Lasse Lehtisen kolumni: Setelit ja selkäranka iltasanomat 09:43 19.06

Osattiin sitä ennenkin hajottaa populistipuolueita, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


93-vuotias sotaveteraani talletti säästönsä - pankki epäili rahanpesusta iltalehti 07:31 14.06

Sotaveteraani ja Tampereen kaupungin entinen mittamies Väinö Lehtinen, 93, koki nöyryytyksen pankissa tiistaina. Lehtisen asioita hoitava ystävä ja pankissa mukana ollut perushoitaja Kari-Pekka Rauhala pitää Osuuspankin toimintaa tylynä. Lehtiseltä otettiin tilille tallennuksena 15 000 euroa, mutta hänelle ei myönnetty pankkikorttia.


Lasse Lehtisen kolumni: Opetuksia neuvostoarjesta – tiilet olivatkin kovia limppuja iltasanomat 08:08 05.06

Neuvostoliiton onnistui myydä hyväuskoisille kuva itsestään työläisten paratiisina. Todellisuus oli kuitenkin toisenlainen, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Pesäpalloilija Mari-Ann Lehtinen jännitti yo-kirjoituksissa enemmän kuin pelikentällä: "Sain pelaamisesta motivaatiota opiskeluun" iltalehti 10:31 03.06

Kajaanin Pallokerhossa naisten Superpesistä pelaavalla Mari-Ann Lehtisellä on menossa ensimmäinen pääsarjakausi. Hän kokee pesäpallon nostaneen opiskelumotivaatiota. Sotkamon lukion pesäpallolinjalta ylioppilaaksi kirjoittanut Lehtinen, 19, suoritti ylioppilaskirjoitukset kolmessa vaiheessa.


Lasse Lehtinen: Rytin ja Tannerin nuukuus kostautui talvisodassa - "velkaa ei otettu" iltalehti 10:48 02.06

Tohtori Lasse Lehtisen mukaan ennen talvisotaa jäi määrärahojen vähyyden vuoksi kouluttamatta yli 100000 miestä. Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen 30. marraskuuta 1939. Alkoi 105 päivää kestänyt talvisota. Suomi oli varautunut sotaan melko huonosti. Aseistuksessa oli suuria puutteita. Varustuksen huonoa tilaa kuvattiin myyttiset mittasuhteet saaneella termillä "malli Cajander."


Lasse Lehtinen tukee Sauli Niinistöä presidentiksi: ”Tämähän on vanha demarien linja” iltasanomat 11:08 30.05

Sdp:n legendaarinen presidentintekijä kertoo IS:lle tukevansa Sauli Niinistön valintaa ja aikoo liittyä muodostettavaan valitsijayhdistykseen.


Tiedon lobbari valittiin Kelan hallitukseen - "Hän vaihtaa työpaikkaa" iltalehti 08:09 30.05

Kela jätti tiedotteessaan kertomatta Leila Lehtisen taustan ja tulevan työpaikkavaihdoksen. Ohjelmisto- ja palveluyhtiö Tiedon julkisen sektorin yhteiskuntasuhdejohtaja Leila Lehtinen on nimitetty Kelan hallituksen jäseneksi. Kela kertoi nimityksestä kotisivuillaan viime viikon tiistaina mainitsematta Lehtisen työtaustaa. Koulutukseltaan Lehtinen on kauppatieteiden maisteri. Lehtinen tulee hallitukseen toimitusjohtaja Taru Tujusen tilalle. Tujunen, entinen kokoomuksen puoluesihteeri, erosi Kelan hallituksesta aiemmin keväällä kun paljastui, että hänen johtamansa ja osittain omistamansa viestintätoimisto Ellun Kanat oli saanut muutaman pienehkön toimeksiannon Kelalta.


Lasse Lehtisen kolumni: Luoko Nato vakautta vai jännitettä Itämerelle? iltasanomat 08:08 23.05

Onko presidentti Sauli Niinistö hattu vai myssy, puntaroi Lasse Lehtinen.


Roope Salmisen laulajaparista tulee Saku Koivu, nuoresta Jokeri-kiekkoilijasta Jere Lehtinen – Tuotantoyhtiö julkisti vuoden 1995 MM-kiekkofilmin tähdet hs 09:12 18.05


Rikosilmoituksen kohteeksi joutunut kansanedustaja puolustaa sukkahousutoimeksiantoa - "Tämä on valtiopäivätoimintaa" iltalehti 19:29 10.05

Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri on ollut viime aikoina otsikoissa muutenkin kuin puolueensa puheenjohtajavaalin tiimoilta. Meren avustajana toiminut Petri Lehtinen syyttää häntä kiusaamisesta. Meri on tituleerannut rikosilmoituksen tehnyttä Lehtistä "entiseksi avustajakseen", mutta Lehtinen kertoo olevansa edelleen työsuhteessa. Mistä oikein on kyse?


