Elina Lepomäki: Uutta sote-uudistusta turha edes yrittää – ”Meidän on luovuttava suunnitelmatalouden aikaisesta ajatuksesta” uusisuomi 17:38 13.03

Kokoomuksen kansanedustaja, sote-uudistuksen kriitikkona tunnettu Elina Lepomäki pitää hyvänä sitä, että sote-uudistus kaatui.


Elina Lepomäki ihmettelee Berner-kommentteja: ”Vaikea ymmärtää tätä katkeruutta” uusisuomi 11:31 20.02

Kokoomuslainen kansanedustaja Elina Lepomäki ihmettelee liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) ympärillä vellovaa keskustelua. Berner siirtynee ruotsalaispankki SEB:n hallitukseen.


Elina Lepomäki: ” Tilanne on kestämätön – Uuden asunnon myyntihinnasta lähes puolet veroja” uusisuomi 08:48 19.02

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki vaatii seuraavalta hallitukselta muuttoliikeohjelmaa Suomeen.


”SAK on puolue, joka tuhoaa työpaikkoja!” – Kokoomuslaiset tyrmistyivät verolinjasta uusisuomi 11:33 05.02

Kokoomuksen kansanedustajat Harri Jaskari ja Elina Lepomäki ihmettelevät verolinjauksia, joita ammattiliittojen keskusjärjestö SAK ajaa seuraavalla hallituskaudella.


Lepomäki: ”Sote kaatuu” uusisuomi 12:31 22.01

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki arvioi, että hallituksen sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus kaatuu. Hän perää Suomeen sote-vaaleja.


Elina Lepomäki: ”Sote kaatuu” uusisuomi 12:31 22.01

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki arvioi, että hallituksen sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus kaatuu. Hän perää Suomeen sote-vaaleja.


Elina Lepomäki Ylellä: ”Oikeasti huolestuttavaa” – Suomella ei mitään saumaa päästä 10 vuoden takaiselle tasolle uusisuomi 18:25 18.12

Kokoomuslainen kansanedustaja Elina Lepomäki esitti tänään Ylen Ykkösaamussa huolensa laimeasta innosta sijoittaa Suomeen.


Elina Lepomäki: ”Suomesta tulee käytettyjen autojen loppusijoituspaikka – Autovero on poistettava” uusisuomi 13:31 20.11

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki kommentoi tuoreita tietoja käytettyjen autojen tuonnista Suomeen.


Uutiset