Sunrise Avenuen uutuusalbumia myyty jo yli 100 000 kappaletta Saksassa: ”Joulu tuli aikaisin” iltalehti 20:49 17.12

Samu Haber kiittää fanejaan Instagram -päivityksellään. Uutuusalbumi Heartbreak Century on myynyt kultaa. Sunrise Avenuen menestys Saksassa jatkuu. Uutuusalbumi Heartbreak Century ilmestyi lokakuussa, nousten nopeasti Saksan albumilistan ykköseksi. Nyt uutuusalbumia on myyty yli 100 000 kappaletta. Yhtyeen laulaja ja kitaristi Samu Haber kirjoittaa kultalevykuvan saatteeksi Instagram-sivulleen:


Tiktak-yhtyeen Petra Gargano paluusta: "Mahtavaa päästä tekemään hommia noiden mimmien kanssa!" mtv 17:12 17.12

Tiktak-yhtye esiintyy kymmenen vuoden tauon jälkeen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa. Laulaja Petra Gargano on fiiliksissä tulevasta.


Lauri Tähkän faneilla meni överiksi - laulajalle hulppea lahjavuori, katso kuva iltalehti 15:20 17.12

Laulaja Lauri Tähkä sai esiintymisensä jälkeen faneiltaan kaikenlaisia muistamisia. Lahjavuoreen mahtuu vaikka mitä. Lauri Tähkä, 44, tuli tunnetuksi Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulakuvana. Nykyään Tähkä esiintyy Revohka-yhtyeen kanssa. Fanit ovat selvästi ylittäneet itsensä tänä vuonna, sillä Tähkä on julkaissut kuvan faneiltaan saamistaan muistamisista. Kuvassa näkyy, että mies on saanut kaikkea mahdollista avokadosta kuohuviiniin. Kuvasta erottuvat myös villasukat, lapaset ja pipo. Suklaarasioita on useampia, piparkakkuja ja alkoholijuomiakin löytyy. Kaikkia lahjoja ei ole vielä avattu.


Juha Tapio kiittelee vaimoaan tuesta uransa varrella: ”Ilman vaimoani tästä ei olisi tullut mitään” mtv 12:00 17.12

Laulaja Juha Tapio ylistää Alasti-klubi-ohjelmassa vaimoaan. Jakso on nähtävissä C Morella alkaen 15.12.


Laulaja Terhi Kokkonen keikkalavoille palanneesta Ultra Brasta: "Kuin suuri hirviö, joka hengittää" mtv 19:30 16.12

Ultra Bran paluukeikat huipentuvat kolmeen iltaan Helsingin Hartwall Arenalla. Lauantain loppuunmyyty konsertti nähdään suorana lähetyksenä tänään C Moressa.


Jussi Tuominen löysi 70-luvulla talon kellariloukosta lähes umpisokean laulajan – Miljoona ruusua levytettiin lopulta siivouskomerossa iltasanomat 12:55 16.12

Vera Telenius ampaisi Miljoona ruusua -kappaleella koko kansan tietoisuuteen.


Elonkerjuun laulaja Osku Ketola: Salakeikalta leikkauspöydälle iltalehti 12:33 15.12

Elonkerjuu palaa keikkalavoille pääsiäisenä. Luvassa on myös uutta materiaalia. Vokalisti Osku Ketola on joutunut hakemaan lisäapua leikkauspöydältä. Elonkerjuu-yhtye vahvisti keskiviikkona ensimmäiset viralliset keikkansa vokalisti Osku Ketolan liittymisen jälkeen. Bändi nähdään Nordic Live Productions Oy:n konserteissa 29.3. Seinäjoki Areenalla ja 31.3. Vaasan Rewell Centerillä. Kitaristi Simo Rallin mukaan keikkoja on jo lyöty lukkoon useampikin.


Ultra Bra palaa tänään - Terhi Kokkonen myöntää: ”Tämä vuosi on ollut kaikille Ultra Brassa rankka” iltalehti 09:06 15.12

Ultra Bra esiintyy tänä viikonloppuna kolmesti Hartwall-areenalla. Sen jälkeen yhtyeen tarina on lopullisesti ohitse, kertoo yhtyeen laulaja Terhi Kokkonen Iltalehdelle. - Kyllä tämä on tässä, enempää keikkoja ei tule. Vuosi on ollut meille rankka, ja Ultra Bra on vienyt ison osan ajasta vaikka keikkoja ei ole niin montaa ollutkaan, yksi yhtyeen laulajista, Terhi Kokkonen, kertoo Iltalehdelle. Kokkosella itsellään on ollut todella kiireistä, sillä hän on juuri valmistumassa Aalto-yliopistosta, jonne hän ohjasi lopputyönään ensimmäisen elokuvansa, keikkoja on riittänyt Scandinavian Music Groupin kanssa ja samalla on pitänyt miettiä Ultra Bran konsertteja.


