Pelaajien mielipidettä Veikkausliiga-kauden läpiviemisestä ei ole kysytty, koronavirustilanne huolestuttaa monia – "Pitää lajina ymmärtää riskit ja niiden seuraukset"

MTV 07:45 21.05

Miesten kotimaisen jalkapallokauden alku reilun kuukauden kuluttua huolestuttaa osaa Veikkausliigan pelaajista. MTV Urheilu kysyi Veikkausliiga-seurojen kapteeneilta, miten pelaajat suhtautuvat suunnitelmiin kauden läpiviemisestä koronavirustilanteen keskellä. Noin puolet kapteeneista kertoo harjoittelun ja pelien alkamisen herättäneen huolta joukkueessaan.


Jalkapallon miesten Suomen Cup jatkuu kesäkuussa – pelejä tahkotaan hurjalla tahdilla

iltalehti 22:25 12.05

Suomen Cup jatkuu muutaman kuukauden tauon jälkeen kesäkuussa. Jalkapallon miesten Suomen Cup jatkuu 16. kesäkuuta. Palloliitto tiedotti asiasta tiistaina. Suomen Cup keskeytyi maaliskuussa koronavirustilanteen takia juuri ennen neljännesvälieriä. Neljännesvälierät, puolivälierät ja välierät aiotaan pelata kesäkuussa ennen Veikkausliiga-kauden alkamista.


Liiga-kauden keskeytyminen toi Telialle 3,6 miljoonan tappiot – tavoittelee Liigalta jopa 5,3 miljoonan euron korvausta

jatkoaika.com 11:18 23.04

Telia-konserni kertoi keskiviikkona ensimmäisen kvartaalin tuloksestaan ja valotti siinä yhteydessä Liiga-kauden peruuntumisen vaikutusta omaan liiketoimintaansa.


Veikkausliigan kulisseissa kuohuu – "Iso kynnys sen suhteen, että sarja olisi suljettu"

MTV 07:15 23.04

Jalkapallon Veikkausliiga-kauden piti käynnistyä kesäkuussa, mutta koronaviruspandemian vuoksi kauden alku on yhä edelleen hämärän peitossa. Silti sarjan kulisseissa on kuhinaa tällä hetkellä. 


Miten käy Veikkausliigan? Puheenjohtaja: Jos koko kausi perutaan, seuroja menee nurin

iltalehti 22:14 22.04

Veikkausliiga ei voi kuin odottaa viranomaisten määräyksiä. Kesän festarit on peruttu, mutta miten käy Veikkausliiga-kauden? Urheilun saralla on yhä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, kun hallitus linjasi keskiviikkona, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat on kielletty Suomessa ainakin heinäkuun loppuun asti.


Miten rahat riittävät? Seurapomo väläyttää Veikkausliigan avaamiseksi ”erittäin huonoa yhtälöä”

iltalehti 20:52 22.04

Veikkausliigaa voitaisiin pelata pari kierrosta tyhjille katsomoille otteluruuhkan helpottamiseksi, väläyttää RoPS:in toimitusjohtaja Risto Niva. Valtioneuvoston tuorein linjaus kesän yleisötapahtumista ei antanut vielä lopullisia vastauksia Veikkausliiga-kauden käynnistymisestä. Hallitus ilmoitti jatkavansa yli 500 ihmisen yleisötapahtumien kieltoa ainakin heinäkuun loppuun saakka. Urheilumaailma saa iskusta oman osuutensa, kesälajeista päätös satuttaa erityisesti jalkapalloa.


Tässä ovat Valioliiga-kauden suurimmat ryöstöt ja epäreiluimmat lopputulokset: ”Karua kieltä”

iltalehti 11:34 11.04

Iltalehti selvitti, mitkä olivat valioliigakauden suurimmat ryöstöt ja epäoikeudenmukaisimmat tulokset. Valioliigassa pelit ovat tauolla, eikä kauden jatkosta ole lainkaan varmuutta. Onkin mainio hetki katsoa taaksepäin. Jalkapallo on siitä hieno laji, että lopputulokset eivät läheskään aina kerro siitä, miltä peli on näyttänyt. Altavastaajat venyvät ja maaleja nähdään suuntaan tai toiseen enemmän kuin maalipaikkojen laadukkuuden suhteen olisi ollut kohtuullista.


Tässä ovat Veikkausliigan kiinnostavimmat nuoret pelaajat: ”Suomen Lionel Messi, jos näin voidaan sanoa”

MTV 23:00 07.04

Keitä ovat kotimaisen jalkapallon tulevaisuuden tähdet? MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen nosti C Moren Urheilusuorassa esiin kolme Veikkausliiga-kauden mielenkiintoista lupausta.


