”Miltä tämä laki olisi teistä tuntunut?” – Työministerin tunnustus hiljensi pommituksen eduskunnassa uusisuomi 18:59 19.04

Työministeri Jari Lindström (sin.) on joutunut jo toista päivää peräkkäin opposition pommituksen kohteeksi eduskunnassa. Pommitus vaihtui kuitenkin nauruntyrskähdyksiin, kun avoimesta tyylistään tunnettu Lindström vastasi suoraan kysymykseen kiertelemättä.


Huhut Harkimon ja Jungnerin uudesta poliittisesta liikkeestä saivat somen sekaisin - olisiko Rinne matkalla pääministeriksi? iltalehti 14:20 19.04

Twitterissä Hjallis Harkimon ja Mikael Jungnerin toimintaa kutsutaan esimerkiksi bromanceksi. Sosiaalinen media on ollut pullollaan viestejä, joissa on kommentoitu kokoomuksen kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimon ja SDP:n entisen puoluesihteeri Mikael Jungnerin poliittista liikettä, jota kaksikko on Helsingin Sanomien mukaan perustamassa. Stand up -koomikko Jukka Lindström otti humoristisesti kantaa siihen, millainen Harkimon ja Jungnerin perustama liike olisi, jos liikkeestä tulee puolue.


Onko tässä ravirivin potintekijä? ”Jos suoraan sanotaan, olen maailman huonoin kuski enkä hevosmies ollenkaan” iltasanomat 09:01 18.04

Hannu Lindström tietää suomenhevostammansa Marj-Lovviisan kyvyt, muttei ota Vermon T65-lähdöstä menestyspaineita keskiviikkona.


Potkujen ehtoihin muutos? Lindströmillä toisenlainen ääni kuin Sipilällä – ”Jos saadaan läpi…” uusisuomi 11:14 13.04

Irtisanominen vaatii jatkossakin työsuhteen velvoitteiden rikkomisen sekä painavan syyn, sanoo työministeri Jari Lindström (sin.).


HS: Jari Lindströmin mukaan seuraavaksi tähtäimessä on yleissitovuuden muuttaminen: ”Matkan varrella on tehty vasta pieniä viilauksia” iltalehti 09:50 13.04

Yleissitovuuden poistamiseen Lindström ei usko. Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallitus sai ay-liikkeen takajaloilleen linjattuaan kehysriihessä, että työntekijöiden irtisanomista alle 20 hengen yrityksissä helpotetaan ja että yli kolme kuukautta työttömänä olleet alle 30-vuotiaat voi palkata määräaikaiseen työsuhteeseen ilman perusteltua syytä. Hallitus on jo aiemmin pidentänyt työsuhteen koeaikaa kuuteen kuukauteen, lyhentänyt irtisanotun takaisinottovelvoitetta ja leikannut ansiosidonnaista työttömyysturvaa sadalla päivällä.


Tuleeko aktiivimalli 2 sittenkään? – Työministeri: ”Meillä on tiettyjä ongelmia sen kanssa” uusisuomi 17:38 05.04

Työministeri Jari Lindströmin (sin.) mukaan niin sanottu aktiivimalli 2 on yhä hallituksen harkinnassa, mutta siitä ei ole tehty päätöksiä.


Työministeri Lindström TE:lle: Aktiivimallissa hyvä suunta – lisäresursseja tulossa uusisuomi 13:08 28.03

Työministeri Jari Lindströmin (sin.) mukaan aktiivimallin suunta näyttää oikealta, mutta alueelliseen eriarvoisuuteen on puututtava.


Jyrki Katainen hehkuttaa suomalaista kotouttamishanketta – “Mullistaa onnistuessaan julkisen sektorin” uusisuomi 18:11 19.03

Komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen (kok.) piipahti Vantaalla markkinoimassa eurooppalaisille toimittajille suomalaista kotouttamisinnovaatiota. Mallia kokeillaan Suomessa seuraavaksi pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen, sanoo työministeri Jari Lindström (sin.).


havu menossa tai mitä paloi käämi Poliisi Nashvillen epäilty puseron rajusti – Vaati poliisia ”Tappakaa virheellistä

Uutiset