Tähtiin kirjoitettu virhe korjattu - Written In The Starsille vihdoinkin kultaa! jatkoaika.com 13:00 02.03

Maaliskuun ensimmäisenä perjantai-iltana LanTrek-tapahtumassa Tampereella pelattiin European Championship Leaguen finaalipelit. Filadelphian ja Written In The Starsin väliset kamppailut selvitettiin NHL:stä tutulla paras seitsemästä menetelmällä.


ECL Elite: Symphony lähentelee sarjaykköstä, ruotsalaisjoukkueet heikoilla jatkoaika.com 14:00 04.02

European Championship Leaguen eli ECL:n kahdeksannen kauden neljäs viikko on taputeltu ja naputeltu. Viikon tapahtumat koottu jälleen napakkaan pakettiin.


ECL Elite: Kamppailu pudotuspelipaikoista käy kuumana jatkoaika.com 12:00 28.01

European Championship Leaguen kahdeksannen kauden kolmas viikko on takana ja on aika kerrata viimeisimmän viikon tapahtumia 16 Euroopan parhaimman konsolikiekkojoukkueen osalta.


ECL Elite: Written In The Stars voittamaton, HC Wildcard syvässä suossa jatkoaika.com 12:00 21.01

European Championship Leaguen kahdeksannen kauden toinen viikko on takana ja on aika kerrata viimeisimmän viikon tapahtumia 16 Euroopan parhaimman e-kiekkojoukkueen osalta.


Jatkoaika aloittaa raportoinnin Euroopan suurimmasta konsolikiekkosarjasta ECL:stä – Suomalaiset ottivat heti komennon jatkoaika.com 12:17 14.01

Suomen seuratuin jääkiekkoon erikoistunut tiedotusväline Jatkoaika raportoi viikoittain Euroopan suurimman konsolikiekkosarjan European Championship Leaguen tapahtumista. ECL:n tämän kauden ensimmäinen viikko on pelattu, joten on ensimmäisen raportin aika.


Itävalta vei voiton Suomesta jääkiekon mestareiden liigassa uusisuomi 06:43 12.12

Suomalaisjoukkueita ei nähdä tositoimissa mestareiden liigan eli Champions Hockey Leaguen välierissä. Tämä varmistui, kun Kärpät jäi tiistaina 1-1 -tasapeliin Oulussa itävaltalaita Red Bull Salzburgia vastaan. Salzburg voitti otteluparin yhteismaalein 4-3.


Uutiset