Liekit nielivät paritalon Oulussa – ”Paloi tunnissa maan tasalle” iltasanomat 22:27 22.05

Henkilövahingoista ei ole vielä tietoa. Paritalo kärsi isot vahingot Oulunsalossa.


Poliisi epäilee Heinolan tuhoisaa tulipaloa tuhopoltoksi – liekit veivät neljä asuntoa MTV 12:04 16.05

Poliisi tutkii Heinolan viimeöistä rivitalopaloa törkeänä tuhotyönä, Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-sivullaan.


Liekit nielevät yli puolet rivitalosta Heinolassa – ”Miljoonaluokan vahingot” iltasanomat 07:49 16.05

Pientalokompleksi Heinolassa kärsi aamuöisessä tulipalossa mittavat vahingot, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Sammutus- ja raivaustoimenpiteet jatkuvat yhä.


Huomasitko Fernando Alonson huiman tempun ”ajokelvottomalla autolla” F1-kisassa? ”Näin liekit varikkomuurilta” iltasanomat 15:47 03.05

Fernando Alonso pitää seitsemättä sijaa Azerbaidzhanin F1-kisassa yhtenä uransa parhaista suorituksista.


Valtaisa jätekasa roihusi Turussa – paikalta nousi runsaasti savua MTV 20:51 30.04

Turkulaisen jätehuoltoyrityksen tontilla paloi illalla suuri jätekasa. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen mukaan liekit on jo saatu taltutettua, eikä palo aiheuta enää savuhaittaa alueella.


Valtaisa jätekasa roihusi Turussa – paikalta nousee vielä runsaasti savua MTV 20:29 30.04

Turkulaisen jätehuoltoyrityksen tontilla paloi illalla suuri jätekasa. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen mukaan liekit on jo saatu taltutettua, mutta palopaikalta nousee vielä runsaasti savua.


Video paljastaa kaaoksen ja tuhon Tampereen palopaikalla: Liekit nielivät kodit hetkessä, kuusi joutui sairaalaan MTV 16:47 29.04

Poliisi ei usko Tampereen yölliseen suurpaloon liittyvän rikosta, mutta myöskään mitään syttymissyytä ei ole rajattu tutkimuksissa pois.


Kuuden perheen asuintalo palaa Tampereella – liekit lyövät korkealle iltasanomat 23:02 28.04

Kuuden perheen asuintalo tulessa.


Tampereella suuri rakennuspalo – liekit lyövät korkealle iltasanomat 22:55 28.04

Kuuden perheen asuintalo tulessa.


Video: Auto roihusi Kouvolassa - hurjat liekit uhkasivat myös viereisiä autoja iltalehti 08:36 27.04

Auto paloi Kouvolan Tornionmäellä viime yönä. Kouvolassa sattui viime yönä raivokas autopalo. Henkilöauto oli ilmiliekeissä Tonrionmäen keskustassa, reilut kolme kilometriä Kouvolan keskustasta itään. Palo havaittiin puoli kolmen aikaan. Rikosylikonstaapeli Mikko Kiurun tietojen mukaan tilanne ei vaatinut henkilövahinkoja.


Nolo moka ravintolassa – liekitetty herkku käynnisti sprinklerit! stara 21:30 24.04

Saganaki-juusto on toisinaan tapana sytyttää tuleen ennen tarjoilua. Valitettavasti kyseinen


Liekit nielivät remontin alla olleen omakotitalon Raisiossa – syttymissyy tuntematon iltasanomat 22:37 21.04

Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Mitäpä, jos Tappara ei parannakaan? iltalehti 12:05 19.04

Tapparan luonteeseen on kuulunut jo niin monta vuotta peräkkäin se, että joukkue aloittaa pudotuspelisarjat sillä heikoimmalla ottelullaan ja parantaa siitä sitten seuraaviin peleihin, että tuo elementti otetaan jo selviönä. Nytkin avauspelissä aivan Kärppien jyrän alle jääneen Tapparan odotetaan yleisesti terästäytyvän toiseen peliin. Niin tekee myös Veikkaus, joka nostaa Tapparan toisessa ottelussa selkeäksi suosikiksi (esimerkiksi lopullisen voiton kertoimet ovat Tapparan eduksi 1,65-2,24). Voisiko joskus käydäkin niin, ettei Tappara löydä uutta vaihdetta silmään heikon aloituksen jälkeen? Syttymisestähän siinä aika pitkälti on kysymys, sekä siitä, että valmennus osaa liekittää joukkuetta tarpeeksi/oikealla tavalla.


