Lapsen hyväksikäytöstä syytetty poliitikko Karjalaiselle: ”Perätön epäily” MTV 16:29 13.03

Lieksalainen kunnallispoliitikko Ari Marjeta pitää häneen kohdistunutta syytettä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä perättömänä.


37-vuotias mies kuoli väkivaltaisesti Lieksassa - myös kaksi muuta sai puukosta iltalehti 10:52 22.02

Poliisi epäilee, että 37-vuotias mies tapettiin torstain ja keskiviikon välisenä yönä Lieksan Pankakoskella. Poliisi sai myöhään keskiviikkona kello 23.41 ilmoituksen yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta. Uhriksi joutunut 37-vuotias lieksalainen mies menehtyi. Samassa yhteydessä myös kahta muuta Lieksalaista miestä oli puukotettu. Heidät toimitettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan hoidettavaksi.


Lieksan rautameteoriitti oli vasta esimakua - alueelle putosi kokonainen muinainen rautasade iltalehti 20:49 26.01

Tähdet ja avaruus -lehteen kirjoittaneiden meteoriittiasiantuntijoiden mukaan kyseessä on todennäköisesti ensimmäinen Suomesta tunnistettu rautasade. Lieksalainen Pekka Vallimies nousi viime vuonna otsikoihin, kun hän korvasieniä metsästäessään tuli löytäneeksi ensimmäisen Suomessa koskaan havaitun . 238 grammaa painavan meteoriitin löytyminen oli ainutlaatuista Suomessa, ja meteoriittiasiantuntijat alkoivat epäillä, että samalle alueelle Lieksaan olisi voinut kohdistua peräti tuhansia rauta-asteroidista irronneita avaruuskiviä.


Uutiset