillä leikitellään.


Moniveto: Genovan derbyssä peli-idea iltasanomat 21:05 06.04

Lauantai-illan Monivedossa on pari selkeästi edullista peli-ideaa tarjolla. Toinen niistä löytyy Serie A:n helmiottelusta.


Erika Vikman paljastaa suosikkinsa Kingi-hahmoista: "Meissä on jotakin yhteistä" mtv 19:59 31.03

Tangokuningatar Erika Vikman nähdään lauantai-illan Kingissä. Kaunotar on löytänyt jo oman suosikkinsa Kingi-hahmoista. 


Tänä yönä tärähtää! Eeli Tolvanen pelaa ensimmäisen NHL-ottelunsa iltalehti 19:08 31.03

Eeli Tolvanen debytoi NHL:ssä tänä yönä Suomen aikaa. Nashville Predatorsin päävalmentaja Peter Laviolette vahvisti, että 18-vuotias suomalaissensaatio on kokoonpanossa lauantai-illan kotipelissä Buffalo Sabresia vastaan. Koko NHL:ää johtava Predators isännöi jumbona lojuvaa Sabresia Suomen aikaa kello 3.


Uutisvuoto loppuu toukokuussa - pyöri Ylellä 20 vuotta iltalehti 15:44 19.03

Uutisvuotoa on luvassa tänä keväänä vielä 10 jaksoa. Uutisvuoto on yksi pisimpään Ylellä pyörineistä ohjelmista. Sitä on nähty 20 vuotta lauantai-iltaisin TV1:llä. - Uutisvuoto on vetänyt ansiokkaan vahvasti rooliaan lauantai-illan paraatipaikalla. Täydet 20 vuotta on kunniakas ikä ajankohtaisen asiaviihteen ohjelmalle: merkkipaalupaikalla ja huipulla on yhtä aikaa sekä haikea että hyvä lopettaa, sanoo Ylen tilaaja Arttu Nurmi.


-finalistina dramaattisesti viikonloppuna liigassa jumbosta pääepäillyt tunnistettu tapahtunut asioita, joita voittomaali hylättiin – testeille ei – voivat

Uutiset