Eeva Litmanen kirjoitti kirjan suvustaan miehensä kuoleman keskellä: ”Yhteistyömme jatkui kirjan tekemisessä” iltasanomat 10:23 08.09

Näyttelijä Eeva Litmanen teki kirjan sukunsa rankoista vaiheista. Isoisä pakeni Neuvosto-Venäjälle sisällissodan jälkeen, isä istui kuritushuoneessa ja mummon uusi mies tuomittiin valtiopetoksesta.


Jari Litmanen johdattaa Suomen legendat Viroa vastaan – kentällä luvassa melkoista tähtiloistoa MTV 14:36 29.08

Suomen ja Viron jalkapallomaajoukkueiden legendat kohtasivat viime kesänä Helsingissä osana Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksia ja nyt pelataan vuorostaan Tallinnassa Viron satavuotisen itsenäisyyden kunniaksi.


Seppo Räty vitsaili Selänteen ja Litmasen heitoista: ”Kuin olisi persettä pyyhkinyt” MTV 13:38 29.08

Keihäslegenda Seppo Rädyltä saaduilla neuvoilla saattoi olla merkittävä osa lopputuloksen kannalta, kun suomalaisikonit Jari Litmanen ja Teemu Selänne ratkoivat paremmuuttaan yleisurheilun heittolajien kolmiottelussa.


Jari Litmanen ihastuttaa jalkapallolegendojen turnauksessa – muistatko nämä entiset tähdet? MTV 15:33 11.07

Jari Litmanen pelaa All Stars -joukkueessa Moskovassa pelattavassa kansainvälisessä Legends Super Cup -turnauksessa.


Mitä Uruguayn tähdelle oikein kävi? Jari Litmasen kylmänviileä letkautus nauratti Ylen studiossa iltasanomat 23:16 30.06

Jari Litmanen vitsaili loukkaantumishistoriallaan.


Video: Jari Litmanen muistelee Teemu Selänteelle - hurja kostotaklaus legendojen pelissä oli hajottaa kuninkaan jalan: ”Hän veti niin törkeästi takaa päin” iltalehti 21:25 24.04

Veikkauksen videolla Jari Litmanen kertoo, kuinka Liverpoolin ja ManUn legendojen ottelussa oli sattua todella pahasti. Video: Veikkaus. Veikkauksen videolla jalkapallon kuningas Jari Litmanen kertoo jääkiekkolegenda Teemu Selänteelle tarinaa uransa eräästä kovimmista taklauksista. Hämmästyttävää kyllä, raju tilanne tapahtui veteraanien "leikkimielisessä" pelissä.


Vau, nyt on kovia nimiä! Kuva: Jari Litmanen todellisten legendojen joukossa MTV 21:06 22.04

Suomalainen jalkapallolegenda pääsi lauantaina arvoiseensa joukkoon, kun hän esiintyi Euroopan jalkapalloliitto Uefan solidaarisuusottelussa. Kyseessä oli YK:n ja Uefan yhdessä järjestämä hyväntekeväisyysottelu, joka pelattiin Genevessä.


Teemu Selänne muisteli noloa golfkömmähdystään Martti Ahtisaaren kanssa: ”Huusi kuin hyeena” iltalehti 09:37 04.04

Teemu Selänne ja Jari Litmanen muistelivat Veikkauksen Facebook-sivuilla hauskoja sattumia golfkentällä. Litmanen kertoi ensin tarinan 90-luvulta, kun hän aiheutti huippumaalivahti Edwin van der Sarin uran suurimman loukkaantumisen. - Jymäytin omalla golfkärrylläni hänen golfkärryn perään, kun hän oli ottamassa mailaa bägistä. Siihen se jäi sandwichiksi, Litmanen naureskelee.


Jari Sillanpään kevään ensimmäinen keikka Rukalla peruttu - keikkajärjestäjä: ”Meillä on nollatoleranssi huumeisiin” iltalehti 12:45 29.03

Jari Sillanpään kevään ensimmäinen keikka Rukalla peruttiin tänään. Laulaja Jari Sillanpään kevään ensimmäinen keikka 13. huhtikuuta Rukatunturilla Ravintola Kaale XII:ssa on peruttu. Iltalehti tavoitti keikkajärjestäjän jo eilen, ja tuolloin asiaa vielä pohdittiin. Tänään päätös on syntynyt. - Scandic Rukahoviin buukattu Jari Sillanpään keikka on nyt peruttu, ja tällä hetkellä kartoitetaan uutta artistia tilalle kyseiseen ajankohtaan, kertoo markkinointipäällikkö Kati Litmanen.


Jari Sillanpään ensimmäinen keikka Rukalla peruttu - keikkajärjestäjä: ”Meillä on nollatoleranssi huumeisiin” iltalehti 12:45 29.03

Jari Sillanpään kevään ensimmäinen keikka Rukalla peruttiin tänään. Laulaja Jari Sillanpään kevään ensimmäinen keikka Rukatunturilla Ravintola Kaale XII:ssa on peruttu. Iltalehti tavoitti keikkajärjestäjän jo eilen, ja tuolloin asiaa vielä pohdittiin. Tänään päätös on syntynyt. - Scandic Rukahoviin buukattu Jari Sillanpään keikka on nyt peruttu, ja tällä hetkellä kartoitetaan uutta artistia tilalle kyseiseen ajankohtaan, kertoo markkinointipäällikkö Kati Litmanen.


diktaattori” Suominen saa tunki salaa neulaa vaihtoi lajia –

Uutiset