Kasperi Kapanen kertoo puhelustaan Toronto Maple Leafsin jättäneelle Leo Komaroville: "Mitä sinä oikein teet?" MTV 06:55 08.09

NHL-seurat ovat vähitellen aloittaneet valmistautumisen kohti uutta kautta. Myös Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on palannut jälleen takaisin Kanadaan.


Naiskiekon legenda Maple Leafsin organisaatioon - Hayley Wickenheiserista pelaajakehityksen apulaisjohtaja jatkoaika.com 16:10 23.08

Kaikkien aikojen parhaisiin naiskiekkoilijoihin kuuluva Hayley Wickenheiser liittyy Toronto Maple Leafsin organisaatioon.


Sopimus tuli: Tavares palasi juurilleen ja nousi NHL:n palkkahuipulle jatkoaika.com 10:00 06.07

New York Islandersia pitkään edustanut John Tavares otti vapaiden agenttien markkinat haltuunsa ja teki ikuisuudelta tuntuneen odotuksen jälkeen sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Seitsemänvuotisen ja 77 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksensa myötä Tavares on NHL:n parhaiten palkattuja pelaajia.


John Tavaresin siirrolla on kaksi puolta ? Maple Leafsin onni on Islandersin onnettomuus jatkoaika.com 10:00 03.07

NHL on 2000-luvulla tunnettu liigana, jossa joukkueet ovat perinteisesti saaneet pidettyä tähtensä. Kaava koki muutoksen John Tavaresin siirryttyä New York Islandersista Toronto Maple Leafsiin. Miksi näin tapahtui?


John Tavaresin mukaantulo on Maple Leafsille historiallinen ? niin uskottavuuden kuin menestymisenkin kannalta jatkoaika.com 09:00 02.07

Supertähti John Tavaresin siirtyminen New York Islandersista Toronto Maple Leafsiin on torontolaisseuran kannalta jopa historiallista. Siirto avaa heti Maple Leafsin menestysikkunan, joka pysyy auki tulevaisuudessakin.


Jösses, mitkä kesärahat! Seuraa vaihtaneen NHL-supertähden sopimuksessa kunnon kikkailua MTV 07:00 02.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä kanadalainen supertähti John Tavares vaihtaa seuraa, kun hän matkaa Toronto Maple Leafsin riveihin. Tavares solmi Maple Leafsin kanssa seitsemän vuoden ja 77 miljoonan dollarin (66 miljoonan euron) arvoisen sopimuksen.


Leo Komarov löysi uuden seuran NHL:ssä – solmi 12 miljoonan dollarin sopimuksen MTV 23:13 01.07

Suomalaishyökkääjä Leo Komarov vaihtaa seuraa jääkiekkoliiga NHL:ssä. Komarov jättää Toronto Maple Leafsin ja siirtyy seuraavaksi New York Islandersin riveihin.


Tavares teki kauan odotetun ratkaisunsa ? Islandersin supertähti siirtyy Maple Leafsin riveihin jatkoaika.com 20:07 01.07

New York Islandersin supertähti ja monivuotinen kapteeni John Tavares siirtyy Toronto Maple Leafsin riveihin seitsemän vuoden sopimuksella.


Carrick ja Pickard vuoden jatkosopimuksiin Maple Leafsin kanssa jatkoaika.com 10:38 21.06

Toronto Maple Leafs on solminut yhden vuoden mittaiset jatkosopimukset Connor Carrickin ja Calvin Pickardin kanssa.


Leo Komarov avoimena uransa jatkosta: "Iän karttuessa huomaa vuosien vähenevän" MTV 13:33 19.06

Missä Leo Komarov pelaa ensi kaudella? Se on arvoitus hänelle itselleenkin. Toronto Maple Leafsin 31-vuotias suomalaishyökkääjä sanoo suoraan, että uran loppu lähenee.


Leo Komarov avoimena uransa jatkosta: Loppu lähenee, ikävä kyllä MTV 13:33 19.06

Missä Leo Komarov pelaa ensi kaudella? Se on arvoitus hänelle itselleenkin. Toronto Maple Leafsin 31-vuotias suomalaishyökkääjä sanoo suoraan, että uran loppu lähenee.


