Yritti välttää lentoyhtiön matkatavaramaksun - mies pisti päälleen kahdeksat housut ja kymmenen paitaa iltalehti 08:51 17.01

Nuuka matkustaja pidätettiin Keflavikin kentällä Islannissa. Ryan Carney Williams oli matkustamassa viime viikon keskiviikkona British Airwaysin lennolla Reykjavikista Lontooseen. Yksi ruumaan laitettava matkalaukku sisältyi lentolipun hintaan. Huomattuaan, että hänen vaatteensa eivät mahdu yhteen laukkuun, Williams puki päälleen muun muassa kahdeksan paria housuja ja 10 paitaa. Ylimääräisestä laukusta olisi mennyt lisähintaa.


Trump perui Lontoon-vierailunsa protestien pelossa - presidenttiä esittävä vahanukke pääsi kuitenkin paikalle ja sai sydämellisen vastaanoton iltalehti 22:22 13.01

Madame Tussaudin vahakabinetin nukke tuurasi esikuvaansa Yhdysvaltojen suurlähetystöllä. Presidentti Donald Trump perui yllättäen helmikuulle suunnitellun vierailunsa Lontooseen, jossa hänen oli määrä vihkiä käyttöön Yhdysvaltojen uusi lähetystörakennus. Trump selitteli Twitterissä peruneensa matkan siksi, ettei halunnut vihkiä rakennusta, joka oli hänen mielestään liian kallis ja rakennettu huonolle paikalle.


Trump selittelee Lontoon matkansa peruuntumista: Obaman syy iltalehti 12:30 12.01

Presidentin oli määrä avata USA:n uusi lähetystö Lontoossa. Donald Trumpin oli tarkoitus matkustaa helmikuussa Britanniaan avaamaan Yhdysvaltojen uusi lähetystörakennus. Hän kuitenkin perui matkansa Lontooseen. Syyksi Trump ilmoittaa sen, että hän ei pitänyt edeltäjänsä Barack Obaman hallinnon päätöksestä myydä edellinen lähetystörakennus "pilkkahinnalla". Se oli "huono diili", kirjoitti Trump twitterissä. "Minun haluttiin leikkaavan nauhan, EI". kirjoitti Trump.


Donald Trump ei vieraile Lontoossa ensi kuussa - perumisen taustalla pelko suurmielenosoituksista iltalehti 04:27 12.01

Donald Trump on perunut vierailunsa Lontooseen, jossa hänen oli määrä avata Yhdysvaltain uusi suurlähetystö. Asiasta kertoo brittilehti The Guardian lähteisiinsä vedoten. Lehden mukaan Trumpin Lontoon-vierailu peruttiin jälleen, koska sen arvioidaan aiheuttavan laajoja suurmielenosoituksia.


Bea Toivonen palasi yhteen brittirakkaansa Jessen kanssa: ”Meillä on kaikki niin sairaan hyvin” iltalehti 17:50 07.01

Ex-missi Bea Toivonen muutti syksyllä takaisin Lontooseen ja on nyt onnellisempi kuin aikoihin. Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, 25, on rakastunut nainen. Hän on palannut yhteen englantilaisen ex-poikaystävänsä Jesse Smithin kanssa.


Chelsea lähti kaupoille: hankki Englannin maajoukkuepelaajan pilkkahinnalla iltalehti 20:30 05.01

Ross Barkley on Chelsean mies. Evertonissa kannuksensa ansainnut taitava keskikenttäpelaaja Ross Barkley siirtyy Lontooseen. Chelsea aloitti tammikuun siirtohulinat varsin maltillisella summalla, sillä 24-vuotias pelaaja maksoi Bluesille "vain" 15 miljoonaa puntaa. Barkley allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen Chelseaan. Siirto oli lähellä toteutua jo viime kesänä, mutta kauppa kariutui viime hetkellä. Vielä kesällä Barkleyn arvoksi määriteltiin 35 miljoonaa puntaa.


Maksatko 200 vai 400 euroa lentolipusta Lontooseen? Matkaa varatessa ei kannata hätäillä MTV 03:00 02.01

Enää yksi paikka jäljellä tähän hintaan! Tähän tapaan verkkopalvelu yllyttää lentoa ostavan kuluttajan tekemään nopean kaupan.


Meghan Marklen entinen koti on kaupan - talosta pyydetään yli miljoonaa dollaria iltalehti 21:09 14.12

Meghan Markle luopuu Torontossa sijaitsevasta kodistaan. Markle muuttaa prinssi Harryn perässä Lontooseen. Meghan Markle asui Torontossa kuvatessaan Pukumiehet -menestyssarjaa. Nyt Marklen on luopumassa sarjassa ja sen mukana myös asunnostaan. Marklen Toronton koti on myynnissä. Markle asui Torontossa vuokralla. Vuokranantaja myy asuntoa yli miljoonalla dollarilla.


Ruotsissa ihmetellään: Prinsessa Madeleinen Lontoon-kodin vuokra yli 17 000 euroa kuussa – alue yksi maailman kalleimmista iltasanomat 09:19 06.12

Ruotsin prinsessa Madeleine, 35, on asunut Iso-Britanniassa jo tovin. Hän muutti perheineen saarivaltion pääkaupunkiin Lontooseen vuonna 2015.


Ruotsalainen Alexandra, 25, kertoo seksuaalisesta häirinnästä - Valioliigan tähti alastomana vieressä iltalehti 17:47 21.10

Ruotsalainen jalkapalloilija Alexandra Nord kertoo Expressenin haastattelussa, miten hän joutui seksuaalisen häirinnän uhriksi Lontoossa, viisi vuotta sitten. Nord, nyt 25, muutti Lontooseen vuonna 2012 ja tapasi yökerhossa yhden Valioliigan kuuluisimmista pelaajista, Expressen kirjoittaa. Pelaajan nimeä ei kerrota. Mies iski silmänsä Nordiin ja teki kiinnostuksensa selväksi.


British Airwaysin lennolla lutikoita - lentoyhtiö pyytää anteeksi iltalehti 12:30 20.10

Lutikat purivat matkustajia paukamille yölennolla. Heather Szilagyi, hänen seitsemänvuotias tyttärensä sekä sulhasensa olivat yölennolla Kanadan Vancouverista Lontooseen aikaisemmin tässä kuussa. Szilagyi näki edessään olevalla penkillä ötököitä. Yksi ryömi näkyviin televisiomonitorin takaa.


Toivakka lähti Lontooseen etsimään mindfulnessista keinoja parempaan päätöksentekoon – ”Iso-Britanniassa parlamentaarikot harjoittavat tätä laajemminkin” iltasanomat 22:21 18.10

”En pelkää maailmanparantajan leimaa”


Uutiset