Unelmien poikamiehissä on sattunut vaikka mitä - pistääkö Bachelor-Joni paremmaksi? iltalehti 17:33 13.03

Yhdysvalloissa on tehty jo 16 Unelmien poikamiehen tuotantokautta, Suomessa alkaa tänään kolmas. Videolla Bachelor-Joni Iltalehden haastattelussa. Bachelor Suomi alkaa tänään. Kyseessä on Unelmien poikamiehen kolmas Suomen tuotantokausi. Tällä kertaa Sitä Oikeaa ohjelmasta etsii Joni Lindlöf.


Bachelor Suomesta tänään putoava nainen on yhä sinkku - toivoo Jonin kavereiden ottavan yhteyttä: ”Call me maybe” iltalehti 07:44 13.03

Sinkkunainen tavataan Bachelor Suomi - tilinteko -ohjelmassa. Joni Lindlöf on uusi bachelor eli suomeksi unelmien poikamies. Tänäkin keväänä ohjelmistoon saadaan Bachelor Suomen tapahtumia analysoiva Tilinteko-ohjelma. Se tulee heti illan varsinaisen päälähetyksen perään kello 22 Liviltä.


Bachelor Suomi alkaa tänään: Jonilla on heti selvät suosikkinsa iltalehti 06:38 13.03

Unelmien poikamiehellä puntti vähän tutisee, kun 18 naista astelee esiin. Videolla Bachelor-Joni Iltalehden haastattelussa. Unelmien poikamiehen rakkaudenetsintä alkaa tänään, kun 33-vuotias Joni Lindlöf tapaa 18 morsmaikkuehdokastaan.


Uusi unelmien poikamies Joni, 33, paljastaa: löysi rakkauden Bachelor Suomi -ohjelmasta – ”En ikinä enää lähtisi uudestaan” iltasanomat 13:57 09.03

Bachelor Suomi -sarjassa nähtävä Joni Lindlöf löysi ohjelman avulla rakkauden ja seurustelee nyt onnellisesti.


Bachelor Suomesta jymypaljastus etuajassa: Joni on parisuhteessa ohjelmasta löytämänsä naisen kanssa! iltalehti 13:30 09.03

Ensi viikolla alkavan Bachelor Suomen tuotanto on yleensä pitänyt loppuratkaisuun saakka salassa poikamiehen nykyisen parisuhdetilanteen, mutta nyt asiasta kerrottiin yllättäen julkisuuteen. Uusi Bachelor Suomi -kausi alkaa ensi viikon tiistaina. Tämän kauden bachelor, ex-jääkiekkoilija Joni Lindlöf, 33, esiteltiin yleisölle viime viikolla. Tänään seurasi yllättävä paljastus, kun Nelonen Media tiedotti, että Joni on löytänyt ohjelmasta rakkauden.


Suomen Bachelor pelasi nuorena Tapparassa - tältä lätkätukkainen Joni Lindlöf näytti 16 vuotta sitten iltalehti 22:00 02.03

Entinen jääkiekkoilija Joni Lindlöf pelasi aikoinaan lätkää liigatasolla. Aamulehti penkoi Alman kuva-arkistoja ja löysi sieltä nuoruuskuvia tämän vuoden Bachelorista Joni Lindlöfistä. Ja totta tosiaan, arkistossa on useampi kuva punahiuksisesta Joni Lindlöfistä. Lindlöf pelasi aikoinaan Tapparassa ja edusti Suomea junnumaajoukkueissa.


Bachelor-Joni kuvausten rankkuudesta: ”Pari kertaa olin kävellä mereen” iltalehti 14:58 28.02

Suomen Unelmien poikamies tietää, että pään kasassa pitäminen 18 naisen kanssa on kova paikka. Kolmannen kauden Bachelor Suomi on Tampereella syntynyt, nykyään Helsingissä asuva Joni Lindlöf, 33. Raamikas mies on entinen jääkiekkoilija, Tapparan kasvatti. Hän on pelannut ammatikseen lähes kymmenen vuotta eri sarjoissa niin Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa kuin Kanadassa. Nykyään hän työskentelee vakuutus- ja finanssialalla.


Tässä on uusi Bachelor! Joni, 33, on urheilullinen ex-liigakiekkoilija, etsii elämänsä rakkautta iltalehti 11:00 28.02

Uutena Bachelorina nähdään urheilullinen Joni. Bachelor Suomen kolmas tuotantokausi alkaa alle kuukauden päästä. 18 naista kilpailee 33-vuotiaan Joni Lindlöfin sydämestä. Luvassa on tuttuun tapaan suuria tunteita, ihastumisia, suudelmia ja draamaa. - Tällä kaudella myös Bachelor itse joutuu pettymään ja hänenkin sydämensä särkyy, Nelonen tiedotti jo etukäteen.


Tässä on uusi Bachelor! Joni, 33, on urheilullinen ex-jääkiekkoilija, etsii elämänsä rakkautta iltalehti 11:00 28.02

Uutena Bachelorina nähdään urheilullinen Joni. Bachelor Suomen kolmas tuotantokausi alkaa alle kuukauden päästä. 18 naista kilpailee 33-vuotiaan Joni Lindlöfin sydämestä. Luvassa on tuttuun tapaan suuria tunteita, ihastumisia, suudelmia ja draamaa. - Tällä kaudella myös Bachelor itse joutuu pettymään ja hänenkin sydämensä särkyy, Nelonen tiedotti jo etukäteen.


Uutiset