HUS:in toimitusjohtaja tyrmää hallituksen sote-säästö­tavoitteen: ”Eihän siihen usko kukaan” iltasanomat 06:32 18.10

HUS:in toimitusjohtaja Aki Lindénin mukaan kolmen miljardin sote-säästö ja valinnanvapaus on mahdoton yhtälö.


Tällaisen myllytyksen keskelle Heidi Lindén joutui, kun hän halusi paljastaa elokuva-alan suuren häpeäpilkun – "Et tiedä mihin olet sotkeutunut, et tule selviämään tosta” MTV 21:56 03.10

Järkyttäviä, koskettavia tarinoita, pelkoa ja epävarmuutta, pettymyksiä mediaan ja puuhanaiseen, uhkaavia viestejä epäillyiltä tekijöiltä sekä heidän perheiltään ja aihe, joka on leimannut kuluneen vuoden aikana keskustelua sekä elokuva-alalla että yhteiskunnassa laajemminkin.


Canucks-johdossa muutoksia: Trevor Linden jättää tehtävänsä jääkiekkotoiminnan presidenttinä jatkoaika.com 03:39 26.07

Vancouver Canucksin jääkiekkotoimintaa johtava Trevor Linden on jättänyt tehtävänsä organisaatiossa.


Uber-kuljettajan kylmäpäinen toiminta johti pidätykseen - synkkään kierteeseen ajautunut ex-miljonääri uhkasi tappaa, hallusta löytyi huumeita iltalehti 07:54 24.05

Takavuosien MLB-baseballtähti Lenny Dykstra on pidätetty, kertoo muun muassa ESPN. Dykstra, 55, pidätettiin paikallista aikaa keskiviikkona aamuyöstä Lindenissä New Jerseyn osavaltiossa. Häntä epäillään Uber-kuljettajan aseellisesta uhkailusta ja huumausaineiden hallussapidosta. Kuljettaja poimi Dykstran kyytiin yöllä. Takavuosien tähti olisi halunnut vaihtaa määränpäätä, mutta kuski ei suostunut. Tässä vaiheessa Dykstra osoitti kuskin mukaan häntä aseellaan päätä kohden ja uhkasi tappaa kuljettajan. Kylmäpäinen kuljettaja ajoi saman tien läheisen poliisiaseman pihaan, painoi torvea ja pakeni ajoneuvosta.


Kylmän ja sateisen Bostonin maratonin voitot Japaniin ja Yhdysvaltoihin iltasanomat 20:32 16.04

Japanin Yuki Kawauchi ja Yhdysvaltain Desiree Linden juhlivat ykkösinä 122. kerran juostulla Bostonin maratonilla maanantaina.


Raskautensa pitkään salannut Mean Girls -tähti sai pojan mtv 13:20 11.04

Rachel McAdams ja Jamie Linden nähtiin ulkoilemassa poikavauvansa kanssa.


Rachel McAdams, 39, sai pojan iltalehti 19:08 10.04

Näyttelijä Rachel McAdams on nyt äiti. Näyttelijä Rachel McAdams, 39, ja miesystävä, käsikirjoittaja Jamie Linden, 37, ovat saaneet pienen pojan. Näyttelijä itse ei ole kommentoinut iloista perhetapahtumaa julkisuudessa. Rachel McAdams yritti pitää raskauden mahdollisimman hyvin julkisuudelta salassa. E!News uutisoi odotuksesta helmikuussa.


IL:n saama muistio: Tuija Nurmi ja Suvi Lindén saavat pitää sopeutumiseläkkeen etuudet, vaikka eläkkeestä luovuttaisiin – kaikki ex-kansanedustajat eivät ole yhtä onnekkaita MTV 14:49 10.04

Iltalehti on saanut haltuunsa eduskunnan ja Kevan yhteisen taustamuistion, jossa kerrotaan ehdotuksesta lopettaa sopeutumiseläkejärjestelmä. Iltalehden mukaan entiset kansanedustajat saavat todennäköisesti pitää etuutensa, vaikka sopeutumiseläkkeet muuttuisivatkin sopeutumisrahaksi.


Venäjää nuolevassa idän jättikaapelissa voi vaania Kreml-uhka – näillä Suomen vaikuttajilla yhteys hankkeseen iltasanomat 06:08 09.04

Asiantuntija varoittaa Suomen ajamasta kaapeli­hankkeesta. Paavo Lipposella, Esko Aholla ja Suvi Lindénillä on ollut yhteys hankkeeseen.


Poliisi epäilee: Oululainen valtuutettu loukkasi Suvi Lindénin kunniaa suorassa lähetyksessä itsenäisyysjuhlissa iltasanomat 16:31 05.04

Maahanmuuttokriittistä Oulun kaupunginvaltuutettua Junes Lokkaa ja hänen kumppaniaan, varavaltuutettua Tiina Wiikiä epäillään kunnianloukkauksista. Epäilysten mukaan he olisivat puhuneet halveksuvaan sävyyn muun muassa ex-ministeri Suvi Lindénistä, joka vaatii kaksikolle rangaistusta.


Kuvat: Selässä näyttävä teksti – ohjaaja Heidi Lindén otti kantaa gaala-asullaan mtv 17:22 23.03

Suomen elokuvamaailman parhaimmistoa palkintaan perjantaina 23. maaliskuuta järjestettävässä Jussi-gaalassa. Gaalan punaisella matolla nähtiin upeita ja kantaa ottavia asuja.


Kokkosen liigauran maalihanat murhasta epäillyillä suurin suomalaisvoitto oli vaihtuivat nappiksiin vei pisteet -

Uutiset