Neymar-huhut kiihtyvät: Real Madrid -pomon kerrotaan istuneen iltaa agentti-isän kanssa - lupasi hurjan siirtosumman iltalehti 08:19 17.12

Maailmanennätyssummalla pariisilaiseen PSG:hen kesällä siirtynyttä Neymaria ollaan viemässä kovaa kyytiä Espanjan pääkaupunkiin Real Madridin riveihin. Brassitähti Neymar siirtyi viime kesänä FC Barcelonasta pariisilaiseen PSG:hen jalkapallon maailmanennätyssummalla. Arabiomistuksessa oleva seura pulitti brasilialaisesta noin 222 miljoonaa euroa. Sopimus ulottuu vuoteen 2022. PSG on kulkenut kotoisessa Ligue 1:ssä likimain voitosta voittoon. Kauden ainoa tappio tuli joulukuun alussa, kun Starsbourg yllätti pariisilaiset 2-1-kotivoitolla.


Ligue 1: Marseillen tappioton putki vaarassa iltasanomat 14:00 13.12

Peräti 12 edellistä sarjaottelua tappioitta pelanneen Marseillen putki on vaarassa katketa, kun se kohtaa sunnuntai-illan huippuottelussa niin ikään vahvassa vireessä olevan Lyonin vieraskentällä. Ottelu päättyy kotivoittoon arviolta lähes kerran kahdesta.


Hurja huhu Ranskasta: PSG harkitsee valmentajanvaihtoa kesken kauden suomifutis 11:02 07.12

Ranskasta kuuluu kummia. Arvostettu sanomalehti L'Equipe kertoo, että upporikas PSG harkitsee valmentajanvaihdosta kesken kauden, vaikka joukkue johtaa Ranskan Ligue 1:tä ja voitti oman lohkonsa Mestarien liigassa. L'Equipen...


Ligue 1: PSG kosto mielessä iltasanomat 19:41 06.12

Shokkitappion Strasbourgille viikko sitten kokenut PSG kohtaa peliään parantaneen Lillen ilman tähtipelaaja Neymaria. Muu tulos kuin pariisilaisten voitto olisi silti jättiyllätys ja toteutuu arviolta vain noin kerran kymmenestä.


Ranskan pääsarjaseuraan siirtyvä Timo Stavitski kommentoi yllätyssiirtoaan: ”Loppu on minusta kiinni” suomifutis 13:02 05.12

18-vuotias Timo Stavitski tuli tehneeksi kenties vuoden suomalaissiirron, kun vasta yhden täyden Veikkausliiga-kauden pelannut nuorukainen teki sopimuksen Ligue 1 -seura SM Caenin kanssa. Caen todella halusi...


Ligue 1: Mikä mättää, Monaco? iltasanomat 18:39 30.11

Edellisen kerran yli kuukausi sitten voittoa juhlinut Monaco on hävinnyt kolme ottelua putkeen ja ollut myös tulosten takana vaisu. Muu tulos kuin kotivoitto heikkovireisestä Angersista olisi kuitenkin suuri yllätys.


Pitkäveto: Stoken puolustus on reikäjuustoa – maalimylly Liverpool tekee pahaa jälkeä iltasanomat 00:17 29.11

Tiistain tipsit eivät suurempia kehuja ansaitse. Tänään ollaan matkassa uusin kujein. Tulessa pari Valioliigan matsia, Ligue 1:n huippukohde ja viikonvaihteelta vielä Serie A:ta...


Pitkäveto: Upea Pelipäivä! iltasanomat 21:05 27.11

Vedoissa tulessa SM-liiga, Valioliiga ja Ligue 1. Tarjolla on oikein mielenkiintoisia pelikohteita...


Ligue 1: PSG:n dominanssille ei näy loppua iltasanomat 15:44 27.11

Hurjassa vireessä koko syksyn ollut PSG on voittanut kauden aikana pelaamistaan 20 ottelusta peräti 18 ja pelannut kahdesti tasan maalieron ollessa 71–12. Keskiviikkona vierailulle saapuva sarjanousija Troyes on pariisilaisille vain suupala, eivätkä murskajaiset yllättäisi.


Ligue 1: PSG:n tappioton putki koetuksella iltasanomat 19:01 22.11

Koko kauden toistaiseksi tappioitta selvittänyt PSG joutuu tositestiin, kun vastaan asettuu vieraskentällä hallitseva mestari Monaco. Tasoero on pariisilaisten hyväksi kuitenkin niin selkeä, että kotivoitto toteutuu arviolta vain noin kerran viidestä.


Ligue 1: Onko Montpellieristä Lyonin pysäyttäjäksi? iltasanomat 22:29 13.11

Keskikastin Montpellier on onnistunut venymään pisteille jo PSG:tä ja Monacoa vastaan ja urakkaa Lyonia vastaan helpottaa sarjan tehopörssin kärkinimen Nabil Fekirin poissaolo. Vieraspiste Lyonista toteutuu arviolta kuitenkin vain hieman yli kerran kolmesta.


Ligue 1: Rhône-Alpesin derby kruunaa kierroksen iltasanomat 21:51 30.10

Kierroksen kuumin kamppailu nähdään sunnuntai-iltana, kun hyvin kautensa aloittaneet veriviholliset ottavat mittaa toisistaan Saint-Etiennen kotona. Vieraskentästä huolimatta Lyon lähtee derbyyn suosikkina.


Ligue 1: Metz vaihtoi valmentajaa – Lyon tarjoaa tulikasteen iltasanomat 14:19 26.10

Yhdeksän pelaamistaan kymmenestä ottelusta hävinneestä Metzistä tuli sarjan ensimmäinen valmentajaa vaihtanut joukkue. Vaihdos tuonee pientä piristystä, mutta pisteille ei vahvan Lyonin vieraana ole asiaa.


Ligue 1: Le Classique PSG:n heiniä iltasanomat 23:28 17.10

Kierros huipentuu Marseillen ja PSG:n väliseen klassikko-otteluun, josta on lupa odottaa hyvin runsasmaalista. Valtavan tasoeron myötä kaksikon kohtaamisia viime vuodet dominoinut PSG on suvereeni suosikki myös vieraissa.


Uutiset