Oskari Mörö juoksi kauden kärkiajan, jäi kuudenneksi iltasanomat 15:57 24.06

EM-kisojen loppukilpailussa viime vuonna juossut Oskari Mörö joutui EM-joukkuekilpailussa odotetun kovaan kyytiin lauantaina.


Mies oli kuolla Jyväskylässä - kolmen nuoren esimerkillinen toiminta pelasti tilanteen iltalehti 11:43 24.06

Tapausta sivusta seurannut mies ylistää nuorten esimerkillistä toimintaa. Perushoitajana työskentelevä nainen oli tulossa viime viikon lauantaina Jyväskylän satamasta pois, kun hän huomasi Jyväskylän Matkakeskukselle johtavalla ylikulkusillalla koskettavan näyn. - Näin, että jotain oli käynnissä. Mies makasi maassa ja näin, että ympärillä oli muutama henkilö.


Parikymppisten auto ajoi ulos moottoritieltä Jyväskylässä - kuudes matkustaja oli ehkä takakontissa, lensi ulos autosta iltalehti 10:27 24.06

Kuusi noin 20-vuotiasta nuorta aikuista loukkaantui lievästi aamuyöllä ulosajossa. Lauantaina aamuyöllä neljän aikoihin henkilöauto ajoi ulos valtatie 9:ltä. Kyydissä oli kuusi nuorta aikuista. He loukkaantuivat lievästi. Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Ari Rutanen kertoo, että kuudennen matkustajan epäillään olleen henkilöauton takakontissa ja hän oli lentänyt törmäyksessä ulos autosta.


Kiinassa noin sadan ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle iltalehti 05:56 24.06

Kiinassa noin sadan ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle Sichuanin maakunnassa. Paikalla on meneillään pelastusoperaatio. Noin 40 kotia tuhoutui maanvyörymässä Xinmon kylässä, kun läheisen vuoren rinne romahti, Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua kertoo. Onnettomuus tapahtui varhain lauantaina paikallista aikaa.


Lauantaina sataa - juhannuksen viileä sää jatkuu iltalehti 04:04 24.06

Länsi-Suomeen saadaan lauantaina sateita. Tänään lauantaina matalapaineen alue lähestyy päivän aikana kohti länsirannikkoa, ja tiedossa on sateita. Eniten vettä ropisee Länsi-Suomessa. - Sateita tulee viimeistään illan aikana Länsi-Suomeen. Muualla Suomessa on heikkoja sadekuuroja, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Ville Siiskonen selvittää.


Costello otti omansa – näiltä lähtöradoilta jahdataan 50000 euroa lauantaina iltasanomat 17:22 23.06

Tupamäet saivat aihetta juhlaan toisessa Nordic King -karsinnassa, vaikka Polaran kävi ensimmäisessä köpelösti.


Hartaasti odotetut pandat saapuvat lauantaina Berliinin eläintarhaan – Meng Mengille ja Jiao Qingille toivotaan jälkikasvua hs 15:19 23.06


Historiallinen suomalaissaldo ensi yönä NHL:n varaustilaisuudessa? Peräti kuusi mahdollista ykköskierroksen nimeä! iltalehti 15:12 23.06

NHL:n varaustilaisuuden ensimmäinen kierros järjestetään Chicagossa perjantain ja lauantaina välisenä yönä Suomen aikaa. Loput kierrokset ovat vuorossa lauantaina. Kun suomalaisia nuoria lupauksia arvioitiin viime syksynä NHL:n tämän kesän varaustilaisuutta varten, näytti järjestys vielä huomattavan erilaiselta. Suurin positiivinen muutos on tapahtunut nuoren helsinkiläispuolustajan kehityskäyrässä. Miro Heiskanen on noussut raketin lailla koko varausikäluokkansa parhaimmistoon.


Mies oli kuolla Jyväskylässä - kolmen nuoren miehen esimerkillinen toiminta pelasti tilanteen iltalehti 21:39 22.06

Tapausta sivusta seurannut mies ylistää nuorten esimerkillistä toimintaa. Perushoitajana työskentelevä nainen oli tulossa viime viikon lauantaina Jyväskylän satamasta pois, kun hän huomasi Jyväskylän Matkakeskukselle johtavalla ylikulkusillalla koskettavan näyn. - Näin, että jotain oli käynnissä. Mies makasi maassa ja näin, että ympärillä oli muutama henkilö.


SuperMoniveto: Reilulla kympillä tuli päälle 500 euron potti! iltasanomat 08:49 22.06

Lauantaina olivat Confederations cupia ja Ykköstä käsitelleen kierroksen peli-ideat kohdallaan. Pienellä 12,80 euron pelillä lunastettiin mukavat 524 euroa. Uutta koukkua vesille...


