Tukholman valokuvataiteen museo Fotografiska laajenee New Yorkiin ja Lontooseen hs 13:14 16.08


Soinille tyrkyllä lisää palkkaa ja pankkiirinvirka Lontoossa iltalehti 05:56 16.08

Ryvettynyt ulkoministeri pääsee halutessaan vihreälle virkaoksalle unelmakaupunkiinsa Lontooseen. Perussuomalaisten entiselle puheenjohtajalle Timo Soinille on tyrkyllä kultainen tunkio ja pankkiirin pesti maailman rahamarkkinakeskuksessa sijaitsevassa kansainvälisessä jälleenrakennus- ja kehityspankissa EBRD:ssä. Ensi vuoden syyskuun alusta on Suomelle vapautumassa EBRD-pankin johtokunnan varajäsenen kolmivuotinen virka. Soini saa sen tahtoessaan.


Tero Pitkämäen keihäs hylättiin ennen kilpailua iltalehti 22:35 10.08

Suomalainen sai karsintavälineensä läpi vasta uusintatarkastuksen jälkeen. Tero Pitkämäki toi Suomesta Lontooseen 17 vuotta vanhan keihään. Samanlaisen, jolla Aki Parviainen heitti aikoinaan Suomen ennätyksen. Keskiviikkona ennen karsintakilpailua Pitkämäen keihäs hylättiin kisajärjestäjien tarkastuksessa.


Lontooseen palannut Jukka Keskisalo: ”Kestävyysjuoksu ei pysty houkuttelemaan lahjakkaimpia yksilöitä” hs 19:27 07.08


Suomen armenialaisvalmentaja on yhä motissa Helsingissä iltalehti 14:56 05.08

Pituushypyn ja kolmiloikan valmentaja Suren Ghazaryan ei saa viisumia Lontooseen. Urheiluliiton pituushypyn ja kolmiloikan valmentaja Suren Ghazaryan on yhä motissa Helsingissä. Armenialainen mies ei ole saanut viisumia kuntoon, joten hän ei ole pystynyt matkustamaan Lontooseen. Tilanne on erikoinen, sillä armenialaisen suojateista Arttu Pajulahti kilpaili perjantaina ja Kristiina Mäkelä lauantaina.


Tapio Suominen teki jättiurakan ennen MM-selostuksia: "Viimeiset kaksi viikkoa tähän on kulunut" iltalehti 11:57 05.08

Tapio Suominen palasi selostamaan Lontooseen. - Ympyrä sulkeutuu nyt tietyllä tavalla, kun palasin tänne Lontooseen, yleisurheilun MM-kisoihin, Tapio Suominen kertoo Iltalehdelle. - Jouduin silloin vuoden 2012 olympialaista poistumaan paikalta enkä pystynyt suorittamaan selostuksiani loppuun. Nyt tämä on tietyllä tavalla uusi alku, ja olen kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden päästä takaisin yleisurheilun selostuskoppiin.


Valmentaja odottaa yhä viisumiaan – ”Ei ehdi Kristiina Mäkelän karsintaan mennessä Lontooseen” iltasanomat 00:26 05.08

Suren Ghazarjan ei ole vieläkään saanut viisumia. Kohta häntä ei ehkä enää Lontooseen edes kaivata.


Juhani Tammisen lätkäkoulusta yleisurheilun MM-kultaan? Ruotsin tähtiheittäjä ennakkosuosikkina Lontooseen iltasanomat 13:04 04.08

Daniel Ståhl on todennäköisin pohjoismaalainen maailmanmestari Lontoossa. Nuorena hän hikoili Turussa Juhani Tammisen jääkiekkokoulussa.


Loikkaaja Mäkelän armenialainen valmentaja ei saanut viisumia MM-kisoihin Lontooseen –”Hän ei luovu yrittämästä” hs 16:37 03.08


Suomella vain ohuet mitalitoiveet - toista se on Ruotsissa: "Potentiaalia mahtiyllätyksiin" iltalehti 12:06 03.08

Suomen mitalitoiveet Lontoon MM-kisoissa ovat ohuet ja käytännössä Tero Pitkämäen varassa, mutta Ruotsilla on viisi realistista mitalitoivoa. Ruotsilla on lähettää lähes kolme kertaa Suomen joukkuetta suurempi nippu urheilijoita Lontoon MM-kisoihin. Yli kolmenkymmenen ruotsalaisurheilijan ryhmästä löytyy myös mitalipotentiaalia. Suomensukuinen kiekonheittäjä Daniel Ståhl on lajissaan voittajasuosikki. Pituushyppääjä Michel Torneus sekä seiväshyppääjät Armand Duplantis, Michaela Meijer ja Angelica Bengtsson lähtevät Lontooseen mitalitavoittein.


