Pallokerho: Maajoukkueluotsin potkut olivat ainoa oikea ratkaisu – voimakkaasti uudistuneella RoPSilla on suuria haasteita iltasanomat 15:26 09.03

Pallokerho käy läpi RoPSin tilannetta ja Kimmo Lipposen potkuja. Lisäksi haastattelussa Jani Honkavaara.


Malinen: Minihuuhkajat ei lähde pelkäämään! MTV 14:29 03.03

Kimmo Lipposen Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana korvaava Juha Malinen on nälkäinen uuden haasteen äärellä.


Kommentti: Ari Lahti voi lopettaa vastenmielisen kulttuurin MTV 12:03 03.03

Suomen Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti teki odotetun ratkaisun erottamalla Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana toimineen Kimmo Lipposen.


Palloliitto reagoi: Kimmo Lipposelle kenkää U19-kotikisojen alla MTV 11:12 03.03

Suomen palloliitto on päättänyt vapauttaa Kimmo Lipposen U19-päävalmentajan tehtävistä.


Kotikisoihin valmistautuvan U19-maajoukkueen päävalmentajalle potkut! iltasanomat 10:51 03.03

Kimmo Lipponen on vapautettu U19-poikien jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan tehtävistä.


Palloliitto painoi potkukytkintä - ”Lipponen ei ole pystynyt kääntämään negatiivista trendiä” iltalehti 10:30 03.03

Kimmo Lipponen ei jatka U19-maajoukkueen päävalmentajana. Kimmo Lipponen on vapautettu U19-maajoukkueen päävalmentajan tehtävistä, tiedotti Palloliitto kymmeneltä lauantaiaamuna. U19-maajoukkue valmistautuu ensi kesän kotikisoihin. Lipposen viimeiseksi jääneestä ottelusta irtosi 0-0-tasapeli Makedoniassa, mutta kokonaisuutena viimeinen puoli vuotta on ollut tuloksellisesti todella synkkää aikaa.


Venäjä kärysi taas: valtiontelevisiossa näytettiin pätkää videopelistä oikeana Syyrian sotana iltalehti 14:24 27.02

Venäläiset ovat kärynneet pelien kuvien käyttämisestä lukuisia kertoja. Sunnuntaina esitetyssä ohjelmassa kunnioitettiin menehtyneitä Venäjän sotasankareita. Yksi ohjelmassa muistelluista oli Syyriassa kuollut hävittäjälentäjä Roman Filippov. Hänen Su-25 -koneensa ammuttiin alas helmikuun alussa. Filippov räjäytti itsenä kranaatilla, jotta Syyrian kapinalliset eivät olisi saaneet häntä vangiksi.


Venäjän valtiontelevisiossa näytettiin pätkää videopelistä oikeana Syyrian sotana iltalehti 14:24 27.02

Venäläiset ovat kärynneet pelien kuvien käyttämisestä lukuisia kertoja. Sunnuntaina esitetyssä ohjelmassa kunnioitettiin menehtyneitä Venäjän sotasankareita. Yksi ohjelmassa muistelluista oli Syyriassa kuollut hävittäjälentäjä Roman Filippov. Hänen Su-25 -koneensa ammuttiin alas helmikuun alussa. Filippov räjäytti itsenä kranaatilla, jotta Syyrian kapinalliset eivät olisi saaneet häntä vangiksi.


Suomen Brysselin ytimiin vienyt Paavo Lipponen: Hallitus murtaa pitkää linjaa – ”Mahdoton tilanne” uusisuomi 20:07 06.02

Suomi tarvitsee EU- ja europolitiikassaan enemmän neuvotteluvaraa, vaikka kaikki hallituksessa eivät sitä ole valmiita antamaan. Näin katsoo entinen pääministeri ja Suomea Euroopan ytimiin vienyt demaripoliitikko Paavo Lipponen.


Erikoinen keino joukkuehengen nostattamiseksi - päävalmentajaa saa lyödä iltalehti 06:13 02.02

AC Milan -pelaajat saavat luvan kanssa piestä päävalmentaja Gennaro Gattusoa. Ensimmäiseksi pitää korostaa, ettei AC Milanin johtaminen ole mikään helppo tehtävä. Kyseessä on yksi koko planeetan suurimpia futisjättiläisiä, jonka taustalla on tapahtunut valtava muutos seuran siirryttyä kiinalaisomistukseen. Vuoden 2014 alun ja tämän päivän välillä Milanilla on ollut kahdeksan eri päävalmentajaa. Siihen nippuun on mahtunut kokenut taktiikkavelho Massimiliano Allegri ja useita nimekkäitä ex-pelaajia Filippo Inzaghista Clarence Seedorfiin.