Lionel Messi täyttää 30 vuotta - mihin suuntaan Barca-tähden ura jatkuu? iltalehti 08:01 22.06

Lionel Messi täyttää lauantaina 30 vuotta ja viikkoa myöhemmin hän menee naimisiin. Muita juhlanaiheita Kirpulla ei enää tunnu olevan. Lionel Messi on viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja. Yhdessä vaiheessa epäiltiin, että maailman parhaalle futaajalle annetun palkinnon jakaminen voitaisiin keskeyttää, koska vaikutti siltä, että Barcelonan kymppi kahmisi sen joka vuosi takkansa päälle. Enää kukaan ei ajattele niin. Cristiano Ronaldo voitti palkinnon viime vuonna, ja nappaa sen varmuudella tälläkin kaudella.


Helmi Rasin ja yli sadan muun elämä päättyi Näsijärvellä traagisena lauantaina – nyt Suomen tuhoisinta laivaa myydään 20 000 eurolla hs 14:45 20.06


Käsittämätön tuomarivirhe hämmästyttää Tammisaaressa - protesti jätetty: "Raskasta ajaa lähes 2000 kilometriä" iltalehti 14:33 19.06

Jalkapallon Ykkösessä Ekenäs IF hävisi lauantaina vieraskentällä AC Oululle 0-1 tuomarivirheen seurauksena. Ottelun tuomaristo tulkitsi sääntökirjaa virheellisesti tilanteessa, jossa EIF:lle oli tuomittu rangaistuspotku. Felix de Bona laukoi pallon pilkulta maaliin, mutta maalia ei hyväksytty, koska toinen EIF:n pelaaja juoksi liian aikaisin rangaistusalueelle.


Hämmästyttävä tuomarivirhe Suomen Ykkösessa saattaa johtaa uusintaotteluun - Palloliitto kovan päätöksen edessä iltalehti 13:32 19.06

Ykkösen EIF joutui lauantaina pelatun Ykkösen ottelun tuomarivirheen kärsijäksi. AC Oulun vieraana ollut EIF sai ottelun 56. minuutilla tilaisuuden päästä johtoon, kun päätuomari Oliver Reitala tuomitsi rangaistuspotkun. Ensimmäistä yritystä, jossa pallo meni maaliin asti, ei hyväksytty rangaistualueelle liian aikaisin rynnäiden pelaajien liikehdinnän takia.


SDP tyrmäsi hallitusjatkon:"Hallituksen takana on enää vajaa 40 prosenttia kansasta" iltalehti 12:56 19.06

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman tyrmäsi hallituksen jatkon. SDP esittää hallitukselle epäluottamusta. Lindtmanin mukaan lauantaina 10. kesäkuuta heräsi paljon toivoa. - Molempien hallituspuolueiden puheenjohtajat sanoivat pohtivansa hallitusyhteistyön tulevaisuutta juuri arvojen näkökulmasta... Moni ajatteli, että vihdoinkin. Politiikka palautetaan perusasioihin. Suvaitsemattomuudelle, vihapuheelle laitetaan rajat.


Nooralotta Neziri huonossa kunnossa - valmentajalta suorat sanat taustoista iltalehti 10:34 19.06

Nooralotta Nezirin heikko vire hämmästyttää. Henkilökohtainen valmentaja Jussi Ihamäki pesee kätensä aitajuoksijan ongelmista. Vuosi sitten Kuortaneen eliittikisoissa Nooralotta Neziri juoksi 100 metrin aidoissa Suomen ennätyksen 12,81. Ura oli jyrkässä nousukiidossa. Lauantaina porilainen palasi Kuortaneelle, mutta nousukiidosta ei ole enää kuin muisto. Kellot pysähtyivät aikaan 13,53.


Iltalehden lukijat kertovat nuuskan pimeästä kaupasta Suomessa: "Kuin kävelisi lähimpään kioskiin" iltalehti 08:00 19.06

Iltalehti kysyi lauantaina verkkosivuillaan lukijoiden kokemuksia nuuskan pimeästä kaupasta Suomessa. Lukijoiden lähettämien kertomusten mukaan toiminta on helppoa ja hyvinkin laajaa. Yhden lukijan mukaan nuuskaa on Suomessa myynnissä järjettömiä määriä. Kaupasta sovitaan usein Whatsapp- ja Facebook-ryhmissä ja nuuska vaihtaa omistajaa koulujen käytävillä, baareissa ja parkkipaikoilla. Toiminnasta on tulossa yhä ammattimaisempaa. - Toiminta on koko ajan ammattimaistumassa ja "pienyrittäjiä" hinnoitellaan ulos markkinoilta, lukija kertoo.


Pihalle tilataan huvilateltta - loton ennätyspotin voittajille järjestetään jättikahvitus iltalehti 07:41 19.06

Loton ennätyspotin 50 voittajan kahvitus ei onnistu kabinetissa, vaan Veikkauksen pihalle pystytetään todennäköisesti huvilateltta. Loton kaikkien aikojen suurin potti, 14,2 miljoonaa, osui lauantaina 50 hengen porukalle. Netissä pelattu rivi toi voittoja 24 paikkakunnalle. Veikkauksella on perinteinen tapa tarjota isoja summia voittaneille kahvit kabinetissaan, mutta tällainen määrä voittajia kabinettiin mahdu. Tiedottaja Tero Talaslahti arveleekin, että Veikkauksen pihalle nousee huvilateltta kahvitusta varten.


Uutiset