MM-kisojen liput myyntiin – kahteen Leijonien huippupeliin pääsee alle satasella MTV 13:26 19.09

Lipunmyynti ensi kevään jääkiekon MM-kisoihin on nyt avattu osittain. Vielä ei lippuja saa ostettua yksittäisiin peleihin, mutta lippupaketteja on mahdollista ostaa. Samalla myös on nähtävillä lippujen lähtöhinnat yksittäisiin otteluihin. Leijonien pelien lippujen hinnat ovat kohtuulliset.


Miksi lippujen jälleenmyyntisivustoa syytetään hämärästä toiminnasta? "Kuluttajaa ei saa johtaa harhaan" MTV 08:00 17.09

Kuluttajaa ei saa johtaa harhaan eikä hänelle saa antaa paikkansapitämättömiä tietoja. Keikkalippujen jälleenmyynnissä näitä rajoja venytetään.


Pääsylippujen jälleenmyynnistä tullut hämäräbisnes – karkeita ylihintoja ja harhauttavaa mainontaa MTV 19:20 16.09

Pääsylippujen ostajia rassaavasta Viagogo-firmasta on tullut riesa myös Suomessa. Jo kertaalleen ostettuja lippuja välittävän Viagogon hämärä mainonta on vitsaus ympäri maailman ja jotkut artistit ovat ryhtyneet koviin toimiin tätä lippudiileriä vastaan.


Jokerit laskenut ottelulippujensa hintoja rajusti jatkoaika.com 11:52 07.09

Jokerien lippujen hinnat ovat tippuneet. Hartwall Areenalla on ollut avauspeleissä paljon tyhjiä penkkejä.


Jokerit laskenut ottelulippujensa hintoja jatkoaika.com 11:52 07.09

Jokerien lippujen hinnat ovat tippuneet. Hartwall Areenalla on ollut avauspeleissä paljon tyhjiä penkkejä.


Lippujen hinnat poksahtivat pilviin – Cristiano Ronaldon vastustajatkin nauravat matkalla pankkiin MTV 09:58 23.08

Serie A -seurat ovat kohottaneet lippujen hintoja otteluissa, joissa Cristiano Ronaldon edustama Juventus saapuu vastustajaksi. Kovimmillaan korotukset ovat olleet jopa kolminkertaisia.


Lehti: Trump kielsi lippujen laskemisen puolisalkoon joukkoampumisessa kuolleiden toimittajien muistoksi iltasanomat 07:43 03.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kielsi Annapoliksen kaupungin pormestaria laskemasta Yhdysvaltain lippuja puolisalkoon kaupungissa joukkoampumisessa kuolleiden Capital Gazette -sanomalehden toimittajien ja myyntiassistentin muistoksi.


Promoottori ei pidä kotimaisten festarilippujen hintoja korkeina: "Olemme huomattavasti Ruotsiakin jäljessä" mtv 12:10 01.07

Festivaalipromoottori Timo Isomäki pitää suomalaisten festarien lippuhintoja kohtuullisina verrattuna esimerkiksi Keski-Euroopan tapahtumiin.


Näin HSL:n lippujen hinnat voivat muuttua vyöhykeuudistuksessa – osalla kuukausilipun hinta laskisi yli 40 euroa iltasanomat 16:04 05.06

Vain Helsingissä liikkuvan kausilippu kallistuu esityksen mukaan viisi euroa kuussa.


Jalkapallon MM-kisojen lipunmyynnissä kiistaa – FIFA teki tutkintapyynnön Viagogon toiminnasta MTV 14:41 05.06

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on haastanut lipunmyyntiyritys Viagogon oikeuteen. Kanteen syyksi FIFA on perustellut halunsa suojella kannattajia ja estää jalkapallon MM-kisojen lippujen luvaton jälleenmyyminen.