Liiga-kauden Top 5?puolustajat: Kärppien Krejcik joukon kärkinimenä

jatkoaika.com 11:12 04.04

Jatkoaika valitsi Liiga-kauden parhaat pelipaikoittain. Kärkiviisikon edustus tulee runkosarjan kärkipaikat valloittaineista joukkueista.


Liiga-kauden Top 5?laitahyökkääjät: Kärkiviisikko täynnä kotimaisia pelaajia

jatkoaika.com 11:00 03.04

Jatkoaika valitsi Liiga-kauden parhaat pelipaikoittain. Kärkipaikan valloitti HIFK:n Teemu Turunen, mutta taustalla niskaan hengitti yksi Liigan nimettömimmistä supertähdistä.


Valioliigaa uhkaa karmivat tappiot – nyt sarjan sisältä esitettiin hullu idea: ”Meidäthän teurastettaisiin!”

MTV 08:13 03.04

Englannissa jalkapallon Valioliiga-kauden yllä on suuria kysymysmerkkejä maailmalla leviävän koronaviruksen takia. Kautta yritetään jatkaa, sillä osallistuvien tahojen niskojen päällä on valtavia taloudellisia paineita. Tulenarka tilanne on johtanut siihen, että jopa sarjan sisältä on esitetty villejä ideoita.


KooKoon Caito Liigan paras puolustaja

jatkoaika.com 12:35 01.04

KooKoon Matthew Caito on valittu toimittajien äänestyksessä Liiga-kauden parhaaksi puolustajaksi.


Liiga-kauden Top 5–keskushyökkääjät: "Liigan kaudet 2018-2020 muistetaan Justin Danforthin aikana"

jatkoaika.com 11:14 01.04

Jatkoaika valitsi Liiga-kauden parhaat pelipaikoittain. Parhaan keskushyökkääjän titteli menee oikeutetusti Lukon Justin Danforthille, mutta kärkiviisikkoon kiilasi myös yksi todellinen yllätysnimi.


Ilveksen hyökkääjä Matias Maccelli palkittiin Liiga-kauden parhaana tulokkaana

jatkoaika.com 15:26 31.03

Jääkiekkotoimittajat äänestivät ylivoimaisesti Matias Maccellin Jarmo Wasama -palkinnon voittajaksi.


Tähtihyökkääjä Harry Kanella selkeä näkemys Valioliiga-kauden jatkamisesta: "Jalkapallo on tällä hetkellä toissijaista"

MTV 21:34 29.03

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane on sitä mieltä, ettei jalkapallon Englannin Valioliigan kautta ole syytä venyttää heinäkuulle. Toisin sanoen kausi pitäisi Kanen mielestä jättää lopullisesti kesken, jos sitä ei saada päätökseen kesäkuun loppuun mennessä.


Liiga-kauden Top 5–maalivahdit: Ulkomaalaiset dominoivat tolppien välissä

jatkoaika.com 08:30 27.03

Jatkoaika valitsi Liiga-kauden parhaat pelipaikoittain. Maalivahtien listakärjen miehittivät ulkomaalaiset maalivahdit Ilveksen Lukáš Dostálin johdolla.


Pelaajayhdistys jakoi palkintonsa ? Danforthille Kultainen Kypärä

jatkoaika.com 11:13 19.03

Suomen jääkiekkoilijat ry on jälleen valinnut Liiga-kauden parhaan pelaajan ja erotuomarin. Palkinnot menivät Justin Danforthille ja Antti Bomanille.


Pelaajayhdistys jakoi palkintonsa ? Danforthille kultainen kypärä

jatkoaika.com 11:13 19.03

Suomen jääkiekkoilijat ry on jälleen valinnut Liiga-kauden parhaan pelaajan ja erotuomarin. Palkinnot menivät Justin Danforthille ja Antti Bomanille.


Liiga julkaisi lopulliset sijoitukset ? Lukko nousi Tapparan edelle

jatkoaika.com 19:01 18.03

Liiga-kauden jäätyä kesken lopulliset sijoitukset jäivät aluksi epävarmoiksi. Liigan johtoryhmä teki lopulta päätöksen jakaa sijoitukset pistekeskiarvon mukaan.


Kauan odotetut pudotuspelit vaihtuivat koviin tappioihin Kouvolassa – "Kyllä me hittiä otamme ihan huolella"

MTV 19:11 13.03

Jääkiekon SM-liiga-kauden päättäminen ennen viimeistä runkosarjan kierrosta on kova isku Kouvolan KooKoolle. Ensimmäistä kertaa seuran historiassa pudotuspeleihin etenemässä ollut joukkue kärsii loppukauden perumisesta suuret tappiot. Toimitusjohtaja muistuttaa, että terveys menee kaiken edelle.


Hot topics