Linja-autonkuljettajan luova ohitusratkaisu hämmästyttää sosiaalisessa mediassa - jalkakäytävän kautta jäteauton ohi iltalehti 19:10 18.05

Keskiviikkona yhteisöpalvelu Facebookissa jaettu video on kuvattu Helsingissä Koskelantiellä. Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa muun muassa tilausajoja järjestävän Lehtimäki Group -yhtiön linja-auto ohittaa jäteauton - jalkakäytävää pitkin. Julkiseksi asetettu video on jaettu yhteisöpalvelu Facebookissa keskiviikkona 16.5. aamulla kello 8:57, ja se on kuvattu Helsingin Olympiakylän alueella Koskelantiellä. Kamera alkaa pyöriä Osmontien risteyksen jälkeen ja päättyy Pelastakaa Lapset ry:n konttorin kohdalle. Ohitus on näkyvissä 30-sekuntisen videon alussa.


Kolumni: Palkkakierros on ohi, mutta naisalat valmistautuvat jo seuraavaan työtaisteluun MTV 18:08 16.05

Se meni käsikirjoituksen mukaan. Ei tullut Suomen-mallia, mutta tuli kurinalainen vientivetoinen palkkakierros. Näin voi summata puoli vuotta kestäneiden palkkaneuvotteluiden lopputuloksen. Käytännössä se tarkoitti, että vientiteollisuus päätti jo alkusyksystä 2017, että palkkoja on varaa nostaa vähän yli kolme prosenttia ja muut seurasivat kiltisti perässä, kirjoittaa toimittaja Eeva Lehtimäki kolumnissaan.


Kolumni: Porvari nukkuu huonosti Turussa – mahtuvatko SDP ja kokoomus eläkelupauksen jälkeen samaan hallitukseen? MTV 12:48 08.05

Kotimaan politiikka on mennyt kummalliseksi. Kaikki tapahtuu pikakelauksella, enkä tarkoita viime viikkojen pintakohuja. Eduskuntavaaleihin on näillä tietoa aikaa vajaa vuosi, mutta gallup-kärki jakaa jo paikkoja hallitusneuvotteluihin. Se on kuin terälehtien vetoa päivänkakkarasta. Rakastaa, ei rakasta, kirjoittaa toimittaja Eeva Lehtimäki kolumnissaan. 


Kolumni: Politiikan viettelysten saari – hallituskriisi oli ohi pikavauhtia MTV 17:18 24.04

Politiikka käy nyt ylikierroksilla. Hallituspuolueissa on päällä varsinainen kevätpörriäinen ja demokratian aikakäsitys näyttää vain nopeutuvan, kirjoittaa kolumnissaan toimittaja Eeva Lehtimäki.


Mistä Jungnerin poliittisessa liikkeessä on kyse? Pöllöraadin spekulaatio: "Alustapohjainen startup, jossa keskustellaan ja tuodaan ratkaisuja" MTV 11:59 19.04

Mikael Jungner on vielä toistaiseksi ylläpitänyt mysteerin verhoa hänen ja Hjallis Harkimon suunnitelmista uuden poliittisen liikkeen tiimoilta. Pöllöraadin asiantuntija Eeva Lehtimäki arvelee Jungnerin puuhailevan jonkinlaista ratkaisukeskeistä areenaa.


Kolumni: Nuoret hallituksen ja ay-liikkeen armoilla – kukaan ei kehtaisi ehdottaa vastaavaa yli 50-vuotiaille MTV 13:30 17.04

Työmarkkinajärjestöt ja hallitus ovat löytäneet yhteisen vaarattoman ryhmän, joka on jäänyt viime viikkoina kahden tulen puristukseen. Alle kolmekymppinen nuori aikuinen. Onko sinusta tuntunut viime aikoina siltä, että selässäsi roikkuu ylimääräistä painolastia? Sedät ja tädit täällä vaan moiccu, meillä olisi sinulle asiaa, kirjoittaa toimittaja Eeva Lehtimäki kolumnissaan.


Mika Lehtimäki paljastaa, mikä asia suomalaisessa urheilussa kaipaa eniten muutosta: ”Ei tämä ole ydinfysiikkaa” iltasanomat 18:08 05.04

Ilta-Sanomat kysyi 7 kysymystä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön tulevalta johtajalta Mika Lehtimäeltä.


Selänteeltä kohahduttava ehdotus, huippu-urheilupomo Lehtimäki vastaa – "Teemumaisia lukuja" MTV 09:17 05.04

Teemu Selänne on ehdottanut valtavia rahabonuksia valtiolta suomalaisille olympiamenestyjille. Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön uudeksi johtajaksi valittu Mika Lehtimäki vastasi Selänteen ajatuksiin MTV3-kanavan Huomenta Suomessa 5. huhtikuuta 2018.


