Reilu lentokapteeni ilahdutti kentälle jumiin jääneet matkustajat – tilasi kaikille pizzaa iltasanomat 04:45 08.09

American Airlines -yhtiön lentokapteeni ei jäänyt toimettomaksi kehnon sään estettyä laskeutumisen määränpäähän.


Lento Havaijille päättyi kyyneliin: 15 ihmistä kiidätettiin sairaalaan kummallisten oireiden takia – syyksi selvisi matkustamoon vuotanut pippurisumute MTV 22:51 01.09

Hawaiian Airlinesin lento Havaijille päättyi itkuisissa merkeissä, sillä 15 lentokoneen henkilökuntaan ja matkustajiin kuulunutta henkilöä joutui sairaalaan laittoman pippurisumutteen vuodettua matkustamoon, kertoo ABC News.


Vakava lentoturma Yhdysvalloissa: Mekaanikko varasti matkustajakoneen ja teki luvattoman nousun – kone syöksyi maahan MTV 08:31 11.08

Yhdysvalloissa Seattlessa on sattunut lento-onnettomuus, kertovat Seattlen lentokenttä ja Alaska Airlines Twitterissä.


Matkustajien laukut häiritsivät Czech Airlinesin lentokoneen evakuointia – savun syy ei vielä selvillä MTV 18:03 04.08

Matkustajien käsimatkatavarat haittasivat matkustajalentokoneen evakuointia perjantaina Helsinki-Vantaalla, kertoo Onnettomuustutkintakeskuksen (Otkes) johtava tutkija Ismo Aaltonen.


Nyt on kokoa! Emily Ratajkowski esitteli massiivista kihlasormustaan mtv 20:01 12.07

Blurred Lines -musiikkivideosta maailmantähteyteen noussut Emily Ratajkowski esitteli timantein koristeltua kihlajaissormustaan Instagram-seuraajilleen.


Lukivaikeuksista kärsivä teini auttoi kuuromykkää miestä pitkällä lennolla – liikuttava ele kerää kiitosta MTV 15:00 25.06

Tieni-ikäinen Clara Daly kommunikoi kuuron ja sokean miehen kanssa lennolla. Daly oli matkustamassa Alaska Airlinesin lennolla äitinsä kanssa Bostonista Los Angelesiin.


Lentoyhtiö kielsi avustajavuohet – määrittelivät sääntöjä uusiksi stara 11:20 11.06

Yhdysvaltalainen lentoyhtiö American Airlines on laatinut listan, jossa on lueteltu


Viihdelehti Stara.fi stara 11:20 11.06

Yhdysvaltalainen lentoyhtiö American Airlines on laatinut listan, jossa on lueteltu


Lentoperämies imeytyi ikkunasta 10 kilometrin korkeudessa – sankaripilotille muhkea palkinto MTV 23:11 10.06

Kiinalaisen Sichuan Airlines -lentoyhtiön lentäjä on saanut 660 000 euron arvoisen palkinnon sankarillisesta toiminnastaan lennolla sattuneessa vaaratilanteessa.


"Sietämättömän" pahanhajuinen mies aiheutti hätälaskun lomalennolla – pahoinvoivat matkustajat alkoivat oksentaa MTV 09:47 05.06

Haiseva matkustaja aiheutti pahoinvointia ja hätälaskun Transavia Airlinesin lennolla Hollannista Kanariansaarille.


Maailman pisin reittilento tekee paluun – istuinta saa kuluttaa lähes 19 tuntia MTV 21:36 30.05

Singapore Airlines aikoo aloittaa uudelleen maailman pisimmät reittilennot Singaporesta New Yorkiin. Lentoyhtiöllä oli vastaavalla reitillä lentoja vuoteen 2013 saakka.


Matkustajakone joutui taas hätälaskuun, kun ikkuna meni rikki – jo neljäs tapaus lyhyen ajan sisällä MTV 11:05 30.05

Kiinalaisen Capital Airlinesin lennolla on sattunut vaaratilanne, kun koneen lasiin tuli särö ilmassa, kertovat paikallismediat.


