Anna Puu julkaisi hervottoman Trump-päivityksen: ”Älkää kysykö miksi…”

stara 07:00 21.10

Suosittu suomalaislaulaja Anna Puu on ollut viime aikoina kovassa radiosoitossa,


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 21.10

Suosittu suomalaislaulaja Anna Puu on ollut viime aikoina kovassa radiosoitossa,


Kerry Katona taustoittaa rintaleikkauksensa syitä: "Nännit ylsivät sukkiini"

iltalehti 23:39 20.10

Laulaja ja televisioesiintyjä Kerry Katona kertoo kärsivänsä liian suurista rinnoista. Atomic Kitten -yhtyeestäkin tunnettu Kerry Katona kertoo tuoreessa haastattelussaan rintavaivoistaan. Hiljattain Katona kävi mittavassa rintaleikkauksessa, koska omien sanojensa mukaan ”nännit hipoivat lattiaa”. – Minun rintani oli pakko kohottaa ihmiskunnan hyväksi. Kompastelin nänneihini. Olin uhka terveydelle, Katona kommentoi leikkausta Female Firstin mukaan.


Rankat ajat koettelivat tango­kuningatar Kaija Pohjolaa: menetti puolisonsa ja sairastui syöpään – nyt uusi onni Matti-rakkaan kanssa kukoistaa

iltasanomat 21:43 20.10

Syövästä toipunut laulaja Kaija Pohjola on palaamassa musiikin pariin. Elämä hymyilee kovia kokeneelle laulajalle, sillä rinnalle on löytynyt uusi kumppani.


Laulaja Eini putosi Tanssii tähtien kanssa -kisasta

iltasanomat 21:24 20.10

Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta pudotettiin toinen tähtioppilas, joka liittyi kisan keskeyttäneen Mikael Jungnerin ja viime viikolla pudonneen Mika Poutalan seuraan.


Jannika B:n ja Aleksi Seppäsen uskomaton foxtrot; kauden ensimmäinen kymppirivi ja huimia kehuja - Seppänen puhkesi itkuun

iltalehti 20:47 20.10

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat kauniisti Elton Johnin sanojen tahtiin. Laulaja Jannika B ja tanssija Aleksi Seppänen tanssivat Elton Johnin Your Song -kappaleen tahtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sunnuntaina. Esitys teki vaikutuksen yleisöön ja tuomareihin. Myös juontaja Mikko Leppilampi joutui pyyhkimään silmäkulmastaan kyyneleitä esityksen jälkeen. – Näin upea tanssillinen taidonnäyte, Helena Ahti-Hallberg suitsutti esityksen jälkeen.


Seminaarimäen mieslaulajat täyttää 30 vuotta – puolet kuorolaisista alkuperäisjäseniä: ”Vaimotkin pitävät mafiaveljestöämme liki kolmantena sukuna”

iltalehti 17:12 20.10

Semmarit on paljon muutakin kuin laulava show-kokoonpano. Rohkeasti rajoja rikkova ja oman soundinsa luonut show-kokoonpano Seminaarimäen mieslaulajat täyttää jo pyöreät kolmekymmentä vuotta. Tarkkaa syntymäpäivää kukaan ei tosin osaa määritellä. Syksystä 1989 joka tapauksessa oli kyse.


Lady Gaga paljastaa katastrofaalisen keikkansa seuraukset: mätkähti mojovasti lavalta lattialle – liki koko keho kuvattiin röntgenissä

iltasanomat 17:07 20.10

Poptähti Lady Gaga putosi torstaina lavalta kesken konserttinsa, kun fani nappasi hänet syliin. Myöhemmin laulaja hakeutui lääkäriin.


Rankat ajat koettelivat tangokuningatar Kaija Pohjolaa: menetti puolisonsa ja sairastui syöpään – nyt uusi onni Matti-rakkaan kanssa kukoistaa

iltasanomat 12:32 20.10

Syövästä toipunut laulaja Kaija Pohjola on palaamassa musiikin pariin. Elämä hymyilee kovia kokeneelle laulajalle, sillä rinnalle on löytynyt uusi kumppani.


Tässä on Pate Mustajärven Jenni-tytär!

iltalehti 07:35 20.10

Jenni Mustajärvi seuraa isänsä jalanjälkiä ainakin osittain. Hän on laulaja-lauluntekijä. Kolmikymppinen Jenni Mustajärvi on toisen polven musiikintekijä, jonka isän paljastaa jo sukunimi. Hän on tietysti Popedan legendaarinen solisti, manserokkari Pate Mustajärvi. Tänään Arto Nybergin vieraana TV1:llä on kuitenkin nimenomaan tytär, ei isä, jonka musiikillisia jalanjälkiä Jenni ei tyylillisesti varsinaisesti seuraa. Laulaja-lauluntekijä julkaisi aiemmin tällä viikolla jälleen uuden singlen, tällä kertaa Mitä et nää, sitä ei oo -kappaleen. Siinä on syntikkakaikuja kultaiselta 1980-luvulta, minkä lisäksi mukana on hienoja ja haikeita kitarasooloja.