Historiallinen temppu! Miro Aaltonen juhlii AHL-mestaruutta kutkuttavien vaiheiden jälkeen MTV 07:18 15.06

Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies juhlii historiansa ensimmäistä jääkiekon AHL-mestaruutta. Toronto Maple Leafsin farmiseura kukisti Texas Starsin AHL:n finaalisarjassa jännittävien vaiheiden jälkeen voitoin 4–3.


Komarov ei ole tulossa KHL:ään – miten käy Filppulan ja Jokisen? MTV Sport selvitti suomalaisten NHL-pelaajien sopimustilanteet MTV 09:53 06.06

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov ei ole tulossa KHL:ään, vaan on jatkamassa uraansa NHL:ssä. Jussi Jokinen jatkaa NHL:ssä, vaan ei Vancouver Canucksissa. Myös Valtteri Filppulan ura jatkuu rapakon toisella puolen. MTV Sport selvitti sopimuksettomien suomalaispelaajien tilanteet.


Kasimir Kaskisuolle jatkoa Maple Leafs -organisaatiossa jatkoaika.com 22:38 30.05

Maalivahti Kasimir Kaskisuo jatkaa kahden vuoden kaksisuuntaisella sopimuksella Toronto Maple Leafsin organisaatiossa.


Suomalaisvahti sai jatkosopimuksen NHL-seuralta – kahden vuoden lappu käteen MTV 17:40 29.05

24-vuotias suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuo on tehnyt jatkosopimuksen jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaavan Toronto Maple Leafsin kanssa.


Toronton suomalaishyökkääjä pelaa hurjaa kevättä - lennähti AHL:n finaaleihin iltalehti 14:31 26.05

Miro Aaltonen on päässyt vauhtiin AHL:n pudotuspelien edetessä. Toronto Maple Leafsin farmijoukkueen Toronto Marliesin suomalaishyökkääjä on ollut AHL:n playoffeissa kova luu. Itäisen konferenssin finaalisarjassa Lehigh Valley Phantomsia vastaan Aaltonen iski alkutahdit avausottelun kahdella maalillaan (1-0 ja 2-0) ja ratkaisi seuraavan pelin jatkoajalla.


Lamoriello väistyy Maple Leafsin GM:än paikalta ? tilalle 31-vuotias Kyle Dubas jatkoaika.com 17:54 11.05

Toronto Maple Leafs on nimittänyt uudeksi GM:äkseen 31-vuotiaan Kyle Dubasin.


"Patrik Laine parempi kuin Auston Matthews" – hämmentävä video Winnipegin huumasta huvittaa somessa MTV 07:03 09.05

Pohjoisamerikkalainen media ja fanit ovat jatkaneet ennen NHL:n kesän 2016 varaustilaisuutta alkanutta Toronto Maple Leafsin nuoren tähden Auston Matthewsin ja Winnipeg Jetsin Patrik Laineen välistä vastakkainasettelua.


Video: NHL:n ukaasi ei auttanut: Bostonin tähtipelaaja iski jälleen iljettävällä tempulla - vastustaja raivostui iltalehti 08:00 05.05

NHL:n tähtipelaajiin mutta myös vihatuimpiin hyökkääjiin lukeutuva Boston Bruinsin Brad Marchand teki jälleen temput viime yönä. Brad Marchand raivostutti Ryan Callahanin tempullaan. NHL on katsottavissa Viaplaysta ja Viasatin kanavilta. Marchand sai noottia jo NHL:n toimistosta asti, kun hän lipoi jatkuvasti kielellään Toronto Maple Leafsin Leo Komarovin kasvoja edellisessä ottelusarjassa. Ärsytystemppuaan hän perusteli alun perin Komarovin jatkuvalla läheisyyden tarpeella.


luettiin epäluottamuslause Näin tv-kasvo Tapio Suomisen, 54, vanhan päätöksen ”Ilta huipentui, kun

Uutiset