The Cranberries -laulaja löydettiin elottomana hotellihuoneesta – kuolinsyy edelleen varmistamatta mtv 15:45 19.01

Dolores O'Riordan löytyi maanantaina kuolleena hotellihuoneestaan Lontoossa. Kuolinsyyntutkija on tehnyt lisää testejä kuoleman syyn selvittämiseksi.


Lontoon poliisi eristi King’s Crossin aseman ympäristön epäilyttävän paketin takia - ei vaaraa iltalehti 12:32 19.01

Teiden sulkeminen King’s Crossin aseman ympärillä aiheutti liikenneruuhkia Lontoossa. Suur-Lontoon poliisi sulki perjantaina aamupäivällä laajan alueen King's Crossin aseman läheltä. Taustalla oli ilmoitus epäilyttävästä paketista. Daily Mailin mukaan lähiseudun asukkaita neuvottiin pysyttelmään pois ikkunoiden luota, kun asiaa tutkittiin.


Poliisi sulki katuja Lontoossa – King’s Crossin aseman lähistöltä löydettiin epäilyttävä paketti iltasanomat 12:31 19.01

Poliisin mukaan kadut on nyt avattu ja liikenne asemalla sujuu normaalisti.


Madonna, 59, herätti huomiota Lontoossa - meikittömät kasvot oudosti turvoksissa iltalehti 11:18 19.01

Madonna bongattiin meikittömänä Lontoossa, jossa hänen epäillään työstävän uutta levyä. Madonna, 59, herätti keskiviikkona huomiota ulkonäöllään. Madonna lähti ulos levytysstudiolta näyttäen kaikelta muulta kuin omalta itseltään.


Prinssi Williamilla uusi kampaus - vedonlyöjät innostuivat: Onko mies kokonaan kalju pikkuveljensä häissä? iltalehti 07:40 19.01

Prinssi Williamin harvenneet hiukset on ajeltu liki olemattomiin. Prinssi William vieraili torstaina Evelinan lastensairaalassa Lontoossa. Edustava prinssi tummansinisessä puvussaan ja violettiin taittavassa kravatissaan näytti jotenkin erilaiselta. Ja kyllä vain, hänellä oli uusi kampaus!


Naiskaksikko heitti ruokaa päälle, repi hiuksista ja mursi 15-vuotiaan tytön käden pikaruokalassa Lontoossa iltalehti 17:17 18.01

Poliisi etsii kuumeisesti rasistinaisia, jotka saattavat olla äiti ja tytär. Lontoon poliisi etsii naiskaksikkoa, joka hyökkäsi viattoman teinitytön kimppuun KFC-pikaruokaravintolassa Waltham Forestin kaupunginosassa. Naiset lähestyivät kavereidensa kanssa syömässä ollutta tyttöä ja alkoivat heitellä ruokaa tytön päälle. Kun 15-vuotias aasialaisen näköinen tyttö kääntyi sanoakseen naisille jotain, nämä alkoivat huutaa rasistisia solvauksia tytölle, Lontoon poliisin edustaja sanoi Independent-lehden mukaan.


Teemu löysi kadonneen isänsä - perustanut uuden perheen Pohjois-Irlantiin iltalehti 20:45 17.01

Kadonneen jäljillä -ohjelma sai onnellinen lopun, kun Teemu tapasi isänsä ensimmäistä kertaa elämässään. Illan Kadonneen jäljillä -ohjelmassa helsinkiläinen Teemu, 18, etsi pohjoisirlantilaista isäänsä. Gary Duffy löytyi lopulta varsinaisen mutkan kautta. Suomeen muuttanut irlantilainen Stefan ratkaisi mysteerin puhelimen avulla. Ellen Jokikunnas ja Teemu vetivät vesiperän ensin Lontoossa ja sitten melkein Belfastissakin. Stefanin ansioista laivapuuseppänä työskennelleen isän osoite saatiin kuitenkin ongittua, ja poika pääsi tapaamaan tätä elämänsä ensimmäistä kertaa, - Pelottavinta, mitä matkalla voisi tapahtua, olisi se, että loppujen lopuksi päätyisimme hautausmaalle, josta isäni löytäisin, Teemu pelkäsi pahinta etukäteen.


