Vauva syntyi lentokoneessa -  lentoyhtiö lahjoitti lapselle ilmaiset lennot loppuiäksi iltalehti 12:53 19.06

Intialaisnainen synnytti lapsen Jet Airways -lentoyhtiön sunnuntain lennolla Saudi-Arabiasta Intiaan. Jet Airwaysin syntymäpäivälahja lapselle oli ilmaiset lennot loppuiäksi. Kaksikymppisen äidin poikalapsi syntyi etuaikaisesti 10 668 metrin korkeudessa. Synnytystä avustivat ensihoitaja ja lentokoneen henkilökunta. Lennolla oli yhteensä 162 matkustajaa.


Äiti synnytti lentokoneessa – lentoyhtiöltä uskomaton lahja lapselle iltasanomat 12:38 19.06

Intialaisnaisen lapsi syntyi etuaikaisesti lennolla Saudi-Arabiasta Intiaan.


26 loukkaantui vakavasti turbulenssissa Pariisi-Kiina -lennolla iltalehti 16:28 18.06

Osalla matkustajista meni jopa luita poikki. Vähintään 26 ihmistä on loukkaantunut vakavasti, kun turbulenssi höykytti China Eastern Airlinesin lentokonetta matkalla Pariisista Kiinaan sunnuntaina, kertoo BBC. Turbulenssin kouriin joutui numerolla MU774 matkannut lentokone, joka oli matkalla Kunmingiin, Yunnanin maakunnan pääkaupunkiin Kiinassa. Valtion uutistoimisto Xinhuan mukaan osalla matkustajista menivät luita poikki, päähän tuli iskuja ja osa sai muita ruhjeita.


Pohjois-Korean vapauttamalla opiskelijalla laaja aivovaurio iltalehti 04:33 16.06

Koomassa oleva Warmbier tuotiin pois Pohjois-Koreasta lääkärilennolla. Pohjois-Korean vapauttama amerikkalaisopiskelija kärsii laajasta aivovauriosta, kertovat opiskelijan lääkärit. Lääkäreiden mukaan aivovaurion syytä ei tiedetä.


Lentokoneessa seksiä harrastanut mies kärähti - raskaana oleva kihlattu tunnisti miehensä videolta iltalehti 16:32 13.06

Kuudennella kuukaudella raskaana oleva morsian ei ole kovin mielissään. Netissä laajasti levinneellä videolla näkyy, kun pariskunta harrastaa seksiä Ryanairin lennolla Manchesterista Ibizalle. Pari ei tuntunut välittävän siitä, että muut näkivät lemmenleikin. Olisi ehkä kannattanut välittää.


Presidentti Jimmy Carter, 92, kätteli koko lentokoneen iltalehti 14:22 12.06

Hyväntuulinen ex-presidentti tervehti ihmisiä hymyillen lennolla. Yhdysvaltain entinen presidentti Jimmy Carter, 92, kätteli lentokoneen matkustajat läpi matkustaessaan Atlantasta Washingtoniin. Koneessa kuvattu video osoittaa, miten hyväntuulinen Carter tervehti paikoillaan istuvia ihmisiä koneeseen sisään astuttuaan. Ex-presidentti kurotti käytävältä penkeille kätelläkseen ihmisiä suosionosoitusten saatellessa. Heti hänen takanaan seurasi turvamies.


Pariskunta harrasti seksiä Ryanairin lennolla - muut matkustajat tyrmistyneitä iltalehti 13:00 12.06

Henkilökunta antoi lempiväisten puuhata rauhassa. Ryanairin lento Manchesterista Ibizalle oli tehnyt matkaa noin tunnin, kun kanssamatkustajat huomasivat, että nuoripari oli päättänyt liittyä kymppikerhoon. He eivät tuntuneet välittävän tai eivät huomanneet, että muut matkustajat näkivät mitä tapahtui.


Terrorismipuheilla lennon keskeyttäneet kolme brittimiestä vapautettu Saksassa iltalehti 00:34 12.06

Lentomatkustajat aiheuttivat huolimattomilla puheillaan poliisioperaation ja laskeutumisen Saksan Kölniin. Kolme Saksan Kölnissä lauantaina pidätettyä brittimiestä on päästetty vapaiksi ilman syytteitä näiden aiheutettua lentokoneen ennenaikaisen laskeutumisen Kölnin lentokentälle puhumalla terrorismista. EasyJet -lentoyhtiön Airbus A318 -koneen oli määrä lentää Slovenian Ljubljanasta Lontooseen, mutta koneen lentäjä päätti tehdä hätälaskun Saksan Kölniin kuultuaan lennolla olleiden miesten puhuneen "terrorismiasioista", kertoo Saksan poliisi.