Jääkö MH370-lennon kohtalo ikuiseksi mysteeriksi? Etsinnät Intian valtamerellä lopetettiin MTV 16:44 29.05

Etsinnät yli neljä vuotta sitten kadonneen Malaysian Airlinesin koneen löytämiseksi on nyt lopetettu. Lento MH370 katosi maaliskuussa 2014 ja sen kohtalo säilynyt mysteerinä.


Venäjältä täystyrmäys syytöksille MH17:n alas ampumisesta - puolustusministeriö syyttää Ukrainaa iltalehti 18:58 25.05

Venäjän ulkopoliittinen ja sotilaallinen johto on ponnekkaasti kiistänyt Alankomaiden ja Australian syytökset, joiden mukaan Ukrainassa alas ammuttu lento MH17 olisi Venäjän tekosia. Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen aiheuttama skandaali on edennyt siihen pisteeseen, että Hollanti ja Australia syyttävät avoimesti Venäjää. Maat vaativat Venäjää tilille siitä, että lento MH17 ammuttiin Venäjältä tuodulla Buk-ohjusjärjestelmällä heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuoli. Suurin osa heistä oli hollantilaisia, mutta koneessa oli myös 28 australialaista. Tutkimustulosten mukaan ohjusjärjestelmä kuuluu Venäjän 53. prikaatiin ja se tuotiin Kurskista Itä-Ukrainaan. Venäjän johto kiistää jyrkästi kaikki syytökset. Presidentti Vladimir Putinin luottomies ja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti perjantaina, ettei Moskova luota kansainvälisen tutkimuksen tuloksiin.


Hollanti ja Australia: Venäjä pantava vastuuseen MH17:n alas ampumisesta - ”Vaadimme Venäjää tekemään yhteistyötä” iltalehti 13:33 25.05

Hollanti ja Australia pitävät Venäjää vastuullisena 298 ihmisen kuolemaan. Hollanti ja Australia vaativat Venäjää tilille malesialaisen matkustajakoneen ampumisesta alas Ukrainan ilmatilassa heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuolivat, kun Buk-ohjus osui koneeseen. Valtaosa kuolonuhreista oli hollantilaisia, mutta koneessa kuoli myös 28 Australian kansalaista. Kone oli matkalla Amsterdamista Kuala Lumpuriin. Hollannin hallitus sanoi perjantaina pitävänsä Venäjää "vastuullisena" koneen alas ampumiseen. Hollannin johtama kansainvälinen tutkimusryhmä JIT julkaisi eilen tutkimustuloksensa, jonka mukaan Venäjän valmistama Buk-ohjus saapui kapinallisten valtaamaan Itä-Ukrainaan Venäjän sotilastukikohdasta Kurskista ja sen kuljettivat perille Venäjän armeijan sotilaat.


Hollanti ja Australia syyttävät virallisesti Venäjää lennon MH17 pudottamisesta iltasanomat 12:20 25.05

298 ihmistä kuoli, kun Malaysia Airlinesin matkustajakone pudotettiin ohjuksella venäläismielisten kapinallisten hallitsemalla alueella Itä-Ukrainassa.


Hollanti ja Australia syyttävät Venäjää lennon MH17 pudottamisesta Itä-Ukrainassa iltasanomat 12:06 25.05

298 ihmistä kuoli, kun Malaysia Airlinesin matkustajakone pudotettiin ohjuksella Itä-Ukrainassa venäläismielisten kapinallisten hallitsemalla alueella.


Syyttäjä MH17-lennon alasampumisesta: ”Kaikki ohjussaattueen ajoneuvot kuuluivat Venäjän asevoimille” iltasanomat 14:10 24.05

Malaysia Airlinesin Boeing 777 -matkustajakone ammuttiin heinäkuussa 2014 ilmatorjuntaohjuksella alas Itä-Ukrainan yllä. Kaikki koneessa olleet 298 ihmistä kuolivat.


äänestää epäluottamuksesta ja närkästyneitä” ja pyysi vaikenemaan järkyttyneitä Kommentti KymiRingistä lomalle olisi mennyt” olohuoneessa

Uutiset