Alkon ovea ei saatu auki – Lieksassa piinallinen päivä stara 08:30 17.01

Suomalaiset ovat vuodenvaihteesta lähtien olleet aikaisempaa vähemmän riippuvaisia Alkon palveluista,


Lieksassa koettiin monien kauhunhetki - Alkon ovea ei saatu auki, liike kiinni koko päivän iltalehti 16:48 16.01

Janoisimmat joutuivat lähtemään ostoksille Lieksaa lähinnä olevaan Alkoon, joka sijaitsee 58 kilometrin päässä Nurmeksessa. Maanantaina Lieksassa koettiin maanantaiaamuna kello 9 poikkeuksellinen tilanne, kun kaupungin ainoan Alkon ovi ei auennut. Erikoinen tilanne johtui siitä, että murtosuojatun rullakalterioven sähkömoottori oli hajonnut. Niinpä ovea ei voinut liikuttaa edes käsikäyttöisesti. - Se painaa mielestäni kymmeniä ellei pari sataa kiloa se ovi. Sitä ei voi käytännössä nostaa mitenkään. Haluttiin varmistaa työntekijöiden ja asiakaskunnan turvallisuus, Alkon Itä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale kertoo Iltalehdelle.


Mies pahoinpiteli rajusti ja heitti avopuolisonsa portaita alas - nainen haki apua neljän kilometrin päästä naapurista iltalehti 19:17 12.01

48-vuotias mies löi avovaimoaan useita kertoja pään alueelle, potki tätä raajoihin ja heitti naisen alas asunnon portailta. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi torstaina miehen avovaimonsa pahoinpitelystä. Itse pahoinpitely tapahtui 14. heinäkuuta 2017 Lieksassa. Syyttäjän mukaan mies oli lyönyt avopuolisoaan voimakkaasti useita kertoja pään alueelle, potkinut tätä ainakin raajoihin ja heittänyt hänet alas asunnon portailta.


Pohjois-Karjalassa sähkövikojen korjaus loppusuoralla - töitä tehdään vielä Lieksassa, Valtimolla, Nurmeksessa ja Juuassa iltalehti 17:42 01.01

Korjaustyöt ovat jatkuneet läpi uudenvuoden aaton ja päivän. Tykkylumen aiheuttamat sähköverkkovauriot alkavat olla ohi, sillä Pohjois-Karjalan sähkö kertoo korjausten olevan loppusuoralla. - Helikopterit, metsäkoneet ja verkostoasentajat ovat kaikkein hankalimpien kohteiden kimpussa Juuassa, Nurmeksessa, Lieksassa ja Valtimolla, joissa metsätöiden lisäksi oli runsaasti myös jakeluverkon korjaustyötä. Sähköverkon keskijänniteviat saadaan näillä näkymin korjattua kuntoon, samoin lähes kaikki pienjänniteviat, tiedottaa sähköyhtiö.


Vanhukset törmäilivät suojatiellä Lieksassa – 91-vuotias loukkaantui vakavasti iltasanomat 16:38 16.11

91-vuotias jalankulkija loukkaantui vakavasti.


Vanhukset törmäilivät suojatiellä Lieksassa – 91-vuotias loukkantui vakavasti iltasanomat 16:38 16.11

91-vuotias jalankulkija loukkaantui vakavasti.


Lieksan koulu-uhkauksen poliisitutkinta valmistui: konkreettisia suunnitelmia ei löytynyt iltalehti 14:41 20.10

Keskusrikospoliisi on yhdessä Itä-Suomen poliisilaitoksen kanssa suorittanut esitutkintaa koulu-uhkauksessa, joka kohdistui Pohjois-Karjalan ammattiopistoon Lieksassa. Tutkinnassa selvitettiin poliisille 20. elokuuta tullutta ilmoitusta, jonka mukaan maanantaina 21. elokuuta Lieksan ammattiopistossa tapahtuisi väkivallanteko ammattiopiston työntekijää tai työntekijöitä kohtaan. Esitutkinnassa selvisi, että mahdollisen uhkauksen oli esittänyt yksi henkilö yksityisasunnossa, jossa oli samaan aikaan paikalla useita ihmisiä. Asiaa on tutkittu törkeänä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmisteluna, ja teosta epäiltiin yhtä oppilaitoksen opiskelijaa.


Kevyenliikenteen väylä petti alta: kuorma-auto valui Lieksanjokeen - kuski ehti paeta ennen vajoamista iltalehti 10:47 20.10

Kuorma-auto suistui liukkaasta mäestä jokeen Lieksassa torstaina. Onnettomuus sattui, kun työntekijä oli puhdistamassa Jokikadulla kiinteistön sadevesiviemäreitä kymmenen aikaan aamulla. Hän siirsi kuorma-autoa kevyenliikenteen väylää pitkin tarkoituksenaan siirtyä rakennuksen toiselle puolelle. Hän peruutti ensin ja yritti sitten lähteä eteenpäin. Tuolloin kuorma-auton renkaat olivat kuitenkin alkaneet sutia mäessä. Katu oli tapahtuma-aikaan märkä.


Uutiset