HS: Juha Perälä pääsi Aamulypsyn juontajaksi Jaajolle soitetun pilapuhelun myötä iltalehti 13:11 16.01

Radiojuontaja kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa jättäneensä koulut kesken. Juha Perälä, 35, on yksi Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajista. Jaajo Linnonmaan ja Anni Hautalan kollega kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, miten hän alun perin radioon päätyi.


Jaajo Linnonmaa voitti vihdoin Venlan - ”Näytän eniten Lasse Lehtiseltä” iltalehti 20:40 12.01

Jaajo Linnonmaan juontama Halautko Miljonääriksi? voitti vuoden parahan Game Show -Venlan. Jaajo Linnonmaa on voittanut useasti radiopalkintoja, mutta nyt Haluatko Miljonääriksi? - voitti televisioalan Venla-palkinnon. - Mut valittiin tähän ohjelmaan, kun näytän eniten Lasse Lehtiseltä, Jaajo veisteli.


Jaajo Linnonmaan epäonnistunut selfie huvittaa somessa: ”Näyttää siltä kuin oltais ryypätty viikko” mtv 07:35 02.01

Juontaja Jaajo Linnonmaan urheilullinen omakuva ei onnistunut toivotulla tavalla.


Jaajo Linnonmaan hervoton selfie huvittaa – arvaisitko, mistä tähtijuontaja on tulossa? ”Näyttää siltä kuin oltais ryypätty viikko” iltasanomat 20:54 01.01

Juontajan julkaisema kuva on naurattanut sosiaalisessa mediassa.


Jaajo Linnonmaalle ja Juha Perälälle tuomiota kunnianloukkauksesta vaatinut valitti hoviin iltalehti 17:54 22.12

Aamulypsyn juontajien Jaajo Linnonmaan ja Juha Perälän sekä Sanoma Oy:n piina saattaa jatkua hovioikeudessa. Iltalehti uutisoi syyskuussa, että Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajilta vaadittiin käräjäoikeudessa 1,6 miljoonan euron jättikorvauksia kunnianloukkauksesta. Tapaus sai alkunsa vuonna 2012, kun West Coast -merkkisiä kenkiä myynyt yksityisyrittäjä Jarmo Viljanen haastettiin Adidaksen edustajan toimesta oikeuteen tavaramerkkioikeuden rikkomisesta. Viljanen oli tuonut kyseistä kenkämerkkiä Suomeen Brasiliasta. Kyseistä merkkiä myydään edelleen monissa muissa maissa.


Nyt on hilpeä kuvapari Jaajosta - ”Graafikon näkemys miltä voisin näyttää” iltalehti 21:56 20.12

Radio Suomipopin juontaja Jaajo Linnonmaa julkaisi itseironisen kuvaparin. Jaajo Linnonmaan Instagramissa julkaisemassa kuvaparissa hän on toisessa otoksessa hieman väsähtäneen näköinen. Toisessa puolestaan kovin siloposkinen ja hiukset ovat kauniisti ojennuksessa. - Hei ystävät, vasemmalla minä ennen maskia ja oikealla Nelosen graafikon näkemys miltä voisin näyttää muutaman naamaoperaation jälkeen. Tässä välissä tein muutaman ohjelman, joiden johdosta minulla on kunnia olla ehdokkaana Venloissa, Jaajo kirjoittaa kuvan yhtedessä.


Haluatko miljonääriksi? -kauden finaalissa melkoinen yllätys - Jaajo ylipuhuu kilpailijan jatkamaan, vaikka tämä on luovuttamassa iltalehti 14:55 07.12

Lauantaina Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa päästään seuraamaan kauden viimeistä jaksoa, jossa Hanna Parhaniemi Kalajoelta jatkaa miljoonan tavoittelua. Haluatko miljonääriksi? -ohjelman lauantain jaksossa visailua jatkaa Hanna Parhaniemi, joka pääsi jo hyvään alkuun edellisessä jaksossa. Jaksossa nähdään hyvin harvinainen tilanne, kun kilpailija on jättämässä pelin kesken, mutta päättää Jaajo Linnonmaan suostuttelun jälkeen kuitenkin jatkaa peliään. Hanna on ottamassa rahat ja lopettamassa pelin, kun hän ei tiedä vastausta kysymykseen: Mihin Suomen kaupunkiin voi erityisesti liittää perinneruoan nimeltä lapskoussi?


Heidän verotietonsa kiinnostivat suomalaisia eniten – yllättävän tavallinen nimi päihitti Linnonmaan ja Laineenkin iltasanomat 08:40 03.11

IS:n Verokone on ollut jälleen valtavan suosittu. Verotietoja on haettu miljoonia kertoja.


Uutiset