Ruotsalaishiihtäjä haastoi Aino-Kaisa Saarisen New Yorkin maratonille: ”En uskaltanut hiihtourani aikana juosta” iltalehti 22:06 18.03

Suomalainen saatetaan nähdä rapakon takana juoksemassa ensi syksynä. Aino-Kaisa Saarinen tapasi sunnuntaina Falunissa uransa viimeisen maailmancupin kisan jälkeen Ruotsin Anna Haagin, joka suomalaisen tapaan lopetti kansainvälisen uransa Taalainmaalla pyhänä. - Hän pyysi minua mukaan New Yorkin maratonille. Minulla on ollut sellainen "sit, kun" -lista, josta toteutan asioita urani jälkeen. Maraton on yksi listalla olevista asioista. Se on jaloille niin rankka, etten uskaltanut hiihtourani aikana juosta. Kenties menen New Yorkiin, Saarinen kertoi.


Maailman rikkaimmat listattiin: Koneen Antti Herlin ohitti Donald Trumpin - listalla myös liuta muita suomalaisia iltalehti 21:30 18.03

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkaissut jokavuotisen listansa maailman rikkaimmista ihmisistä. Video: Vuosia maailman tulotilastoja hallinnut Bill Gates kertoi mietteitään verotuksesta ja sosiaaliturvasta CNN:lle. Yhdysvaltalainen talouslehti on julkaissut jokavuotisen listansa maailman rikkaimmista ihmisistä.


Forbes: Koneen Antti Herlin ohitti Donald Trumpin maailman rikkaimpien listalla MTV 17:44 18.03

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkistanut vuotuisen listansa maailman rikkaimmista. Tänä vuonna listalla on hieman yli 2 200 henkilöä, joiden omaisuuden arvo on yli miljardi dollaria.


Haloo Helsinki! -yhtyeen Kiitos ei ole kirosana -levy teki ennätyksen! ”Kaikkien aikojen eniten listaviikkoja kerännyt albumi” iltalehti 15:30 18.03

Yhtyeen Kiitos ei ole kirosana -levy ilmestyi vuonna 2014. Haloo Helsinki! -yhtyeen vuonna 2014 julkaistu Kiitos ei ole kirosana-albumi on rikkonut Suomen virallisen albumilistan listaviikkoennätyksen. Albumi on ollut Suomen virallisella albumilistalla yhteensä huikeat 170 viikkoa. Albumi sisältää muun muassa kappaleet Beibi, Vihaan kyllästynyt, Kiitos ei ole kirosana, Kuussa tuulee ja Pulp Fiction. - Olemme ylpeitä merkkipaalun saavuttamisesta. Meille albumikokonaisuuksien tekeminen on ollut aina tärkeää, ja KEOK-albumi on yksi uramme tärkeimmistä. On hienoa, että albumi kestää aikaa, ja siitä on muodostunut klassikko, kommentoi yhtyeen kitaristi-lauluntekijä Leo Hakanen.


Suomalaismiljardööri ohitti Donald Trumpin maailman rikkaimpien listalla uusisuomi 12:47 18.03

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkistanut vuotuisen listansa maailman miljardööreistä. Tänä vuonna listalla on 2 208 henkilöä, joiden omaisuuden arvo on yli miljardi dollaria ja tämän joukon yhteiseksi varallisuudeksi lehti laskee 9 100 miljardia dollaria.


Poliisi käynnisti murhatutkinnan Lontoosta kuolleena löydetyn venäläisen liikemiehen tapauksesta – pelkäsi olevansa ”Putinin tappolistalla” iltasanomat 18:40 16.03

Viranomaisten mukaan ainakaan toistaiseksi ei ole syytä olettaa, että Nikolai Glushkovin kuolema olisi yhteydessä Salisburyn myrkytystapaukseen.


Lentoemäntä paljasti: ”Näin liityt kymppikerhoon huomaamattomasti” stara 14:30 16.03

Kymppikerhoon pääseminen on melkein kaikkien pariskuntien unelmien listalla. 22 vuotta


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 16.03

Kymppikerhoon pääseminen on melkein kaikkien pariskuntien unelmien listalla. 22 vuotta


Yhdysvallat asetti uusia pakotteita Venäjälle vaaleihin sekaantumisesta – kohteena 19 henkilöä, myös ”Putinin kokki” iltasanomat 17:14 15.03

Listalla muun muassa Pietarin trollitehdasta pyörittävä ”Putinin kokki”.


