Jarmo Kekäläisen johtaman Blue Jacketsin ensimmäiset varaustilaisuudet toivat laihan saaliin ? Jesse Puljujärvi olisi voinut olla viimeinen naula arkkuun jatkoaika.com 09:30 21.06

Columbus Blue Jackets ylsi viime kaudella viimein pudotuspelien toiselle kierrokselle pudottaen riemukkaasti Tampa Bay Lightningin, mutta sen hintana joukkue joutuu luopumaan useista tähtiluokan pelaajistaan vastineetta tänä kesänä. Lisäksi varausvuoropankki on tämän vuoden osalta lähes tyhjä.


Lääkäreiltä tyly tuomio ? Ryan Callahanin ura päättyy jatkoaika.com 08:56 21.06

Tampa Bay Lightningin hyökkääjä Ryan Callahan joutuu lopettamaan uransa. Callahan on kärsinyt jo jonkin aikaa selkävaivoista.


Jukka Jalonen vastasi haukkuihin - näpäytti Venäjän supertähteä iltalehti 14:04 26.05

Osa venäläispelaajista haukkui hävityn välierän jälkeen Leijonien pelitavan. Jukka Jalonen näpäytti takaisin. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen piti pitkän puheenvuoron, kun hänelle välitettiin finaalipäivänä venäläispelaajien terveiset. Tampa Bay Lightningin NHL-miljonääri Mihail Sergatshjov sanoi venäläismedialle välierän jälkeen, että Suomi oli onnekas ja vain puolusti, koska ei muuhun pysty. Jääkiekkokirjoittaja Igor Jeronko puolestaan kynäili, että Suomi ei edes pelaa jääkiekkoa.


Venäläiset hiilenä Suomen tempusta! Leijonat lytättiin itänaapurissa: ”He olivat vain onnekkaita, se ei ole edes jääkiekkoa” iltalehti 23:10 25.05

Ensin saivat kyytiä tuomarit, sitten Suomen pelityyli. Venäläisten on hyvin vaikea niellä Leijonille kärsittyä välierätappiota. Suomi meni MM-finaaliin 1-0-voitolla. Venäjän puolustaja, Tampa Bay Lightningin NHL-miljonääri Mihail Sergatshjov haukkui Leijonien esityksen.


Venäjän NHL-tähti haukkui tuomarit pystyyn! Väitti Suomen saaneen epäreilua etua iltalehti 20:03 25.05

Suomelle taipuminen riipaisi venäläisiä syvältä. – Tuomarit päättivät, että tämä on jokin käsittämätön peli. Näin sihisi Suomelle kärsityn välierätappion jälkeen Mihail Sergatshjov, Tampa Bay Lightningin pakki, venäläissivusto championat.comin mukaan.


Näkökulma: Aasinhattu päähän - Leijonat huipentaa täysin pähkähullun kiekkokevään iltalehti 13:02 24.05

Menossa on ikimuistoisen käsittämätön kiekkokevät, kirjoittaa Vesa Parviainen. Kuka olisi uskonut, että Suomi voittaa naisten MM-kisojen välierässä Kanadan ja on mikroskooppisen lähellä tehdä saman tempun finaalissa USA:lle? Kuka olisi uskonut, että Columbus Blue Jackets tiputtaa Stanley Cupin playoffeissa runkosarjan ylivoimaisen ykkösen, kaikkien aikojen voittoennätystä sivunneen Tampa Bay Lightningin?


istui pysäköidyssä paljastui karmea pieniin paloihin” – naapurustossa

Uutiset