Näkökulma: Vasemmisto romahti iltalehti 20:17 28.01

SDP:n ja vasemmistoliiton tulos on kaikkien aikojen pannukakku. SDP:n ja vasemmistoliiton ehdokkaiden Tuula Haataisen ja Merja Kyllösen kannatus jäi nyt jopa ennakoitua alhaisemmaksi. Haataisen ja Kyllösen ennakkoäänistä yhdessä saama kannatus oli samaa luokkaa kuin SDP:n ehdokkaan Paavo Lipposen kuusi vuotta sitten saama katastrofina pidetty 6,7 prosenttia. Feministinen ulkopolitiikka, rauhan ja rakkauden sekä sisäpolitiikan vetäminen ykkösaiheiksi ei nyt toiminut lainkaan. Molemmilla vasemmistopuolueilla on keskuudessaan paljon selvitettävää. Ollaanko politiikassa mukana tosissaan.


Niinistö torjuu Väyrysen ja Vanhasen Nato-kritiikin Alman lehtien yhteishaastattelussa: ”Älyllinen loogisuus on kaukana” iltalehti 14:32 10.01

Niinistö sanoo Uuden Suomen, Kauppalehden ja Talouselämän yhteishaastattelussa sanovansa Natolle näissä olosuhteissa ei, mutta ei sano ”tulevaisuuteen ehdottomasti ei”. - Kuusi vuotta sitten sanoin, että aina on joku Paavo tunkemassa Natoa kurkustani alas. 12 vuotta sitten se oli Lipponen, 6 vuotta sitten se oli Väyrynen, ja nyt on yksi Matti lisää. Siis sanoisin, että älyllinen loogisuus on vähän kaukana kerta toisensa jälkeen ratsastaa samalla väitteellä, joka ei koskaan ole toteutunut, valitsijayhdistyksen ehdokas Sauli Niinistö kommentoi kilpailevien ehdokkaiden Niinistöä kohtaan esittämää kritiikkiä Uuden Suomen, Kauppalehden ja Talouselämän . Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen tiistaina, onko kokoomuksella ja Niinistöllä jonkinlainen piiloagenda, jossa EU:n ja Naton yhteistyötä lisäämällä "saadaan portti Suomen Nato-jäsenyydelle"


Lasse Laatusen näkökulma: Aktiivimallin poliittinen ansa iltalehti 22:31 09.01

Sipilän hallituksen tarkoitusperät ovat varmasti vilpittömät ja hyvät. Se olisi kuitenkin voinut vilkaista historiaa ja todeta, miten työttömyysturvan kanssa on käynyt esim. Ahon, Lipposen, Vanhasen ja Kataisen hallituksille, kirjoittaa Lasse Laatunen. Äskettäin säädetystä työttömyysturvan aktiivimallista on syntynyt melkoinen meteli. Saman tien on kerätty yli 100 000 nimen kansalaisaloite, jossa aktiivimallia vaaditaan kumottavaksi. Aloite tulee aikanaan eduskunnan käsittelyyn. Hallituspuolueet ovat kääntäneet keskustelua itse asiasta SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen kansalaispalautelainaukseen ”työttömät polvilleen ja niskalaukaus”. Kyllä politiikan ongelmat ovat syvemmällä kuin Rinteen puheissa, omissa tai lainatuissa. Päätoimittaja Antti Kokkonen kirjoitti taannoin Lapin Kansan pääkirjoituksessa erinomaisen analyysin aktiivimallista, sen synnystä, ongelmista ja laajemman uudistuksen tarpeista. Kokkonen kirjoitti, että aktiivimalli on huonompi, tehottomampi ja byrokraattisempi kuin alunperin kaavaillut työttömyysturvan keston porrastukset. Ne eivät kuitenkaan 3-kantavalmistelussa kelvanneet ay-liikkeelle. Kokkonen jatkoi, että sosiaaliturvan uudistamiseksi pitäisi tehdä jotain paljon enemmän ja järkevämpää. Olen Kokkosen kanssa samaa mieltä.


Minihuuhkajien päävalmentaja potku-uhan alla MTV 15:30 01.01

Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Kimmo Lipposen asemasta keskustellaan MTV Sportin saamien tietojen mukaan lähiaikoina.


Uutiset