Kommentti: Suomalaisten maksukyvyn rajoja koetellaan – Björkin keikkalipun hinta halvimmillaankin yli sata euroa mtv 16:31 30.05

Islantilaisartisti Björk konsertoi heinäkuussa Finlandia-talossa Helsingissä. Lippujen hinnat ovat verrattain korkeat. Promoottori perustelee hintoja tuotannon kalleudella.


Yle: Festarilippujen trokaaminen yleistynyt sähköisten lippujen myötä – loppuunmyydyn Ruisrockin lipuista kiskotaan tuplahintaa MTV 08:38 24.05

Festivaalilippujen trokaamisesta on tullut sähköisten lippujen myötä entistä yleisempää.


SAK:n jäsenmäärä tullut rajusti alas - tutkija arvelee, että koulutusleikkaukset voivat iskeä myös korkeakoulutettujen Akavaan iltalehti 21:22 30.04

Koulutetut palkansaajat eivät enää innostu punalippujen alla marssimisesta. Tämän päivän suomalainen palkansaaja pukeutuu yleensä haalareihin vain mennessään myymään vappulehteä. Asuun kuuluvat myös ylioppilaslakki ja skumppapullo. Toki on edelleen olemassa myös niitä töitä, joissa haalarit ovat sopivin asu myös työpaikalla. Työtä tehdään yhä tehdassaleissa ja verstaissa, mutta yhä harvemmin. Suurin osa työpaikoista on jo muualla: toimistoissa, kaupoissa, palvelupisteissä, verkossa ja kotona.


Ostaisitko seisomapaikan lentokoneeseen? Uusi konsepti ihmetyttää stara 10:30 21.04

Tulevaisuudessa lentokoneisiin saatetaan myydä perinteisten istumapaikkalippujen ohella myös edullisempia paikkoja.


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 21.04

Tulevaisuudessa lentokoneisiin saatetaan myydä perinteisten istumapaikkalippujen ohella myös edullisempia paikkoja.


Herttainen kuva! Kimi Räikkönen sai halauksen pikkufanilta - ”Upeaa kannustusta” iltalehti 19:51 16.04

Kiinassa huippusuosiota nauttiva Kimi Räikkönen julkaisi nuoren fanin kanssa otetun yhteiskuvan. Ferrari-kuski Räikkönen äänestettiin vuonna 2015 F1-sarjan suosituimmaksi kuskiksi, ja viime vuonna suosio oli kuljettajista kolmanneksi kovinta. Erityisen pidetty Räikkönen on Kiinassa, mikä näkyi juuri päättyneenä kisaviikonloppuna. Palkintopallihaastatteluja vetänyt Martin Brundlekin päivitteli siniristilippujen määrää Räikkösen noustua kolmannelle korokkeelle.


SM-liigan finaalien lipuissa hurja hintaero – Kotiottelu Tampereella melkein 3 kertaa kalliimpi kuin Oulussa iltasanomat 12:52 16.04

Finaalisarja käynnistyy tiistaina. Lippujen hinnat eroavat Oulun ja Tampereen välillä suuresti.


Maanantaijää, viikko 16: Mestariehdokkaat areenalla, vaikka lippujen hinnat puhuttavatkin jatkoaika.com 12:00 16.04

Itseoikeutetusti esiin pääsevät finaalijoukkueet. Tappara jahtaa triplaa, mutta Kärpät pääsee iskemään hyvässä vireessä kapuloita rattaisiin. Tampereella on päästy näkemään menestyvää jääkiekkoa keväästä toiseen, mutta joko lippujen hinnat karkaavat käsistä.


Kärpät julkaisi finaalipääsylippujen hinnat – seisomapaikka 12 euroa jatkoaika.com 20:14 15.04

Kärpät on julkaissut Oulussa pelattavien otteluiden finaaliotteluiden lippuhinnat. Edullisimmillaan otteluita pääsee katsomaan 12 euron seisomapaikoille.


kertaa YKn turvaneuvoston Korpi vastaa kritiikkiin Luokanopettajat NHLssä, pelastautuivat palavasta

Uutiset