Käpylän pyöveli Jukka Järvinen, 53, ja laulaja Reeta Viljamaa, 42, odottavat kevätvauvaa - häistäkin on puhuttu iltalehti 08:51 15.12

Ex-nyrkkeilijä ja nykyinen kunnallispoliitikko Jukka ”Käpylän pyöveli” Järvinen ja Reeta Viljamaa ovat seurustelleet alle vuoden. Huhtikuussa syntyy yhteinen lapsi. Viime helmikuusta seurustelleilla Jukka Järvisellä ja Reeta Viljamaalla oli keskiviikkoiltana iloista kerrottavaan. Reeta julkaisi Facebook-sivullaan ultraäänikuvia paljastaen, että kaksikko odottaa huhtikuussa syntyvää vauvaa.


Fergie loisti punaisella matolla – tiukka mekko nuoli vartaloa stara 08:00 15.12

Laulajatar Fergie oli kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa,


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 15.12

Laulajatar Fergie oli kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa,


The View’n laulaja löi lentokoneessa matkustajaa, kaatoi juomat päälle ja kiroili – syy: Ei päässyt istumaan kihlattunsa viereen iltasanomat 22:34 14.12

Kyle Falconer jouduttiin poistamaan lentokoneesta väkivaltaisen ja loukkaavan käytöksen vuoksi.


The View’n laulaja löi lentokoneessa viereistä naista, kaatoi juomat päälle ja kiroili – ei päässyt istumaan kihlattunsa viereen iltasanomat 22:34 14.12

Kyle Falconer jouduttiin poistamaan lentokoneesta väkivaltaisen ja loukkaavan käytöksen vuoksi.


Sami Hintsasen naapuri tuomittiin vuodeksi lähestymiskieltoon iltasanomat 12:15 14.12

Juontaja-laulaja-näyttelijä Sami Hintsasen naapuri on tuomittu vuodeksi lähestymiskieltoon.


Olli Lindholm toipuu isosta leikkauksesta, taustalla pitkäaikainen ylirasitustila – ei voi pitää mikrofonia kädessään iltasanomat 07:03 14.12

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmilla on mennyt kuluneena vuonna niin lujaa, että jouluna hän aikoo hakea kuusen jalkaisin.


Juha Tapio avoimena lopettamisaikeistaan: ”Halusin antaa itselleni sen vaihtoehdon” mtv 18:03 13.12

Laulaja Juha Tapio kertoo Alasti-klubilla C Morella avoimesti Elias Kaskiselle uraansa liittyvistä lopettamisaikeista. Jakso on nähtävissä palvelussa alkaen 15.12.


The Voice of Finlandissa sääntömuutoksia - Elina Kottonen aloittaa yhtenä juontajista iltalehti 13:20 13.12

Elina Kottonen aloittaa The Voice of Finlandin takahuonejuontajana. Ohjelman seitsemännellä kaudella on uutena sääntönä jatkuva kaappausmahdollisuus. The Voice of Finlandin seitsemäs tuotantokausi alkaa tammikuussa. Ohjelmassa on luvassa muutoksia, sillä nyt kaksintaistelussa tähtivalmentajat voivat kaapata tiimiinsä niin paljon laulajia kuin haluavat. Jatkuvasta kaappausmahdollisuudesta huolimatta vain kaksi laulajaa voi jatkaa Knockout-vaiheeseen. Knockout-vaihe on viime vuoden tapaan tuolikisa, jossa valmentajat joutuvat päättävät, ketkä putoavat ja ketkä jatkavat.


Oopperalaulaja oli jumissa Helsinki-Vantaalla kolmatta päivää – piina alkoi maanantaina iltasanomat 10:48 13.12

Suomalainen oopperalaulaja Virpi Räisänen yritti kotiinpaluuta Hollannin Amsterdamiin kolmatta päivää Helsinki-Vantaan asemalla.


Oopperalaulaja jumissa Helsinki-Vantaalla kolmatta päivää – Piina alkoi maanantaina iltasanomat 10:48 13.12

Suomalainen oopperalaulaja Virpi Räisänen on yrittänyt kotiinpaluuta Hollannin Amsterdamiin kolmatta päivää Helsinki-Vantaan asemalla.


Mauno Koivisto, Alma, Jari Sillanpää – näitä julkkiksia suomalaiset googlaavat eniten mtv 10:47 13.12

Googlen hakukone kertoo, mitkä asiat kiinnostivat suomalaisia eniten vuonna 2017. Kärkikaartiin sijoittuivat muun muassa tähtilaulaja Alma sekä presidentti Mauno Koivisto.


Uutiset