Junaliikenne palautui normaaliksi Helsingin ja Turun välillä – häiriöstä myöhästymisiä MTV 18:42 14.07

Junaliikenne Helsingin ja Turun välillä on palautunut normaaliksi, tiedottaa liikennevirasto.


Junaliikenteen häiriö Hämeenlinnan ja Riihimäen välillä korjattu – junaliikenne palautuu normaaliksi illan aikana MTV 18:34 05.07

Liikennevirasto tiedottaa, että häiriö Riihimäen ja Hämeenlinnan välisellä rataosuudella on saatu korjattua.


Junaliikenne poikki Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä – vaikuttaa toistaiseksi 1500 matkustajaan MTV 15:49 05.07

Junaliikenne on keskeytynyt Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä, Liikennevirasto tiedottaa.


Junaliikenne poikki Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä – vikaa tutkitaan vielä MTV 15:49 05.07

Junaliikenteessä on häiriö Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä, kertoo Liikennevirasto.


Kehäradalla junan keula kärysi ja savusi– VR kehottaa varautumaan myöhästymisiin MTV 20:50 02.07

Vantaalla kehäradalla on ollut pieni tulipalon alku, joka tapahtui Aviapolisin tunnelissa, kertoo Liikenneviraston rataliikennekeskus.


Juna kärysi tunnelissa kehäradalla Vantaalla – lähijunaliikenne voi myöhästellä iltasanomat 20:37 02.07

Vantaalla junassa on ollut pieni tulipalon alku kehäradalla Aviapolisin tunnelissa, kertoo Liikenneviraston rataliikennekeskus.


Kehäradalla junan keulassa pieni tulipalon alku – VR kehottaa varautumaan myöhästymisiin MTV 20:25 02.07

Vantaalla kehäradalla on ollut pieni tulipalon alku, joka tapahtui Aviapolisin tunnelissa, kertoo Liikenneviraston rataliikennekeskus.


Kehäradalla pieni tulipalon alku – VR kehottaa varautumaan myöhästymisiin MTV 20:25 02.07

Vantaalla kehäradalla on junassa ollut pieni tulipalon alku, joka tapahtui Aviapolisin tunnelissa, kertoo Liikenneviraston rataliikennekeskus.


Junia korvataan linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä sähköratavaurion takia MTV 09:54 26.06

Matkustajajunia korvataan linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä ainakin iltapäivään saakka, kerrotaan Liikenneviraston rataliikennekeskuksesta.


Ratavaurio haittasi junaliikennettä Jyväskylässä – vika saatu korjattua iltasanomat 06:17 25.06

Jyväskylässä sattunut sähköratavaurio on saatu korjattua, tiedotti Liikenneviraston rataliikennekeskus varhain maanantaina.


Jyväskylän rautatieliikenteen häiriö ohi – maanantaiaamun junia korvataan vielä linja-autoilla MTV 06:15 25.06

Jyväskylässä sattunut sähköratavaurio on saatu korjattua, tiedotti Liikenneviraston rataliikennekeskus varhain maanantaina.


Juhannuksen paluuliikenne vilkkaimmillaan juuri nyt: ”Jos sää on hyvä ja onnettomuuksia ei satu, voi sujua selvästi ennakoitua paremmin” uusisuomi 11:30 24.06

Liikenneviraston mukaan juhannuksen paluuliikenne on vilkkaimmillaan tänään sunnuntaina kello 10 ja 22 välillä. Ruuhkia voi esiintyä varsinkin valtateillä 4 ja 5 Helsinkiin päin ja valtatiellä 9 Jyväskylästä Tampereelle. 


Juhannuksen menoliikenne soljuu nyt ilman ruuhkia –? isoilta onnettomuuksilta vältytty iltasanomat 11:39 22.06

Juhannuksen menoliikenne on sujunut tänään aamupäivällä rauhallisissa merkeissä, kertoo liikennepäivystäjä Timo Rimmi Liikenneviraston tieliikennekeskuksesta Tampereelta.


Kaapelirikko sekoittaa junaliikennettä Karjalan radalla – "Toivon, ettei tämä vaikuta muualle, mutta en uskalla luvata" MTV 11:29 21.06

Kuitukaapelin katkeaminen saattaa aiheuttaa häiriöitä rautatieliikenteessä koko Suomessa. Liikenneviraston mukaan kaapelirikko aiheuttaa ongelmia liikenteenohjausjärjestelmille.


Uutissuomalainen: Tutkimus siltojen betonin lujuudesta myöhästyy kuukausilla – osa näytteistä otettu väärin MTV 08:49 09.06

Liikenneviraston tutkimus siltojen betonin lujuudesta on viivästynyt kuukausilla, koska osa näytteistä on otettu väärin, kertoo Uutissuomalainen. Liikennevirastosta kerrotaan, että yhdessä osaryhmässä on tullut järjestelmällisiä virheitä. Kaikki virheet ovat saman yrityksen tekemiä.


Uutissuomalainen: Liikenneviraston betonitutkimus viivästyi pahasti näytteenottovirheiden vuoksi iltasanomat 05:01 09.06

Liikenneviraston tutkimus siltojen betonin lujuudesta on viivästynyt kuukausilla, koska osa näytteistä on otettu väärin, kertoo Uutissuomalainen.


Kahden henkilöauton nokkakolari Kalajoella – tie jälleen avattu MTV 22:31 05.06

Kalajoella tapahtui kahdeksan jälkeen illalla kahden henkilöauton nokkakolari Kasitiellä, kertoivat Liikennevirasto ja Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitos.


Kahden henkilöauton nokkakolari Kalajoella – liikenne poikki Kasitiellä MTV 22:06 05.06

Kalajoella on tapahtunut kahden henkilöauton välinen nokkakolari Kasitiellä, kertovat Liikennevirasto ja Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitos.


Video: Sillalla riehunut tulipalo katkaisi junaliikenteen Tampereella MTV 17:05 04.06

Tampereella Pajasaaren sillan palo on saatu sammutettua. Junaliikenne Tampereelta Porin ja Seinäjoen suuntaan on poikki, tiedottaa Liikenneviraston rataliikennekeskus.


Junaliikenne kulkee jälleen Tampereella – Seinäjoen suuntaan vielä häiriötä MTV 15:53 04.06

Tampereella Pajasaaren sillan palo on saatu sammutettua. Junaliikenne Tampereelta Porin ja Seinäjoen suuntaan on poikki, tiedottaa Liikenneviraston rataliikennekeskus.


EUn syventyvä puolustusyhteistyö evakuointikäsky yhä voimassa jättikaupassa – juomarahan kuuntele Arja Paanasen kymppitonnilla juostiin Leppävirralla – mies maajoukkuehiihtäjän ihmeellinen rasismisyytösten vaikuttaa jääkiekon ja

Uutiset