Kommentti: Lasten ja nuorten urheilussa on paha kipukohta – seuraukset voivat lyödä koko Suomea päin näköä iltasanomat 15:26 14.11

Suomalaisen valmennuksen kipukohta näyttäisi olevan valmentajien ja nuorten kyvyssä kommunikoida ja ymmärtää toisiaan, kirjoittaa Jelena Leppänen.


Kommentti: Petra Ollilla on kimiräikkösmäinen kyky – näyte siitä saatiin MM-finaalin jälkeen iltasanomat 10:32 25.10

Petra Olli on ollut voiton ja tappion hetkellä puhtaasti oma itsensä. Sillä pohjalainen on valloittanut suomalaisten sydämet, kirjoittaa Jelena Leppänen.


IAU saattaa riitauttaa Roosa nauha -potkut: "Herra jumala, eihän sen käyttö vaikuttanut Patrikin työntekoon mitenkään" MTV 21:51 23.10

Ilmailualan Unionin varapuheenjohtaja Pekka Kähkönen hämmästelee Airpron päätöstä antaa potkut työntekijälleen Patrik Leppäselle. Syynä oli se, että Leppänen ei ollut suostunut lopettamaan Roosa nauhan käyttöä työasussaan.


Syöpäsäätiö pahoillaan Roosa nauha -potkuista: "Tällaisia tapauksia ei meidän tietoon ole tullut aiemmin" MTV 13:58 23.10

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan viestintäjohtaja Helena Hulkko kertoo olevansa hyvin pahoillaan 22-vuotiaan Patrik Leppäsen irtisanomisesta. Leppänen sai potkut viime perjantaina, sillä hän halusi käyttää Syöpäsäätiön lanseeraamaa Roosa nauhaa työasussaan. Työnantaja eli maapalveluja Helsinki-Vantaan lentokentällä hoitava Airpro ei tähän suostunut.


Kommentti: Turha murehtia, Mikko Rantanen on arvostettu NHL-pelaaja MTV 12:48 23.10

Colorado Avalanchen Mikko Rantasta kutsutaan niin usein aliarvostetuksi, että häntä voidaan pitää jo arvostettuna, kirjoittaa MTV Sportin Marko Leppänen.


Roosa nauhan takia irtisanottu Patrik saanut paljon tukea ja hakee pian uusia töitä: "Hymy huulilla mennään eteenpäin" MTV 11:31 23.10

Patrik Leppänen viettää nyt toista päivää työttömänä viime perjantaisen irtisanomisen jälkeen. Maapalveluyhtiö Airpro irtisanoi Patrikin, sillä hän halusi käyttää Syöpäsäätiön lanseeraamaa Roosa nauha -rintamerkkiä työasussaan.


Nyt puhuu Roosa nauha -merkin takia potkut saaneen Patrikin äiti: ”Olen ylpeä pojastani” iltasanomat 06:02 23.10

Tarja Leppänen kertoo, miten hänen poikansa otti tiedon rintasyövästä raskaasti.


22-vuotias Patrik sai potkut töistä, koska käytti Roosa nauhaa työasussaan MTV 21:52 22.10

Turvatarkastajana työskennellyt Patrik Leppänen irtisanottiin viime perjantaina Roosa nauhaan liittyvän kiistan jälkeen.


Kommentti: NHL:ssä poikkeuksellinen suomalaistilanne – tällaisesta on voitu ennen vain haaveilla MTV 10:52 19.10

NHL:n pistepörssin kymmenen joukossa ei ole koskaan ollut kauden päätteeksi kahta suomalaista. Nyt pörssin viiden parhaan joukossa on kaksi suomalaista. Tilanteesta kannattaa nyt nauttia, kirjoittaa MTV Sportin Marko Leppänen. 


Kommentti: NHL:ssä poikkeuksellinen suomalaistilanne – tällaisesta pörssitykityksestä on voitu vain haaveilla MTV 10:52 19.10

NHL:n pistepörssin kymmenen joukossa ei ole koskaan ollut kauden päätteeksi kahta suomalaista. Nyt pörssin viiden parhaan joukossa on kaksi suomalaista. Tilanteesta kannattaa nyt nauttia, kirjoittaa MTV Sportin Marko Leppänen. 


Kommentti: Kansojen liigasta tuli onnenpotku suomifutikselle – Huuhkajat sai aikaan "rivelationin" MTV 12:49 13.10

Vaikka Huuhkajien mahdollisuus päästä arvokisoihin on edelleen erittäin pieni, Kansojen liiga on ollut Suomelle jättipotti, kirjoittaa MTV Sportin Marko Leppänen. 


Kommentti: Piste, joka ratkaisee Jesperi Kotkaniemen NHL-uran suunnan MTV 06:00 09.10

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi on joutunut alkukauden aikana opettelemaan aloitusympyrässä NHL-talon tavoille. MTV Sportin Marko Leppänen muistuttaa, että huonot aloittajat joutuvat NHL-joukkueissa väistämättä sivuraiteille.


Kommentti: UFC:n skandaalinkäryiseen näytökseen on Nurmagomedovia ja McGregoria suurempi syyllinen iltasanomat 18:44 08.10

Dana Whiten ja kumppaneiden on turha teeskennellä, että kohutun UFC-ottelun päätös olisi tullut yllätyksenä, kirjoittaa Jelena Leppänen.


Eeli Tolvanen joutui Nashvillen kivikovan materiaalin uhriksi – Sihvonen: "Heikossa joukkueessa helpompi tehdä läpimurto" MTV 20:10 02.10

Eeli Tolvasella on edessään kova työ murtautua NHL:n kärkijoukkueen Nashvillen kokoonpanoon. MTV Sportin asiantuntija Petteri Sihvonen ja MTV Sportin toimittaja Marko Leppänen pohtivat Tolvasen haastavaa tilannetta.


Kommentti: Woodsin paluu huipulle elinehto lajille – golfkin tarvitsee pahan poikansa MTV 14:31 24.09

Tiger Woods sai itsensä kasaan monien vaikeuksien jälkeen ja voitti viiden vuoden tauon jälkeen PGA-kisan. Se on iso juttu Woodsille itselleen, mutta myös koko lajille, kirjoittaa MTV Sportin Marko Leppänen. 


Maikkarilta lipsahti verkkoon hämmentävä video – Uutisankkuri Keijo Leppänen: ”Hanoista tulee vettä, kustakin” iltasanomat 23:45 16.09

Toimituspäällikön mukaan videon päätyminen julki johtuu ajastusvirheestä.


"Tämä oli katastrofi" – Suomen yleisurheilumenestyksestä suorat sanat MTV 10:14 13.08

Berliinissä käydyt yleisurheilun EM-kisat olivat Suomelta tuloksellisesti kaikkien aikojen huonoimmat, kun Suomi jäi ilman yhtään mitalia ja saavutti kolme pistesijaa. MTV:n uutisankkuri, aktiivinen penkkiurheilija Keijo Leppänen otti asiaan suorasanaisesti kantaa Huomenta Suomen Vilttiketjussa.


anomaan työnantajaltaan lomaa kärjessä, vihreiden kokeneen rungon Paulus Arajuuri myhäili potkut ”Tässä yhä ääniä, uudelleen

Uutiset