Laura Huhtasaari kuvailee unelmiensa Linnan juhlia: "Jätetään se monikulttuurisuus vähemmälle" mtv 06:15 15.03

Jos kansanedustaja Laura Huhtasaari järjestäisi Linnan juhlat, vieraslistalla nähtäisiin muun muassa veteraaneja ja suomalaisia äitejä.


Kuolleena löytynyt Nikolai Glushkov pelkäsi olevansa Putinin tappolistalla iltasanomat 21:15 13.03

Entinen Aeroflotin varajohtaja Nikolai Glushkov ei uskonut, että hänen läheinen ystävänsä Boris Berezovski olisi tehnyt itsemurhan vuonna 2013. Glushkov pelkäsi jo tuolloin olevansa Putinin seuraava uhri.


YK:n raportti: Singaporelaiset yritykset vievät Pohjois-Koreaan luksustuotteita pakotteista huolimatta iltalehti 10:33 13.03

Raportin mukaan yritykset ovat käyneet kauppaa Pohjois-Korean kanssa jo vuosikausia. IL kävi Koreoiden rajalla Etelä-Korean talviolympialaisten aikaan. Julkisuuteen vuotanut YK:n raportti paljastaa, että Pohjois-Koreaan tulee luksustuotteita singaporelaisista yrityksistä. Raportista kertovan mukaan nämä luksustuotteet ovat Pohjois-Korean pakotelistalla olevia tuotteita, kuten viinejä ja väkeviä alkoholijuomia sekä kalliita laukkuja, kameroita ja koruja. Tuotteita vietiin Pohjois-Koreaan vielä viime vuoden heinäkuussa.


Näissä ammateissa ihmiset olivat onnellisimpia - onko sinun ammattisi listalla? iltalehti 09:50 13.03

Urasivusto CareerBliss listasi ammatit, joissa ihmiset olivat onnellisimpia. Vuonna 2015 tehdyssä listauksessa ykkösenä on rehtori. CareerBliss on rankannut eri ammateissa työskentelevien onnellisuusmäärää jo vuosia. Tässä on ammattien viiden kärki parin vuoden takaisesta mielipidekyselystä.


EU valmiina vastaiskuun Trumpille: Listalla Harley-Davidsonit, maissiviski ja maapähkinävoi iltalehti 20:57 12.03

Euroopan komission varapuheenjohtajan Jyrki Kataisen mielestä USA:n presidentin puheissa ”ei ole mitään tolkkua”. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ilmoitti viime viikolla asettavansa ulkomaiselle teräkselle 25 prosentin ja alumiinille 10 prosentin tullimaksut. Tuontitullit eivät ainakaan aluksi koske kaikkia maita, sillä naapurimaat Kanada ja Meksiko ovat toistaiseksi tullimääräyksen ulkopuolella. Trump on myös antanut ymmärtää, että jotkut "reilusti Yhdysvaltoja kohtelevat" maat voivat niin ikään jäädä tullimaksujen ulkopuolelle.


Loukkaantumisestaan toipuvalle Djokovicille sokkitappio Indian Wellsissa – Federeriltä lohduttavia sanoja MTV 14:56 12.03

Maailmanlistan entinen ykkönen Novak Djokovic kärsi yllättävän tappion maailmanlistalla sijalla 109 olevalle Japanin Taro Danielille ATP-kiertueen Indian Wellsin turnauksen toisella kierroksella sunnuntaina. Voitto kirjattiin Danielille luvuin 7-6(7-3), 4-6, 6-1.


Latvala jo lähes minuutin kärkeä perässä – nousi listalla ongelmista huolimatta MTV 21:25 09.03

Jari-Matti Latvalan kisa Meksikon MM-rallissa on alkanut ongelmien sävyttämänä.


Teemu Selänne laajentaa ravintolabisnestä - uusi ravintola tarjoilee hampurilaisia ja gourmet-limonadeja iltalehti 09:50 06.03

Jääkiekkolegendan uusi ravintola The Penalty Box avataan syksyllä Kaliforniassa. Suomalainen jääkiekkolegenda Teemu Selänne laajentaa ravintolabisnestään uuteen ravintolaan. Syksyllä Kalifornian Orange Countyssa avattava The Penalty Box -ravintola tarjoaa listallaan muun muassa "luovia" hampurilaisia, hotdogeja, ranskalaisia ja itse pullotettuja gourmet-limonadeja ja -pirtelöitä. Selänteellä on entisestään Selanne Steak Tavern -ravintola, joka sijaitsee Laguna Beachilla. Kiekkolegenda on kertonut aikaisemmin ESPN:n haastattelussa viihtyvänsä itsekin omassa ravintolassaan baaritiskin takana.


Uutiset