Lontooseen matkalla ollut kone laskeutui Kölniin terrorismiepäilyn takia - kolme miestä pidätetty iltalehti 04:04 11.06

Koneen kaikki 151 matkustajaa evakuoitiin ja kuulusteltiin. Pidätetyille kuulunut reppu räjäytettiin lentokoneen ulkopuolella. Saksan poliisi on pidättänyt kolme miestä terrorismista epäiltynä myöhään lauantai-iltana Kölnissä. Miehet pidätettiin Kölniin laskeutuneesta EasyJet -lentoyhtiön lentokoneesta, joka alun perin oli matkalla Slovenian Ljubljanasta Lontooseen. Poliisi kertoo, että lennolla olleet matkustajat olivat kuulleet miesten puhuvan "terrorismiasioista" matkustamossa. Miesten arvellaan myös puhuneen räjähteistä. Epäilyjen takia kone ohjattiin Kölniin ja miehet otettiin kiinni heti koneen laskeuduttua. Saksalaisen Bild -lehden mukaan koneen lentäjä teki päätöksen laskutumispaikan vaihdosta kuultuaan lentohenkilökunnalta miesten maininneen "pommin" ja "räjähteen".


Turkkilaismies yritti tunkeutua ohjaamoon Havaijin-lennolla – matkustajat teippasivat penkkiin iltasanomat 15:50 20.05

Matkustajakoneen ohjaamoon ja ensimmäiseen luokkaan pyrkinyt turkkilaismies päästettiin lennolle, vaikka hänet oli jo kertaalleen pidätetty lentokentällä Los Angelesissa.


Poliisin keskiviikkoisella palautuslennolla Afganistaniin neljä alaikäistä iltasanomat 11:15 19.05

Poliisin keskiviikkoisella käännytyslennolla Afganistaniin oli myös alaikäisiä lapsia, kertoo poliisi.


Poliisin keskiviikkoisella palautuslennolla Afganistaniin neljä alaikäistä iltalehti 10:28 19.05

Poliisin keskiviikkoisella käännytyslennolla Afganistaniin oli myös alaikäisiä lapsia, kertoo poliisi. Poliisin mukaan neljä yli 14-vuotiasta lasta palautettiin huoltajiensa kanssa. Poliisin palautti Afganistanin pääkaupunkiin Kabuliin yhteensä kymmenen henkilöä. Poliisin mukaan palautuslento sujui rauhallisesti yhteistyössä Afganistanin viranomaisten kanssa.


Perussuomalaisten poliisiedustajat pääsevätkin äänestämään hallintarekisteristä iltalehti 13:45 17.05

Perussuomalaisten poliisitaustaisista kapinakansanedustajista Veera Ruoho ja Tom Packalén pääsevät sittenkin äänestämään hallintarekisteriesityksestä. He tulevat aiemmalla lennolla työmatkalta Tukholmasta ja pääsevät osallistumaan eduskunnan täysistuntoon kello kahdelta. - Poliisi ei jätä kaveria yksin, perustelee Ruoho STT:lle paluun aikaistamista.


Presidentti Mauno Koivisto jonotti vessaan Egyptin-lennolla iltasanomat 07:20 15.05

Lukija muistelee vuosien takaista kohtaamistaan presidentin kanssa.


Räppäri postasi kuvan yksityiskoneesta ennen lentoaan, Twitterissä levisi kuva samasta räppäristä istumassa normaalilla lennolla matkustamossa hs 12:27 11.05


United Airlines pakotti naisen pissaamaan lennolla muovimukiin iltalehti 10:14 11.05

Hän luuli aluksi, että kyseessä on piilokamera. United Airlinesin koneen noususta oli 30 minuuttia, kun Nicole Harper olisi halunnut mennä vessaan. Matkustamohenkilökunta ilmoitti, että se ei käy, koska pilotti odotti, että kone voi joutua turbulenssiin. Tarjoilu kuitenkin jatkui. Harper näki, kun ensimmäisen luokan matkustaja kävi vessassa.


Leijonille helpottava voitto - Marjamäki ylisti iltapäivälennolla palannutta kapteenia jatkoaika.com 08:00 11.05

Haastavaa turnausta pelaava Suomi pääsi jääkiekon MM-kisoissa parin päivän vapaille aiempaan verrattuna hieman aurinkoisemmissa tunnelmissa. Slovenia kaatui keskiivikkoiltana 5?2, sen lisäksi yksilötason heräämiset ja venymiset ilahduttivat leijonaleirissä.


Nyrkit heiluivat lentokoneessa: Tappelu tallentui videolle Kaliforniassa - "mikä teitä vaivaa" iltalehti 20:00 10.05

Matkustaja alkoi hakata toista matkustajaa Southwest Airlinesin lennolla. Tilanne äityi väkivaltaiseksi kesken lennon USA:ssa. (CNN) Southwest Airlinesin kone oli juuri laskeutunut Kaliforniaan, kun yksi miesmatkustajista alkoi lyödä toista matkustamossa. Välikohtaus tallentui kännykän videolle, ja amerikkalaismediat ovat julkaisseet videon.


Uutiset