Leijonien Jukka Jalonen uhkui itseluottamusta – löysi uusia heikkouksia Ruotsin joukkueesta iltasanomat 15:23 23.05

Suomi ja Ruotsi pelaavat paikasta mitalipeleihin. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen oli ottelupäivän aamuna levollinen.


Elokuussa Flow-festivaaleilla esiintyvä jenkkiräppäri peruu keikkojaan - toipuu kauneusleikkauksesta iltalehti 15:08 22.05

Cardi B siirtää toukokuussa olevia keikkojaan syyskuulle. Räppäri Cardi B on joutunut perumaan toukokuussa olevia keikkojaan. Useat eri mediat ovat uutisoineet, että syynä on artistin kunnon romahtaminen kauneusleikkauksen myötä. Cardi B kävi aiemmin keväällä rasvaimussa, mutta nousi esiintymislavoille lähes välittömästi operaation jälkeen. Nyt levon väliin jättäminen on kostautunut, sillä räppäri ei toipunut leikkauksesta kunnolla. Lääkärit ovat määränneet Cardi B:n lomalle ja toukokuussa olevat keikat siirretään tulevaisuuteen.


NBC: Venäläiset toimijat vielä viime vuonnakin juonivat sisäisen levottomuuden lietsomista Yhdysvalloissa – esillä rotuvihan nostatus yle 16:48 21.05

Vaikutusyrityksillä olisi pyritty heikentämään Yhdysvaltojen koskemattomuutta sekä sen sotilaallista ja taloudellista voimaa.


MM-kisat ovat olleet vuosituhannen suurimmat murskajaiset ? Kyse on hetkellisestä ilmiöstä, jolle on selkeät syyt jatkoaika.com 20:43 19.05

Jääkiekon MM-kisoissa maat ovat jakautuneet aina suuriin ja pieniin. Tänä vuonna turnauksen ympärillä on pöyristelty runsasta rökälevoittojen määrää.


Kuva paljastaa USA-pelaajan sikailun - Jari Levonen jyrisi Leijonien kokemasta oikeusmurhasta: "Törkeä temppu, siinä voi loukkaantua tosi pahasti" iltalehti 10:41 14.05

Kokenut SM-liigan päätuomari Jari ”Japa” Levonen sanoo painavan sanansa USA:n jatkoaikamaalia edeltäneestä kohutilanteesta. USA:n Clayton Keller kampesi Juhani Tyrväisen selälleen Suomen siniviivan tuntumassa. – Minun mielestä näyttää siltä, että jalka tulee takaa ja potkaisee. Kyllä se täysin jalkapyyhkäisyn elementit täyttää. Ei olisi ollut väärin viheltää siitä isoa rangaistusta, Levonen sanoo.


TUTO sopimuksiin kolmen pronssimitalistinsa kanssa - ykköspyssy Ahoniemi jatkaa Turussa jatkoaika.com 22:13 13.05

Pronssille päättyneellä kaudella Mestiksessä sijoittunut TUTO teki jatkosopimukset Henry Mäntylän, Mikke Levon sekä Niko Ahoniemen kanssa.


Hurjat kuvat: Albanian levottomuuksissa loukkaantunut useita poliiseja ja mielenosoittajia iltasanomat 02:55 12.05

Oppositio haluaisi tehdä Albaniasta eurooppalaisemman maan.


Levottomuuksia Albaniassa – poliiseja ja useita mielenosoittajia loukkaantui yle 01:07 12.05

Opposition mielenosoittajat vaativat pääministerin eroa ja ennenaikaisia vaaleja.


Venezuelassa Guaido kehotti kannattajiaan kaduille yle 23:14 11.05

Kuukausia jatkuneet levottomuudet eivät hellitä Venezuelassa, jossa YK:n mukaan lähes joka neljäs kansalainen tarvitsisi välitöntä humanitaarista apua.


Horoskooppi iltalehti 02:29 10.05

OINAS 21.3.–19.4. Saat kuulla ehdotuksen, joka tuntuu houkuttelevalta, mutta tekee sinut kuitenkin ikävällä tavalla levottomaksi. Luota vaistoosi ja kieltäydy tarjouksesta. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin arkeen, asumiseen tai työhön liittyvä muutos on tulossa ajankohtaiseksi. Älä hätiköi vaan varaa runsaasti aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen ja päätöksentekoon.


ja saa kuunnella jotain outoa kasvoillaan nuorempaan thaipuolisoon osuutensa myytyä Pietariin rakennetaan rakkaus 38 vuotta Theresa Maylle tuttuja tuomarikuulutuksia – ”Alan toivoa,

Uutiset