Tinze on kansainvälinen twerk-tähti ja nyt myös laulaja – uutuuskappaleen musiikkivideolla kuumaa twerkkausta

mtv 15:10 29.05

Tinzella on Instagramissa huimat 295 000 seuraajaa.


Archie Cruz palasi julkisuuteen kohueron jälkeen – pääsi vieroituksesta ja avautuu uusista arvoistaan

iltalehti 12:20 29.05

Archie Cruz vietti kolme viikkoa vieroituksessa. Santa Cruzin laulaja Archie Cruz eli Arttu Kuosmasen hyvinvointi romahti keväällä, kun hän erosi riitaisasti amerikkalaisesta tyttöystävästään Katelynistä. Nyt laulajan vointi on huomattavasti parempi. Tähti ilmoitti Instagramissa käyneensä läpi kolmen viikon intensiivisen vieroitusjakson.


Kylie Minogue täytti 52 vuotta – lanseerasi sen kunniaksi oman roseeviinin

stara 12:00 29.05

Laulaja Kylie Minogue on tehnyt todella pitkän uran musiikin parissa.


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 29.05

Laulaja Kylie Minogue on tehnyt todella pitkän uran musiikin parissa.


Reino Nordin heitti somessa hillittömän vitsin: Leikkasi partansa puoliksi – seuraajat repesivät totaalisesti

iltalehti 09:19 29.05

Reino Nordinin partatempaus on saanut somessa aikaan huvittuneen aallon. Laulaja ja näyttelijä Reino Nordin leikkasi vastikään partansa omintakeiseen tyyliin. Vitsillä puoliksi leikattua partaa hän perustelee sillä, kuinka koronaviruspandemian poikkeustoimista luovutaan vähitellen. – Olemme päättäneet purkaa rajoituksia asteittain. Paluu "normaaliin" on kuitenkin vielä kaukana, Nordin naurattaa Instagramissa seuraajiaan.


16 ihmistä joutui sairaalaan ja rumpalilta paloivat hiukset Danny-show’ssa 1968 – laulaja muistelee uraansa illan ohjelmassa

iltasanomat 07:55 29.05

Musiikkineuvos Danny kertoo elämästään tänä iltana Kuvia ja käännekohtia: Danny -ohjelmassa.


Tiesitkö? Mikko Alatalon lapsenlapsi Ronja on myös laulaja: Tänään tv:ssä yhteislauluillassa – kuin Tammerkosken sillalla

iltalehti 06:55 29.05

Näyttelijä Ronja Alatalo esiintyy perjantain Yle Olohuone -lähetyksessä. Yle Olohuoneen suorassa lähetyksessä juhlitaan tänään kesän alkua ja jaetaan vinkkejä kesälomakohteisiin. Kannattaa napata tärpit talteen sellaisista matkakohteista, joista löytää omaa tilaa ilman suuria kansanjoukkoja. Ohjelmassa on mukana myös yhteislaulua. Korona-aikaan sopivissa olosuhteissa solisteina ovat Ronja Alatalo, Konsta Hietanen, Emma Johansson ja Matilda Malkamäki.


Dolly Parton, 74, julkaisi uuden kappaleen – paljastaa koskettavan toiveensa ajalle koronan jälkeen

iltalehti 02:24 29.05

Dolly Partonin uudessa kappaleessa valetaan toivoa koronaviruksen rajoittamaan arkeen. Laulaja-lauluntekijä Dolly Parton, 74, kuuluu itse koronaviruksen riskiryhmään. Hän ei kuitenkaan ole pitäytynyt työnteosta, vaan julkaisi vastikään uuden kappaleen, jossa koronavirus on pääosassa. Parton kirjoitti kappaleen People-lehden mukaan ollessaan karanteenissa. Uudessa kappaleessaan When Life Is Good Again Parton laulaa siitä, kuinka hän toivoo monen asian muuttuneen koronaviruksen myötä parempaan päin. Kappaleessa käsitellään sitä, kuinka poikkeuksellisten aikojen myötä ihmiset oppivat arvostamaan entistä paremmin sitä, mitä heillä jo on.


Ronnie James Dio ei kelpaa vieläkään Rock & Roll Hall of Fameen – laulajan kanssa pitkään soittanut rumpali tylyttää säätiötä: ”Se on vitsi”

iltasanomat 22:33 28.05

Vinny Appice soitti rumpuja sekä Diossa, että Black Sabbathissa. Hänen, jos kenen luulisi tietävän, kuka kuuluu Hall of Fameen.


Muistatko 90-luvun teini-idoli Chesney Hawkesin? Lupaava ura floppasi heti alkuunsa - näin hän on muuttunut

iltalehti 22:20 28.05

Chesney Hawkes jäi yhden hitin ihmeeksi. 90-luvulla nuoruuttaan eläneet eivät ole voineet olla kuulematta The One and Only -kappaletta, jonka takana oli tuon ajan suuri nuorisotähti Chesney Hawkes. 19-vuotiaana julkisuuteen noussut laulaja saavutti kappaleella suurta suosiota. Suosio kuitenkin lopahti nopeasti, ja hänestä tuli realityohjelmissa viihtyvä b-luokan julkkis. Aina suuri maailmantähteys ei ole tavoiteltavaa, ja ilman valokeilaakin Chesney on näihin päiviin asti musisoinut. Hän on tätä nykyä 48-vuotias perheenisä, jolla on amerikkalainen vaimo.


