HS:n vastaava päätoimittaja kommentoi asiakirjakohua Ylen A-studiossa: Julkaiseminen oli perusteltua, jatkojuttuja lykätty iltalehti 23:42 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja kertoo Ylen A-studion haastattelussa, että lehti seisoo julkaistun jutun takana. Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina jutun, jossa käsiteltiin puolustusvoimien Viestikoekeskuksen toimintaa. Jutun lähteinä käytettiin salaiseksi luokiteltuja asiakirjoja. HS:n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kertoi sunnuntaina haastattelussa, että viranomaisreaktio on ollut yllättävä. Jutun piti olla osa uutta tiedustelulakia käsittelevää juttusarjaa. Niemi kertoo A-studiolle, että jatkojuttujen julkaisua on kuitenkin lykätty. Niistä ensimmäisen piti ilmestyä sunnuntaina. Niemen mukaan mikään toimituksen ulkopuolinen taho ei ole vaikuttanut juttujen lykkäämiseen.


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 18.12

Suositun The Late Late Show -keskusteluohjelman juontaja James Corden on


Juna suistui raiteiltaan vilkkaan moottoritien päälle Yhdysvalloissa – lehti: kuusi kuollut MTV 22:37 18.12

Juna on suistunut raiteiltaan Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa. Matkustajajuna suistui raiteiltaan sillalla vilkkaan moottoritien yläpuolella aamulla paikallista aikaa.


HS:n Kaius Niemi: Seisomme tiedustelu-uutisointimme takana – jatkojuttuja ei ole hyllytetty MTV 22:21 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo, että lehti seisoo edelleen tiedustelu-uutisensa takana. Helsingin Sanomat katsoo, ettei se ole rikkonut mitään lakia, Niemi sanoi Ylen A-studiossa.


Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa eduskunnassa iltalehti 21:51 18.12

Ruoho kertoo MTV:lle, että Hakkarainen otti hänestä niskalenkin. Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa viime torstain ja perjantain välisenä yönä eduskunnassa, jossa vietettiin samaan aikaan usean eri puolueen pikkujouluja ja käsiteltiin uutta alkoholilakia. Asiasta uutisoi ensin MTV. Iltalehti sai vahvistuksen tapaukselle kolmelta eri taholta.


Kommentti: Helsingin keskustassa on helmi, jota uhkaa häpeällinen kohtalo – miksi kulttuuriministeri Terho ei sano mitään? MTV 21:49 18.12

Aleksanterin teatteri on suomalaisten arvorakennusten helmiä. Entinen Kansallisooppera, kaunis Venäjän tsaarin rakennuttama linna paraatipaikalla Helsingin Bulevardilla. Mutta mitä se on omistajalleen Suomen valtiolle: toisarvoinen ongelmakiinteistö, suoranainen riesa, josta kukaan ei halua huolehtia. 


HS:n Kaius Niemi: Seisomme tiedustelujuttumme takana MTV 21:37 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo, että lehti seisoo edelleen tiedustelu-uutisensa takana. Helsingin Sanomat katsoo, ettei se ole rikkonut mitään lakia, Niemi sanoi Ylen A-studiossa.


Työministeri Lindström kiistää, että Hakkarainen olisi haastanut käsirysyyn pikkujouluissa: ”En ole tuollaista nähnyt” iltalehti 20:53 18.12

Jari Lindström (sin) kiistää Aamulehden uutisoimat väitteet, joiden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen olisi pikkujouluissa tunkeutunut sinisten ryhmähuoneeseen. Iltalehti pyysi työministeri Jari Lindströmiltä (sin) sähköpostitse kommenttia viime torstain välikohtauksesta, jossa kansanedustaja Teuvo Hakkarainen oli väitetysti tunkeutunut sinisen eduskuntaryhmän ryhmätilaan ja käyttäytynyt aggressiivisesti. Meneillään oli kummankin eduskuntaryhmän pikkujoulut. Asiasta kertoi viitaten silminnäkijätietoihin.


AL: Aggressiivinen Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen pikkujouluissa eduskunnassa – Lindström pyysi poistumaan MTV 19:32 18.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen pikkujouluissa eduskunnassa torstain ja perjantain välisenä yönä, kertoo Aamulehti.


Matkustajajuna putosi vilkkaasti liikennöidylle moottoritielle Yhdysvalloissa – lehti: Useita loukkaantunut iltasanomat 19:12 18.12

Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa on tapahtunut maanantaina vakava junaonnettomuus.


Uutiset