Kiitos KeuPa ja TUTO! Mestis-finaalit tarjoilivat 2010-luvun kärkiviihdettä jatkoaika.com 22:02 16.04

Maanantaina KeuPa HT:n mestaruusjuhliin päättyneet Mestis-finaalit muodostuivat upeaksi näytelmäksi, joka ei varmasti jättänyt ketään sitä seurannutta kylmäksi. Seurat liekittivät sarjaa myös sosiaalisessa mediassa kiitettävästi.


Tuli tuhosi pyöräkuormaajan sahalla Haminassa - syttyi vain hetki käytön jälkeen ja puski ilmaan sankkaa savua iltalehti 16:30 15.04

Pyöräkuormaaja tuhoutui tulipalossa Haminan Mäkelänkankaan teollisuusalueella. Liekit uhkasivat myös viereistä hakevarastoa. Haketta sahalla kuljettanut pyöräkuormaaja syttyi palamaan hetken kuluttua sen sammuttamisesta. Liekit uhkasivat levitä myös läheiseen hakevarastoon, kun koneesta valui polttoainetta. - Pyöräkuormaajan paloi puun sahausta harjoittavan yrityksen pihamaalla noin 20 metrin etäisyydellä rakennuksesta. Tehtävälle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Kuormaaja tuhoutui palossa lähes kokonaan, mutta rakennuksille palo ei aiheuttanut vahinkoa, kertoo päivystävä palomestari Mika Ruokolainen.


Suuri rakennuspalo Laihialla: Omakotitalon liekit uhkaavat levitä naapuritaloihin iltalehti 16:58 14.04

Tulipalo Laihian Eskolantiellä on päivystävän palomestarin mukaan leviämässä. Pelastuslaitos sai tehtävän Laihian Eskolantielle kello 16.09 lauantaina. Rakennuspalon on arvioitu olevan luokkaa suuri. - Omakotitalo on tulessa, ja palo leviämässä naapuritaloihin, päivystävä palomestari kertoo ja lupaa lisätietoja myöhemmin.


Omakotitalolle mittavat vahingot tulipalossa Savonlinnassa – liekit ja savu nousivat räystäiden alta MTV 13:31 25.03

Savonlinnassa Vaahersalontiellä on palanut yli 100-neliöinen omakotitalo. Hätäkeskus sai tiedon tulipalosta kello 11.44.


Näkökulma: Ruutitynnyri voi räjähtää, mikäli Iran ja Saudi-Arabia kehittävät ydinaseet - jos Lähi-idässä palaa, liekit ulottuvat Eurooppaan iltalehti 07:28 22.03

Iran ja Saudi-Arabia ruokkivat toiminnallaan radikaalin islamin kasvamista, kirjoittaa tutkija Alan Salehzadeh. Lähi-itä on syttymistä vailla oleva ruutitynnyri, pullollaan erilaisia jännitteitä. Kukaan ei halua nähdä vielä kiihtyvää ydinasekilpailua tähän päälle. Se saattaa kuitenkin olla edessä, mikäli Iran jatkaa niskurointiaan. Nyt Saudi-Arabia uhkaa kehittävänsä välittömästi ydinaseen, jos Iran kehittää omansa. Ainoa tapa taata edes nykyisen tason stabiliteetti on jatkaa Iranin ja lännen välistä ydinsopimusta, joka on Donald Trumpin valtakauden aikana uhattuna. EU:lla ja koko maailmalla on kaikki intressit sopimuksen säilyttämiseksi, sillä vain se voi estää ydinaseiden hamstraamisen Lähi-idässä. Eripuraa aiheuttaa se, että Pakistanilla ja Israelilla on ydinaseet. Muilta Lähi-idän valtioilta niiden kehittäminen on kielletty.


Napakymppi-parin Lontoon-matkalla eivät intohimon liekit leiskuneet – ”Ei olla nähty reissun jälkeen” iltasanomat 20:00 18.03

Neiti X, Anne ja herra B, Sami suuntasivat Napakymppi-matkalle Lontooseen.


elämästään ”Töitä IL Oikeuskanslerin­viraston Karibianmeren pohjassa makaavassa kotoasi tällaiset kuvat! Tältä maakunta­vaalien välillä oltava Näin Löfven NHL-ura jatkuu Niemen NHL-ura jatkuu palomestari palopaikalta Pikkuhelmarien riemukkaat Sankarit palasivat kotiin! solmi NHL-sopimuksen - tuomiorovasti varalle ja – ”Paloi tunnissa

Uutiset