Uutta tietoa Jamppa Tuomisen viimeisistä hetkistä – suunnitteli paluuta Suomeen: ”Hän haaveili osallistumisesta Syksyn säveleen”

iltalehti 22:17 19.10

Laulaja Jamppa Tuomisen muisto herää eloon konserteissa, joissa hänen ikimuistoisia hittejään tulkitsee myös siskontyttö Jaana Soronen. Iskelmälaulaja Jamppa Tuomisen syntymästä tuli kuluneeksi tänä keväänä 70 vuotta. Tuominen muistetaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista iskelmätähdistä, jonka elämän viimeinen vuosi oli murheiden peittämä. Lokakuussa Tuomista muistetaan konserteissa.


Supertähti Liam Payne nautti illasta uuden mallityttöystävänsä kanssa – myönsi karun totuuden 2-vuotiaasta lapsestaan

iltasanomat 21:28 19.10

Liam Payne sanoi tv-ruudussa, että on usein jopa viikkoja erossa vasta kaksivuotiaasta lapsestaan. Hän sai lapsen entisen tyttöystävänsä, laulaja Cherylin kanssa.


Laulajatähti Laila Kinnusen kuolinpesästä katosi oudosti kuvakansio – tytär vetoaa asiasta tietäviin

iltasanomat 18:14 19.10


Rakastettu Arja Saijonmaa, 74, palaa lavoille – Pariisissa asuva laulaja paljastaa nyt, miksi on vältellyt Suomessa esiintymistä

iltasanomat 15:32 19.10

Kansainvälisen uran luonut Arja Saijonmaa, 74, pitää yhä lämpimänä yleisöjään ”kolmessa, neljässä maassa”. Nyt hän palaa Suomeen laulamaan – ja jännittää, vieläkö Ystävän laulun tulkitsija muistetaan.


Fani kaappasi Lady Gagan syliinsä kesken keikan: yllättävä tilanne päätyi katastrofiin – katso video

iltasanomat 15:18 19.10

Lady Gagan keikka Las Vegasissa sai melkoisen käänteen torstaina, kun laulaja ja hänen faninsa putosivat lavalta kesken esityksen.


Einin paljastukset kulissien takaa – näin rakennetaan TTK-glamour: Viiden tunnin treenejä, jääkylpyjä ja tulehtuneita varpaita

iltalehti 11:02 19.10

Laulaja Eini ajatteli nuorempana, että ei laula enää nelikymppisenä. Nyt 59-vuotias artisti vakuuttaa jatkavansa uraansa niin kauan, kuin jalka vain nousee. Suomalaisten rakastamassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähdään tällä kaudella myös pitkän linjan iskelmäartisti Eini. Einille, 59, ohjelmaan osallistuminen on ollut pitkäaikainen haave. Laulaja paljastaa seuranneensa perheensä kanssa ohjelmaa jo useiden tuotantokausien ajan.


Tarvittiin Olli Lindholmin kuolema herättämään suomalaismiehet - yksi järkyttyneistä oli Kasmir: ”En ole uskaltanut mennä lääkäriin”

iltalehti 07:31 19.10

Olli Lindholmin äkillinen kuolema alkuvuonna on saanut suomalaiset miehet kiinnostumaan terveydestään. Laulaja Kasmir kuuluu siihen suureen joukkoon, jotka heräsivät kiinnostumaan hyvinvoinnistaan vasta traagisen uutisen myötä. Moni suomalainen järkyttyi alkuvuonna, kun lyhyen ajan sisään kuoli kaksi kotimaista legendaa. Ensin Matti Nykänen. Ja muutamaa viikkoa myöhemmin Olli Lindholm. Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias, Nykänen 55. Molemmilla olisi kuvitellut olevan ikävuosia vielä runsaasti edessä. Kuolinuutisten jälkeen raportoitiin, että suomalaiset miehet olivat alkaneet kiinnostumaan terveydestään. Terveystarkastusten suosio kasvoi ja uniapnean hoitoon tarkoitetut laitteet myytiin loppuun. Jälkimmäinen oli luultavasti seurausta siitä, että Lindholm oli sairastanut uniapneaa, mutta ei ollut suosituksista huolimatta ottanut käyttöön sen hoidossa käytettyä CPAP-ylipainelaitetta.


Maija Mehiläisen saksaksi levyttäneen ”Idän Sinatran” kuoleman jälkeen alkoi heti raju perintöriita – heavykitaristi Timo Tolkin vaimo toinen kiistan osapuolista

iltasanomat 22:30 18.10

Tytär ja vaimo kiistelevät legendaarisen laulajan Karel Gottin miljoonista.


Supertähti vieraili Kuusamossa – kuvasi silmiähivelevän musiikkivideon laiturilla

stara 21:20 18.10

Maailmankuulu kanadalainen laulaja-lauluntekijä ja moninkertainen Grammy-ehdokas Carly Rae Jepsen vieraili


Flyers nujersi törmäsi ravintolan seinään

Hot topics