Rehellinen vuokrailmoitus Lontoossa: ”Ahdas persläpi” stara 14:30 17.01

Suurkaupungeissa on totuttu asumaan kimppakämpissä edullisimpien asuinkustannusten takia. Toisinaan ihmisen


Kuolleen The Cranberries -laulajan viimeinen somepäivitys: ”Bye bye Gio” stara 20:40 15.01

Traagisesti ja täysin yllättäen Lontoossa menehtyneen The Cranberries -laulaja Dolores


Viihdelehti Stara.fi stara 20:40 15.01

Traagisesti ja täysin yllättäen Lontoossa menehtyneen The Cranberries -laulaja Dolores


The Cranberriesin laulaja Dolores O’Riordan on kuollut vain 46-vuotiaana iltasanomat 19:34 15.01

O’Riordan oli menehtyessään Lontoossa lyhyttä levytyssessiota varten.


Cranberries-laulaja Dolores O'Riordan on kuollut iltalehti 19:18 15.01

Dolores O'Riordan on kuollut 46-vuotiaana, BBC uutisoi. Irlantilaisbändin laulaja Dolores O'Riordan on kuollut äkillisesti Lontoossa, uutisoi. Naisen edustaja on vahvistanut kuoleman. Hän kertoo O'Riordanin olleen Lontoossa lyhyellä visiitillä studiossa yhdessä The Cranberries-yhtyeensä kanssa. Kuolemasta ei ole vielä tiedotettu enempää. Edustaja kertoo naisen perheen olevan musertunut suru-uutisesta ja toivoo, että he saisivat surra rauhassa.


Markku Alénin poika Andrei näytteli Tuntemattomassa Rahikaista: ”Uran paras kokemus” iltasanomat 07:50 13.01

Näyttelijä Andrei Alén asuu Lontoossa, mutta vietti kuukausia Suomessa Tuntemattoman Sotilaan kuvauksissa.


27-vuotias nainen pidätetty Heathrow’n lentokentällä - epäillään terrori-iskun valmistelusta iltalehti 15:34 12.01

Nainen oli tulossa Etiopiasta. 27-vuotias nainen on pidätetty Heathrow'n lentokentällä Lontoossa. Suur-Lontoon poliisin Scotland Yardin mukaan naista epäillään terrori-iskun valmistelusta. Nainen pidätettiin, kun hän laskeutui Heathrown lentokentälle. Nainen oli tulossa Etiopiasta. Pidätyksestä kertoo muun muassa Sky News ja Daily Mail. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Trump selittelee Lontoon matkansa peruuntumista: Obaman syy iltalehti 12:30 12.01

Presidentin oli määrä avata USA:n uusi lähetystö Lontoossa. Donald Trumpin oli tarkoitus matkustaa helmikuussa Britanniaan avaamaan Yhdysvaltojen uusi lähetystörakennus. Hän kuitenkin perui matkansa Lontooseen. Syyksi Trump ilmoittaa sen, että hän ei pitänyt edeltäjänsä Barack Obaman hallinnon päätöksestä myydä edellinen lähetystörakennus "pilkkahinnalla". Se oli "huono diili", kirjoitti Trump twitterissä. "Minun haluttiin leikkaavan nauhan, EI". kirjoitti Trump.


Lähteet: Trump luopui ajatuksesta vierailla Lontoossa protestipelkojen takia MTV 05:31 12.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on luopunut aikeistaan vierailla Lontoossa ensi kuussa, sillä vierailun ennakoitiin nostattavan massaprotesteja, uutisoi The Guardian lähteisiinsä vedoten.


Uutiset