Junaliikenne sujuu taas normaalisti - matkustajia kehotetaan silti seuraamaan mahdollisia muutoksia iltalehti 08:46 16.08

Matkustajia kehotetaan seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Aamun junaliikenne on sujunut normaalisti, eikä Veturimiesten liiton mielenilmaus ole aiheuttanut enää muutoksia, kertoo VR. Matkustajia kuitenkin kehotetaan seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla.


Veturimiesten lakko päättyi - aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti iltalehti 06:16 16.08

Veturimiesten liiton mielenilmaus on päättynyt ja aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti, kertoo VR. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla. VR kehottaa kuitenkin matkustajia seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Liikenne oli poikki maanantai-illasta saakka veturinkuljettajien työnseisauksen vuoksi.


Aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti iltalehti 06:07 16.08

Veturimiesten liiton mielenilmaus on päättynyt ja aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti, kertoo VR. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla. VR kehottaa kuitenkin matkustajia seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Liikenne oli poikki maanantai-illasta saakka veturinkuljettajien työnseisauksen vuoksi.


Veturimiesten mielenilmaus iski pahiten lentokenttäliikenteeseen Helsinki-Vantaalle: ”Siellä on hektistä” iltasanomat 19:42 15.08

Lentokentälle mielivät jonottivat Pohjolan liikenteen lentokenttäbusseihin Helsingissä.


Veturimiesten liitto: Mielenilmaus näyttää toteutuvan - Junaliikenteeseen täysstoppi iltalehti 12:59 11.08

Veturimiesten liiton mukaan näyttää siltä, että maanantaina alkavaksi kaavailtu mielenilmaus toteutuu. Mielenilmaus pysäyttää vaiheittain koko Suomen junaliikenteen Venäjälle suuntautuvaa liikennettä lukuun ottamatta. Liiton puheenjohtajan Tero Palomäen mukaan valtion puolelta ei ole oltu liittoon yhteydessä. Palomäki kertoi eilen, että mielenilmaus voidaan perua, jos hallitus on valmis arvioimaan uudelleen raideliikenteen kilpailuttamisen mallia.


Taksikuskin huijausyritys paljastui - vaati asiakkaalta 345 euroa hajonneesta maksupäätteestä iltalehti 09:17 01.08

Helsinkiläinen taksinvälityspalvelu kertoo, minkälaisia valituksia taksinkuljettajista tulee. Taksi Helsinki julkaisee muutaman kerran vuodessa laatutiedotteita, joissa se kertoo taksiliikenteeseen palautteista, joista yhtiö pyrkii ottamaan opikseen ja parantamaan kuljetuksia. Helsingin alueen taksien tilausvälitysyhtiö kertoo uusimmassa, keväällä julkaistussa , muutamia esimerkkitapauksia palautteista, jota on saatu asiakkailta.


Niinistön ja Putinin tapaaminen rajoittaa liikennettä Savonlinnassa iltasanomat 20:01 24.07

Suomen ja Venäjän presidenttien tapaaminen tuo rajoituksia Savonlinnan liikenteeseen, tiedottaa poliisi.


Niinistön ja Putinin tapaaminen rajoittaa liikennettä Savonlinnassa iltalehti 18:08 24.07

Suomen ja Venäjän presidenttien tapaaminen tuo rajoituksia Savonlinnan liikenteeseen, tiedottaa poliisi. Presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat torstaina. Poliisin mukaan tieliikenteessä järjestelyt muuttuvat kello 12 ja jatkuvat myöhäisiltaan. Osa teistä Savonlinnan lentokentän, Punkaharjun ja Savonlinnan välillä on suljettu. Myös Savonlinnan keskustassa pysäköintiä on rajoitettu.


Liikenneministeriö selvittää nopeusrajoitettujen henkilöautojen käyttöönottoa Suomessa alle 18-vuotiaille – tieliikenteeseen ehkä jo vuonna 2019 hs 15:01 10.07


Liikenneministeriö selvittää nopeusrajoitettujen henkilöautojen käyttöönottoa Suomessa – tieliikenteeseen ehkä jo vuonna 2019 hs 13:08 10.07


Nordean maksuliikenteen häiriö korjattu iltalehti 13:03 30.06

Nordean maksuliikenteessä oli aamulla häiriö, jonka vuoksi palkat eivät rekisteröityneet tilille. Iltalehti oli aamulla saanut useita huolestuneita yhteydenottoja Nordean asiakkailta, jotka eivät olleet saaneet palkkojaan tai tukiaan tililleen. Nordealla oli käynnissä häiriö, joka vaikutti merkittävästi maksuliikenteeseen. Palkat ja muut etuudet olivat myöhässä, ja lisäksi nettipankin saldot eivät välttämättä kaikilla asiakkailla täsmänneet.


Nordean maksuliikenteessä häiriö - palkkoja myöhässä, saldot eivät täsmää iltalehti 08:21 30.06

Nordean maksuliikenteessä on juuri nyt käynnissä laaja häiriö. Iltalehti on saanut useita huolestuneita yhteydenottoja Nordean asiakkailta, jotka eivät ole saaneet palkkojaan tai tukiaan tililleen. Nordealla on käynnissä laaja häiriö, joka vaikuttaa merkittävästi maksuliikenteeseen. Palkat ja muut etuudet ovat myöhässä, ja lisäksi nettipankin saldot eivät välttämättä kaikilla asiakkailla täsmää.


Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena - monilla osuuksilla liikenne jatkuu vasta sunnuntaina iltalehti 03:05 23.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena ympäri maan. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla perjantaista sunnuntaihin kestäviä totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan tänään kello 12 ja jatkuu sunnuntaina puoliltapäivin. Rataosalla uusitaan asetinlaitteita ja korjataan ratasiltoja.


Poliisi julkaisi varoittavan kuvan juhannusliikenteeseen lähtijöille: ”Olkaa ainakin varovaisempia kuin nämä” iltasanomat 16:43 22.06

Poliisi kehottaa autoilijoita varovaisuuteen juhannusliikenteessä. Liikennevirasto kertoi, missä on pahimmat ruuhkat menoliikenteessä.


Uutiset