Hannu Jortikka ja muut valmentajat tylyttävät Leijonien valmennusta: "Teki oikein pahaa katsoa" iltalehti 18:25 10.05

Kollegat antavat kyytiä Lauri Marjamäen johtamalle Leijonien valmennusryhmälle. Myös manageri Jere Lehtinen on tulilinjalla. Lauri Marjamäki on valmentanut Leijonia 26:ssa ottelussa, joista Suomi on hävinnyt 17. Yhtään voittoa lajin suurmaista Suomella ei ole World Cupissa, eikä MM-kisoissa. - Suomen peli on jumalattoman hidasta. Teki oikein pahaa katsoa Tshekkiä vastaan, kun neljä pelaajaa seisoi suorin jaloin. Muut kärkimaat ovat nopeuttaneet peliä, Suomi on hidastanut, kuuden SM-kullan luotsi Hannu Jortikka sanoo.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: vieraina "Aarnion oikea käsi" sekä kiusaamisesta syytetty perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas iltalehti 17:23 10.05

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa on tänään vuorossa toinen jakso. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioon vieraakseen kaksi todella mielenkiintoista nimeä. Ensimmäisenä haastateltavaksi tulee entinen huumepoliisi Mikael Runeberg, joka tunnettiin Helsingin huumepoliisin entisen päällikön, oikeudessa pitkään vankeuteen tuomitun Jari Aarnion niin sanottuna oikeana kätenä. Mitä kaikkea Runeberg paljastaa studiossa? Toiseksi vieraaksi saapuu perussuomalaisten puheenjohtajavaalissa ehdolla oleva kansanedustaja Leena Meri, jota hänen eduskunta-avustajansa syyttää kiusaamisesta. Meri rikosilmoituksen tehnyttä Petri Lehtistä "entiseksi avustajakseen", mutta Lehtinen kertoo olevansa edelleen työsuhteessa. Miten Meri kommentoi syytöksiä ja muita perussuomalaisiin liittyviä kysymyksiä? Sekin selviää tänään.


Nyt puhuu kritisoitu Jere Lehtinen: "Lauri Marjamäki on oikea mies" iltalehti 20:39 09.05

Leijonien GM vastaa itseään ja Suomen valmennusta kohtaan esitettyyn kovaan arvosteluun. Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki on muun muassa Iltalehdessä joutunut viime päivinä erittäin tiukan arvostelun kohteeksi. Marjamäen lähin esimies Jere Lehtinen astuu esiin puolustamaan pirkkalalaista.


Saako Leijonat tänään kaivatun NHL-avun? "Asia selkenee" iltalehti 17:40 09.05

Jori Lehterä on potentiaalinen mies MM-ryhmään. Jori Lehterän pelit NHL:ssä ovat ohi. Mies on potentiaalinen nimi Leijonien MM-joukkueeseen. - Asia selkenee tänään. Ilmoittelemme sitten, Leijonien GM Jere Lehtinen sanoo.


Helsingin poliisi vahvistaa: Kansanedustaja Leena Merestä jätetty rikosilmoitus iltalehti 13:19 03.05

Kansanedustaja Leena Meren (ps) avustaja Petri Lehtinen on tehnyt esimiehestään rikosilmoituksen työpaikkakiusaamisen ja kunnianloukkauksen vuoksi. Kansanedustaja kiistää Lehtisen väitteet. Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan Iltalehdelle, että kansanedustaja Leena Merestä on tehty sähköisesti rikosilmoitus. Asiasta uutisoitiin eilen, kun Meren avustaja Petri Lehtinen kertoi asiasta julkisuuteen. - Teemme selvittelyjä ja mietimme rikosnimikkeitä ja sitä, miten juttua lähdetään viemään eteenpäin. Konsultoimme mahdollisesti työsuojeluviranomaista, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta kertoo.


Avustaja teki rikosilmoituksen: Kansanedustaja juoksutti hakemaan sukkahousuja Sokokselta ja poltti loppuun iltalehti 21:19 02.05

Kansanedustaja Leena Meren avustaja Petri Lehtinen on tehnyt esimiehestään rikosilmoituksen työpaikkakiusaamisen ja kunnianloukkauksen vuoksi. Kansanedustaja kiistää. Petri Lehtisen mukaan syyt rikosilmoituksen taustalla lähtivät vyörymään eteenpäin lähes heti sen jälkeen, kun Lehtinen ryhtyi tuoreen kansanedustajan eduskunta-avustajaksi keväällä 2015. - Puoli vuotta meni kivasti, kun siinä oli kesätauko. Siitä alkoi systemaattinen kiusaaminen, Lehtinen kertoo.


Uutiset