Näin Mika Lehtimäki perustelee palkkaansa – edeltäjän kuukausiansiot pyörivät 10 000 eurossa iltasanomat 21:02 04.04

Mika Lehtimäki ei ryhtynyt uuteen pestiinsä rahan takia.


Mika Lehtimäki yllättyi Olympiakomitean yhteydenotosta – nämä asiat ovat uuden huippu-urheilupomon listan kärjessä iltasanomat 07:18 04.04

Mika Lehtimäki seuraa Mika Kojonkoskea Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajana.


"Iso yllätys se oli itsellenikin" – uusi huippu-urheilupomo Mika Lehtimäki avaa erikoista käännettä MTV 22:05 03.04

Mika Lehtimäki avaa MTV Sportille yksityiskohtaisesti käänteitä, jotka edelsivät hänen valintaansa Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Hän puhuu suoraan isosta yllätyksestä, kun valintaa peilataan aiemmin tapahtuneeseen: Lehtimäki oli jo ehtinyt aiemmin ilmoittaa vetäytyneensä hausta.


Yllätysnimi Huippu-urheiluyksikön johtajaksi – Mika Lehtimäki pyörsi päätöksensä iltasanomat 21:34 03.04

Mika Lehtimäki on valittu Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtajaksi.


Kommentti: Suomen huippu-urheilu sai Mika Lehtimäestä uskottavan johtajan MTV 20:56 03.04

Mika Lehtimäki on ennen kaikkea uskottava valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi – kansankielellä Suomen huippu-urheilun pomoksi.


Näkökulma: Mika-Mika-sarja jatkuu, Kojonkosken kivittäjät eivät saaneet toivomaansa iltalehti 20:34 03.04

Mika Lehtimäen valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi tuskin aiheuttaa suuria muutoksia suomalaisessa urheilussa, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Mika-Mika-sarja jatkuu Olympiakomiteassa, kun Kojonkosken kakkosmies Lehtimäki nousee huippu-urheiluyksikön ykköseksi. Ratkaisu ei taatusti ollut mielekäs Kojonkosken kivittäjille, sillä Lehtimäki on persoonaltaan ja ajattelutavaltaan edeltäjänsä kaltainen.


Kolumni: Mika-Mika -sarja jatkuu, Kojonkosken kivittäjät eivät saaneet toivomaansa iltalehti 20:34 03.04

Mika Lehtimäen valinta Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi tuskin aiheuttaa suuria muutoksia suomalaisessa urheilussa, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Mika-Mika -sarja jatkuu Olympiakomiteassa, kun Kojonkosken kakkosmies Lehtimäki nousee huippu-urheiluyksikön ykköseksi. Ratkaisu ei taatusti ollut mielekäs Kojonkosken kivittäjille, sillä Lehtimäki on persoonaltaan ja ajattelutavaltaan edeltäjänsä kaltainen.


Mika Kojonkosken korvaaja valittu – Ei kieltäytynyt kahdesti uusisuomi 20:16 03.04

Suomen Olympiakomitea tiedotti tiistaina Mika Lehtimäen nousevan ensi kesänä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Lehtimäki korvaa tehtävässä Mika Kojonkosken, joka ilmoitti, ettei pyri jatkokaudelle.


Kojonkosken seuraaja Mika Lehtimäki paljastaa, miksi pyörsi aiemman päätöksensä MTV 20:05 03.04

Mika Lehtimäki oli aiemman tiedon pohjalta yllätysnimitys Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi yllätti monet, sillä hän oli ehtinyt jo ilmoittaa vetäytyvänsä hausta. Lehtimäki valottaa nyt, miksi hän pyörsi aiemman päätöksensä.


Yllätyskäänne! Mika Lehtimäki valittiin Kojonkosken seuraajaksi - kertoi takkinsa kääntymisestä iltalehti 20:03 03.04

Mika Lehtimäki on valittu Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajaksi. Lehtimäki seuraa pestissään Mika Kojonkoskea, joka ei hakenut jatkokaudelle. Uutista voi pitää yllättävänä, sillä vielä maaliskuun alussa Lehtimäki ilmoitti erillisellä tiedotteella, ettei ole käytettävissä tehtävään. Lehtimäki halusi tuolloin "rauhoittaa asian ympärillä käytävää keskustelua ja spekulointia".


asiaan löytyy taikauskoinen Pitkäveto Veikkausliiga sanoista kahdenkeskisessä vakava rikos Yksi Kuuban Yle EU aikoo

Uutiset