Painonsa kanssa kipuillut Robbie Williams avoimena jojoilun varjopuolesta - löysi avun: tältä hän näyttää nyt

iltalehti 21:01 28.05

Laulaja Robbie Williams, 46, on löytänyt nyt elämäänsä tasapainon. Brittilaulaja Robbie Williams, 46, on kertonut aikaisemmin avoimesti erilaisista ongelmistaan päihteiden ja mielenterveytensä kanssa. Nyt hän on muistellut Twitterissä aikaa, jolloin hän kärsi syömishäiriöistä ja painon jojoilusta. Tällä hetkellä tasapainon saavuttanut Robbie elää rauhallista aikaa elämässään. Toisin kuitenkin oli muutama vuosi sitten.


Bella Thorne ikävöi – julkaisi intiimin viestin kuvan kera

stara 14:40 28.05

Näyttelijä, malli ja laulaja Bella Thorne tuli aikoinaan tunnetuksi Disneyn


Laulaja Annika Eklundin poika sairastui vakavasti: ”Olemme itkeneet ja miettineet, kuoleeko tähän”

iltalehti 08:42 28.05

Huoli pojan terveydestä on varjostanut laulajan kevättä. Kaikki radiota vähänkin kuuntelevat tuntevat kappaleen Shanghain valot. Annika Eklund osallistui sillä vuonna 2006 Eurovision laulukilpailun Suomen esikarsintaan. Kappale jäi karsintojen finaalissa sijalle kolme, mutta voitti Viisukuppilan erikoispalkinnon. Biisi elää edelleen.


Tavalliset suomalaiset arjen sankarit kuvasivat arkeaan koronan aikaan – palkittu kuoro julkaisi koskettavan ylistyksen

iltalehti 07:31 28.05

Helsinkiläinen Musta lammas -kuoro julkaisi musiikkivideon, jossa nähdään tavallisten suomalaisten arjen sankareiden arkea. Helsinkiläiskuoro Musta lammas julkaisi suomalaisten arjen sankareiden kunniaksi Youtube-videon, jossa kuullaan koskettava versio David Bowien säveltämästä ja sanoittamasta Heroes-kappaleesta. Tänä keväänä monen suomalaisen työ on noussut entistä suurempaan arvoon, kun arki on mennyt uusiksi koronaviruksen vuoksi. Tämän vuoksi Musta lammas -yhtyeen laulajat pyysivät läheisiään ja tuttaviaan kuvaamaan klippejä etäarjestaan videota varten. Videolla nähdään tavallisia suomalaisia arjessaan ja kodeissaan.


Evelina tänään 25 vuotta - näin teininä julkisuuteen ponnahtaneen laulajan tyyli on muuttunut

iltalehti 21:34 27.05

Evelina nousi julkisuuteen 16-vuotiaana. Laulaja Evelina eli Eveliina Tammenlaakso täyttää tänään keskiviikkona 25 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi Iltalehti koosti yhteen laulajan tyylimuutokset vuosien varrelta. Vuonna 2012 vasta 16-vuotias laulajalupaus ihastutti The Voice of Finlandin ensimmäisellä tuotantokaudella. Tuolloin Eveliina nähtiin Elastisen tiimissä. Laulajan tyyli oli ajan hengelle uskollinen.


Billie Eilish riisui estottomalla videolla – tärkeä viesti taustalla

stara 18:00 27.05

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on noussut maailmanlaajuiseen suursuosioon, jonka myötä miljoonat


Hanna Pakarisen lapsi täytti kaksi vuotta – laulaja julkaisi harvinaisen kuvan jälkikasvustaan

mtv 17:30 27.05

Hanna on julkaissut pienokaisestaan harvoin kuvia.


Beyoncén äiti julkaisi tyttärestään ja itsestään harvinaiset lapsuuskuvat – fanit hämmästyivät yhdennäköisyydestä

iltalehti 16:48 27.05

Laulaja Beyoncén äiti julkaisi kuvaparin, jossa kaksikko nähdään lapsuuskuvissaan Tina Knowles, 66, julkaisi tyttärensä, laulaja Beyoncé Knowles-Carterin, 38, fanien iloksi Instagramissa kuvaparin, jossa kaksikko nähdään lapsena. Fanit tekivät pian kuvien julkaisun jälkeen huomion siitä, että kaksikko muistuttaa merkittävästi toisiaan lapsuuskuvissa. Kuvissa tummahiuksiset ja ruskeasilmäiset pienokaiset nähdään hyvin samankaltaisissa, valkoisissa asuissa.


Hot topics