Saara Aalto paljastaa ensimmäistä kertaa yhden muutoksen viisuesityksessään iltalehti 17:15 19.04

Saara Aallon Monsters-esitys menee Lissabonin Euroviisuissa kokonaan uusiksi. Saara Aallon, Suomen Euroviisuedustajan viisuesityksen ympärillä on riittänyt puhuttavaa. Monsters valittiin Saaran edustuskappaleeksi Uuden musiikin kilpailussa, ja heti valinnan jälkeen syntyi poru. Monsters kun ei show'ltaan yltänyt Dominon ja Queensin tasolle. Aalto lupaili heti UMK:n jälkeen esitykseensä muutoksia, ja niitä myös tehtiin. - Monsters oli hyvä, mutta haastava. Uv-valo-homma ei toiminut niin hyvin, mitä suunnitelmissa oli. Yritimme saada sitä toimimaan, että se ei olisi niin tumma, mutta ei saatu uv-valoja näkymään, kuten olisi pitänyt. Mun vaatteessa oli uv-raitoja, mutta se ei toiminut, kuten toivoimme ja joissain kohdin olin pimennossa. Esitys oli silti musta hyvä.


Saara Aallon euroviisubiisin tekijät sittenkin mukaan Lissaboniin – ”Väärinkäsitys selvitetty” iltasanomat 17:03 17.04

Monsters-biisit tekijät, ruotsalaiset Linnea ja Joy Deb sekä englantilainen Ki Fitzgerald matkaavat Lissabonin Euroviisuihin Ylen ja Saara Aallon delegaation mukana.


Yllättävä käänne - Saara Aallon viisukappaleen tekijä: ”Sopu on löytymässä” iltalehti 06:47 17.04

Saara Aallon Euroviisukappale Monstersin tekijä Linnea Deb sanoo sovun olevan lähellä. Iltalehti kertoi, eilen miten Monsters-kappaleen tekijöiden, Linnea ja Joy Debin matka Lissabonin Euroviisuihin ei välttämättä onnistukaan. Syynä on se, ettei Yleisradiolla ole varaa maksaa kaksikon matkaa.


Nyt se on varmaa: Saara Aallon lavashow uudistuu täysin Euroviisuihin! iltalehti 15:08 16.04

Saara Aallon Monsters-esitys on Lissabonissa täysin erilainen kuin maaliskuussa Suomen karsinnassa. Saara Aalto IL-TV:n sana-assosiaatiotestissä. Saara Aallon show Lissabonin Euroviisuissa on erilainen kuin maaliskuussa UMK18: Saara Aalto -ohjelmassa.


Yle ei maksa Saara Aallon biisin tekijöiden matkaa Lissaboniin - Ylen Anssi Autio perustelee: ”Katseet voisi kääntää levy- yhtiön suuntaan” iltalehti 12:02 16.04

Ylen Anssi Aution mukaan kappaleen tekijöiden lähettäminen Euroviisuihin ei ole mikään automaatio. Linnea ja Joy Deb, Saara Aallon Monsters-viisukappaleen tekijät eivät yllätyksekseen lähdekään Lissabonin Euroviisuihin, eivät ainakaan yksin Ylen kustantamina. Linnea Deb purki pettymystään Aftonbladetissa ja sanoi, ettei enää aio tehdä yhteistyötä Ylen kanssa.


Rohkeaa, Saara Aalto! Suomen euroviisuedustaja seksikkäänä kuvissa mtv 16:50 11.04

Suomea Lissabonin euroviisuissa toukokuussa edustava Saara Aalto poseeraa uusissa rohkeissa ja näyttävissä kuvissa.


Rohkeaa, Saara Aalto! Suomen euroviisuedustaja seksikkäänä tuoreissa kuvissa mtv 16:50 11.04

Suomea Lissabonin euroviisuissa toukokuussa edustava Saara Aalto poseeraa uusissa rohkeissa ja näyttävissä kuvissa.


Nyt on kansainvälistä! Saara Aalto laulaa euroviisukappalettaan 34 eri kielellä mtv 11:39 11.04

Suomea Lissabonin euroviisuissa toukokuussa edustava Saara Aalto on julkaissut monikielisen videon Monsters-edustuskappaleesta.


Saara Aalto julkaisi Monsters-videon akustisena – 34 kielellä iltasanomat 10:15 11.04

8. toukokuuta Lissabonin euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa kilpaileva Saara Aalto on julkaissut uuden version Monsters-viisukappaleestaan.


Katainen: Suomen kannattaisi kytkeä EU:n turvatakuut konkretiaan – ”Missä apu laukeaa heti, kun jäsenmaa sitä pyytää” iltasanomat 06:55 27.03

Jyri Kataisen mukaan Suomen kannattaisi kytkeä presidentti Sauli Niinistön peräämä Lissabonin turvalausekepohdinta konkretiaan.


Saara Aalto rankattiin viisukakkoseksi: ”Wtf, olen tietenkin kakkonen - Perus-Saaraa” iltalehti 13:59 17.03

Euroviisuihin on vielä puolitoista kuukautta aikaa, mutta spekulaatio käy jo kuumana. Saara Aalto osallistui Iltalehden Euroviisu aiheiseen sananselitys -peliin. Huiman suosittu ja asiantunteva viisusivusto Wiwibloggs on tehnyt mielipidekyselyn Lissabonin viisujen naisartisteista.


Ukraina esti viime vuonna Venäjän osallistumisen viisuihin - nyt Ukrainan osallistuminen on vaakalaudalla iltalehti 14:10 07.03

Ukraina on jo valinnut edustajansa, mutta taloudelliset ongelmat saattavat estää sen osallistumisen Lissabonin Euroviisuihin. Ukrainan, viime vuoden viisuisännän, osallistuminen tämän vuoden Euroviisuihin on uhattuna. Syynä on se, ettei Ukrainan hallitus pysty takaamaan riittävää rahoitusta UA: PBC:lle (Ukrainan julkinen yleisradioyhtiö), ja koko yhtiötä uhkaa toiminnan loppuminen huhtikuun loppuun mennessä. UA: PBC on juuri se yhtiö joka vastaa tänä vuonna maan euroviisuosallistumisesta. Mikäli yhtiön toiminta on loppunut, ei Ukraina voi viisuihin osallistua.


askel oikeaan suuntaan” Fuengirolan pesäpallokarnevaalia hain hampaista jättiloikka Jättiyllätys KHLssä! KHL-tähti siirtyy NHLään! naispuheenjohtajan räjäytti areenan, ennakkosuosikit selvisi hain seuratoverikseen Jesse Puljujärven superuutisia – kaksi tapahtunut - toisten riemu

Uutiset