Ylen kanssa riitaantunut viisunikkari: ”Sopu on löytymässä” mtv 09:29 17.04

Saara Aallon euroviisukappaleen tekijät saatetaan sittenkin nähdä Lissabonissa.


Nyt se on varmaa: Saara Aallon lavashow uudistuu täysin Euroviisuihin! iltalehti 15:08 16.04

Saara Aallon Monsters-esitys on Lissabonissa täysin erilainen kuin maaliskuussa Suomen karsinnassa. Saara Aalto IL-TV:n sana-assosiaatiotestissä. Saara Aallon show Lissabonin Euroviisuissa on erilainen kuin maaliskuussa UMK18: Saara Aalto -ohjelmassa.


Ylellä ei ole varaa lennättää Saara Aallon biisintekijöitä viisuihin – hittinikkari Aftonbladetille: ”Emme enää työskentele Ylen kanssa” iltasanomat 10:00 16.04

Saara Aallon Monsters -kappaleen tekijää Linnea Debiä ei nähdä Lissabonissa, sillä Yle ei ole suostunut maksamaan viisukonkarin lentoja ja majoitusta.


Suomen esiintymispaikka euroviisuissa selvillä – Saara Aalto lavalle 1. semifinaalin loppupuolella mtv 14:34 03.04

Suomen edustaja Saara Aalto esiintyy Portugalin pääkaupunki Lissabonissa pidettävissä Eurovision laulukilpailuissa ensimmäisen semifinaalinloppupuolella.


Ruotsissa heräsi euroviisuhuoli: ”Meitä pilkataan Lissabonissa” iltalehti 17:59 10.03

Ruotsin euroviisuedustaja selviää tänä iltana. Ruotsi, tuo Euroviisujen kestomenestyjä, valitsee tänään Melodifestivalenin finaalissa edustajansa Lissaboniin. Ruotsi on perinteisesti ollut viisujen kestomenestyjä, ja viime vuosien sijoitukset ovat kaunista luettavaa. Vuonna 2014 Ruotsi sijoittui kolmanneksi, seuraavana vuonna Måns Zelmerlöw porskutteli komealla Heroes-kappaleella voittoon, ja kahtena viime vuonna Ruotsi on sijoittunut viidenneksi.


älähti, alkuvuonna - että voimme haavoittunutta – huijasi Kelalta liki Kaikki on auki kauheuksia, raportoi tapahtumista kun mentiin vaikeisiin Kuva Pelkkä ”äiti” kuvista Marjamäki on vihdoin naiseen” Olli Sademiehen tuomio pinnaa purkauksesta kulisseissa rekat riensivät pelastamaan tiukentamisesta ylireagointia

Uutiset