Katainen: EU:n syventyvä puolustusyhteistyö ei tarkoita EU-armeijaa tai kansallisten puolustusvoimien lakkauttamista iltasanomat 16:47 20.07

Euroopan komission varapuheenjohtajan mukaan EU:sta ei tule koskaan varsinaista puolustusliittoa.


Kansanedustaja sai 720e/kk-lisän ja käteen jää alle puolet – Liitto: koskee jo ”ihan tavallista palkkaa” uusisuomi 15:45 20.07

Kansanedustaja Martti Mölsän (sin.) nousi keväällä eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtajaksi. Uusi pesti toi Mölsälle 720 euron kuukausittaisen lisäpalkkion, mutta kansanedustaja itse näkee summan kokonaisuudessaan vain palkkakuitilla. Käteen siitä ei jää puoliakaan.


Merkel: On hyvä että Trump ja Putin tapaavat uudelleen iltasanomat 14:41 20.07

Kahden ydinasevallan johtajan tapaamisten pitäisikin kuulua normaaliin päiväjärjestykseen, totesi Saksan liittokansleri.


Kennelliitto: Syy koiran aggressiivisuuteen on ihmisessä – "väärä rotu väärällä ihmisellä, väärin kohdeltuna" MTV 05:22 20.07

Kaikki koirat eivät ole koirapuistokoiria tai sovellu irrallaan olemiseen, ja on omistajan tehtävä tiedostaa tämä.


Kennelliitto: Syy koiran aggressiivisuuteen on ihmisessä MTV 05:22 20.07

Kaikki koirat eivät ole koirapuistokoiria tai sovellu irrallaan olemiseen, ja on omistajan tehtävä tiedostaa tämä.


Slovakkivahti Nagy Peliittojen maalille - myös puolustukseen ja hyökkäykseen vahvistusta jatkoaika.com 16:33 19.07

Heinolan Peliitat on tehnyt sopimuksen slovakialaisen maalivahti Adam Nagyn kanssa. Hänen lisäkseen heinolalaisryhmään liittyvät puolustaja Vladislav Shishkov ja hyökkääjä Eemeli Jeskanen.


Koripallomaaottelussa nähtiin käsittämätön joukkotappelu – FIBA julkaisi pitkän listan rangaistuksia MTV 11:15 19.07

Koripallon MM-karsintaottelussa Australian ja Filippiinien välillä puhkesi raju joukkotappelu, johon osallistui lukuisia henkilöitä molempien joukkueiden riveistä. Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on jakanut nyt pitkän listan rangaistuksia tapaukseen liittyen.


Playboy-malli raivostui Fifan naislinjauksesta – laukoi kärkkäitä sanoja roisissa kuvajulkaisussa MTV 10:17 19.07

Playboy-malli Daniella Chavez menetti hermonsa kansainväliselle jalkapalloliitto Fifalle, joka määräsi kesken tämän kesän MM-kisojen niin sanotun ”seksikkäiden naisten kuvauskiellon”. Chavez julkaisi varsin rajun vastineen, joka keräsi nopeasti kovasti huomiota ja tykkäyksiä.


Niina Backman julkaisi tunteikkaan tekstin hääpäivänään – puhuu avoimesti avioliitostaan: ”Olen välillä sydänkohtauksen partaalla” iltasanomat 15:58 18.07

Huuma-ohjelman kuvauksissa tavannut pari on ollut avioliittonsa aikana lähellä eroa. Nyt Niina Backman kiittää aviomiestään Lorenz Backmania Instagram-julkaisussaan.


Halla-aho näpäytti Antti Rinnettä Nato-optiosta – ”Tietynlaista itsepetosta” uusisuomi 18:54 17.07

Nato-optio ei tarkoita, että Suomi voi automaattisesti liittyä sotilasliittoon, kun haluaa, muistuttaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho SDP:n Antti Rinnettä SuomiAreenassa järjestetyssä puheenjohtajatentissä.


Juristipomolta jyrähdys raiskauksista: ”Se ei ole oikein” – liitto uudistaisi koko lain uusisuomi 18:06 17.07

Seksuaalirikoksia koskeva laki pitäisi uudistaa kokonaan ja työ aloittaa mahdollisimman pian. Näin arvioi Suomen lakimiesliitto.


Faktantarkistajat kävivät läpi Helsingin kokouksen puheet – Trump levitti perusteettomia salaliittoteorioita iltasanomat 14:16 17.07

Pitävätkö Yhdysvaltain presidentin lausunnot vettä? Näistä asioista Donald Trump esitti vääriä väitteitä Helsingissä.


Hukkuneita liki 13 heinäkuun alkupuolella – lähes kaikki uhrit yli 60-vuotiaita MTV 12:58 17.07

Suomessa hukkui heinäkuun alkupuoliskon aikana 13 ihmistä, ilmoittaa Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto (SUH). Uhreista ainakin 12 oli liiton mukaan yli 60-vuotiaita.


Haulikkoampuja Marika Salmi nappasi uransa ensimmäisen maailmancupin voiton iltasanomat 08:33 17.07

Haulikkoampuja Marika Salmi on ottanut uransa ensimmäisen maailmancupin voiton Yhdysvaltain Tucsonissa, kertoo Ampumaurheiluliitto tiedotteessaan.


Lakimiesliitto: Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö uudistettava –?asteikon koventaminen yläpäästä ei riitä iltasanomat 07:56 17.07

Esillä on ollut muun muassa suostumuksen puutteen ottaminen raiskauksen tunnusmerkistöön.


Lakimiesliitto: Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö uudistettava – "Oltava yleisen oikeustajun mukaista" MTV 06:24 17.07

Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö tulee uudistaa, linjaa Lakimiesliitto. Liiton mukaan pelkkä rangaistusasteikon koventaminen yläpäästä ei muuta tuomioistuinten rangaistuskäytäntöä. Myös rangaistusten vähimmäismäärää pitää liiton mukaan korottaa, jos rangaistuskäytäntöä halutaan tiukentaa.


Lakimiesliitto: Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö uudistettava, tarvitaan kokonaisuudistus MTV 06:24 17.07

Seksuaalirikoksia koskeva lainsäädäntö tulee uudistaa, linjaa Lakimiesliitto. Liiton mukaan pelkkä rangaistusasteikon koventaminen yläpäästä ei muuta tuomioistuinten rangaistuskäytäntöä. Myös rangaistusten vähimmäismäärää pitää liiton mukaan korottaa, jos rangaistuskäytäntöä halutaan tiukentaa.


FBI:n johdosta erotettu Comey: Trump myi kansakuntamme kansainvälisellä näyttämöllä MTV 05:44 17.07

Myös Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n entinen johtaja James Comey on kritisoinut voimakkaasti Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpia Helsingin huippukokouksen takia.


ja opettajan salamoita – ”Jos

Uutiset