Odotettu kaksintaisto jää näkemättä - Boltin ykköshaastaja jää pois Lontoon MM-kisoista iltalehti 08:51 03.08

Kolme mitalia Rion olympialaisissa juossut pikajuoksija Andre De Grasse jää pois Lontoon MM-yleisurheilukisoista takareisivamman takia. Kanadalaisjuoksijan takareisi repesi maanantaina harjoituksissa. De Grasse juoksi 200 metrin olympiahopean ja sadan metrin sekä pikaviestin pronssit Riossa, ja hänestä odotettiin uransa päättävän Usain Boltin haastajaa Lontooseen. Viime kaudella De Grasse pudotti sadan metrin ennätyksensä aikaan 9,91.


Suomi lähettää Lontooseen kokeneen 12 urheilijan joukkueen – HS arvioi miten he pärjäävät hs 06:59 03.08


Helpottava uutinen MM-kisojen kynnyksellä – Suomen moukariässä lähtee sittenkin Lontooseen iltasanomat 05:50 02.08

David Söderbergin selkä kestää heittämisen MM-kilpailuissa.


Suomen yleisurheilutähden karu MM-valmistautuminen: "Väkivaltaista" hierontaa ja selkärullausta putken päällä iltalehti 15:00 31.07

Moukarimestari David Söderberg on saamassa selkänsä heittokuntoon. Moukarinheittäjä David Söderbergiä on vaivannut noidannuoli viime viikot. Selkä on ollut niin kipeä, että Lontoon MM-kisareissu on ollut vaarassa. Maanantaina Söderberg kertoi huojentavia uutisia, sillä tällä tietoa hän lentää sunnuntaina Vaasasta Helsinki-Vantaalle ja sieltä Lontooseen.


Varmistus tuli: Söderberg ja Pajulahti yleisurheilun MM-kisoihin iltalehti 11:53 26.07

Moukarinheittäjä David Söderberg ja pituushyppääjä Arttu Pajulahti pääsevät yleisurheilun MM-kilpailuihin Lontooseen. Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF kutsui kaksikon kisoihin rankingjärjestelmän perusteella. Söderberg, 37, kisaa neljänsissä MM-kisoissaan. Hän uskoo taistelevansa pistesijasta 9. elokuuta. Söderberg on heittänyt tänä kesänä 75,53.


Anteeksipyyntö ei riittänyt - somessa törttöillyt Chelsea-peluri lähetettiin kotiin iltalehti 16:19 25.07

Brittimedian mukaan jalkapalloseura Chelsea on lähettänyt puolustaja Kenedyn takaisin Lontooseen harjoitusleiriltä Singaporesta. Rangaistuksen syynä ovat brasilialaisjalkapalloilijan sosiaalisessa mediassa julkaisemat kaksi videota, joissa herjattiin kiinalaisia. Puolustaja Kenedy julkaisi videot Instagramissa ennen Pekingissä lauantaina pelattua Chelsean ja Arsenalin välistä harjoitusottelua. Ottelussa Kenedy sai kuulla yleisöltä vihellyksiä ja buuauksia.


Nimilista julki – tällä joukkueella Suomi lähtee MM-Lontooseen iltasanomat 20:31 23.07

Suomi lähtee Lontooseen näillä näkymin 12 urheilijan voimin.


Suomen joukkue MM-Lontooseen valittu - tässä koko nimilista iltalehti 20:05 23.07

Suomea edustaa Lontoon MM-kisoissa näillä näkymin 12 urheilijaa. Suomen joukkue yleisurheilun MM-kilpailuihin Lontooseen 4.-13. elokuuta: Tulosrajaan yltäneet urheilijat: Naiset:


Kolmiloikan tuore SE-mies kovassa kilpailuruuhkassa - värkeissä varaa vielä MM-Lontooseen: "Pitää varmaan hypätä aika pitkälle" iltalehti 17:30 23.07

Kolmiloikan tuore Suomen ennätysmies Simo Lipsanen loikki uransa toiseen Suomen mestaruuteen kelpo tuloksella 16,82. Lipsasen voittotulos ei ole kuitenkaan tilastokelpoinen, sillä kolmannella kierroksella syntyneen voittotuloksen aikaan lappeenrantalaisen taustalla puhalsi hieman liian voimakas myötätuuli. Seinäjoen kolmiloikkakisassa toiseksi sijoittui Tuomas Kaukolahti tuloksella 16,30 ja pronssille Topias Koukkula tuloksella 15,51.


Uutiset