Ilmatieteen laitos varoittaa ukkoskuuroista – ”Runsasta salamointia” uusisuomi 16:44 18.07

Viikonlopuksi odotetaan koko Suomeen rankkoja sade- ja ukkoskuuroja, kertoo Ilmatieteen laitos.


Helsingin Rautatientorille rahdattiin 300 tonnia hiekkaa – pois kuskaaminen ei onnistukaan maanantaina: ”Yllätti” iltasanomat 10:57 14.07

Helsingin Rautatientorille rakennetaan viikonlopuksi Beach Volleyn eli rantalentiksen SM-kilpailuja varten valtava hiekkakenttä. Hiekkarekat eivät pääse purkamaan kenttää kisojen jälkeen maanantaina suurvaltajohtajien tapaamisen vuoksi.


Kommentti: Karmeinta on, jos Trumpin tapa hoitaa kansainvälisiä suhteita on uusi normaali – Helsingin huippukokous on seuraava testi MTV 18:27 13.07

Ensin Yhdysvaltain presidentti yrmii. Sen jälkeen hän kiistää kaiken. Ja lopuksi kehuu tuloksia, joita ei ole. Joku voi kutsua sitä ”fiksuksi” strategiaksi. Viisaampaa on kuitenkin toivoa, ettei tästä tule uutta normaalia, kirjoittaa MTV:n kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Englannin MM-juhlinta lähti käsistä – tuhosivat ambulanssin MTV 17:31 09.07

Jalkapallon MM-kisojen puolivälierissä Englanti ja Ruotsi pelasivat välieräpaikasta. Voiton vei Englanti ja se eteni vasta kolmatta kertaa sen MM-historiassa neljän parhaan joukkoon. Maassa alkoivat melkoiset juhlat voiton jälkeen, jotka menivät loppujen lopuksi aikalailla yli.


Viikonlopuksi luvassa lämmintä ja epävakaista säätä iltasanomat 07:36 06.07

Perjantaina pilvisyys on päivällä runsaanpuoleista ja kuurosateita tulee etenkin idässä.


Nyt kannattaa nauttia helteestä, sillä sateet valtaavat pian Suomen – "Säätyyppi muuttuu täysin" MTV 13:41 27.06

Pikapaluun tehneet helteet väistyvät viikonlopuksi sateiden tieltä koko maassa.


Oppositio arvostelee soterahoituksen epäselviä laskelmia – "Kustannuksia ei tiedetä edes miljardin euron tarkkuudella" MTV 19:22 25.06

Oppositio arvostelee kovin sanoin hallituksen sote-rahoituksen laskelmia. Opposition mukaan on vielä epäselvää, mistä kolmen miljardin sotesäästö tulee, ja tuoko se loppujen lopuksi lisäkustannuksia.


Poliisi ajoi heittelehtivää autoa takaa Kehä 1:llä – rattijuoppo linnoittautui lopuksi autoon, puristi rattia viimeiseen saakka iltasanomat 18:03 10.06

Rattijuoppo ei antautunut poliisille helpolla.


Sää lämpenee: Helleraja voi ylittyä maanantaina iltasanomat 21:44 08.06

Viikonlopuksi on luvassa poutaista säätä, mutta hellerajaa lähestytään Ilmatieteen laitoksen mukaan vasta maanantaina eteläisessä Suomessa. Isompia sateita ei viikonvaihteeksi ole luvassa.


Pääkirjoitus: Kaikki kevään vaalit kannattaa yhdistää iltasanomat 21:00 07.06

Keskusta ja kokoomus kokoontuvat viikonlopuksi puoluekokouksiinsa. Keskusta on koolla Sotkamossa, kokoomus Turussa. Sdp:llä ei ole tänä vuonna puoluekokousta.


Vanhemmat miehet hiv-riskiryhmässä: ”Terveydenhuollossa ei ole tullut mieleen, että näillä miehillä voi olla seksiä” – Pikatestejä halukkaille itärajalla iltasanomat 09:53 06.06

Hivpoint ja SPR tiedottivat tiistaina, että järjestöt vievät viikonlopuksi itärajalle ”turvaseksipartioita”, eli matkailuautoja, jossa voi tehdä hiv-pikatestin.


Hakkasi nyrkeillä ja tietokoneella rajusti kasvoihin – naista syytetään puolustuskyvyttömän miehen taposta Mäntyharjulla MTV 06:33 05.06

Naista syytetään miehen taposta Mäntyharjulla viime helmikuussa. Syyttäjän mukaan nainen oli moukaroinut miehuhriaan kivisillä sormuksilla ja lopuksi myös kannettavalla tietokoneella.


Sää ei kylmenekään viikonlopuksi – tiedossa jopa +27 asteen helteet iltasanomat 04:55 30.05

Toukokuu on menossa maaliin kaikkien aikojen helteisimpänä, ja kesäkuun puolellekin mennään sittenkin hellelukemissa ainakin etelässä ja lännessä.


Bachelor-kakkonen Kaisa: ”Ehkä Joni piti minua liian helppona - hän halusi saalistaa” iltalehti 22:15 29.05

Kaisa on Bachelor-Jonin päätöksestä loppujen lopuksi helpottunut. Kaisa jäi Bachelor-kisassa kakkoseksi eli "hävisi" Jonin Janettelle. Se ei kuitenkaan Iltalehden tavoittamaa naista enää ihan kauheasti harmita. Reissu oli hyvä ja kaiken jälkeen päällimmäisenä tunteena on helpotus. - Mahtava kokemus, jota en vaihtaisi mihinkään! Olen myös tyytyväinen Jonin päätökseen, Kaisa sanoo.


Sää lämpenee – viikonlopuksi luvassa hellettä iltasanomat 10:36 25.05

Perjantaina sää on aurinkoinen ja lämpenee uudestaan.


Tänään on viikon viilein päivä, mutta Pekka Pouta suuntasi töihin shortsit jalassa! – Katso, minne helteet palaavat viikonlopuksi MTV 10:35 24.05

Aurinko helottaa tänäänkin etelässä kirkkaalta taivaalta, ja lämpötilat kohoavat päivän mittaan 20 asteen paikkeille.


Tänään edellispäiviä viileämpää - helteet palaavat viikonlopuksi iltasanomat 07:23 24.05

Torstaina maan etelä- ja keskiosassa sää on yleiskuvaltaan aurinkoinen.


Seura: Kai Vaineelle rajut kivut pakastevihanneksista - sai hoitoa teho-osastolla iltalehti 11:01 23.05

Näyttelijä Kai Vaine avautuu Seuran haastattelussa mystisistä terveysongelmista, jotka saivat alkunsa pakastevihanneksista. Näyttelijä Kai Vaine, 39, kertoo , että sai rajun reaktion syötyään vuosi sitten pakastevihanneksia. Hän sai vatsakipuja, ja joutui hakeutumaan hoitoon teho-osastolle Meilahteen. - Terveyteni petti kun söin kiinalaisia pakastekasviksia viime toukokuussa. Sain vatsani niistä kipeäksi ja jouduin loppujen lopuksi hakeutumaan tehohoitoon Meilahteen. Se oli helvettiä. Vatsani oli neljä päivää kipeä, eikä mikään auttanut. Kipu alkoi lisäksi aina kahdentoista jälkeen yöllä. Se oli ihan kamalaa, kuvailee Vaine Seuran haastattelussa.


Huippulämmin toukokuu jatkuu: Viikonlopuksi hellettä – 34 vuotta vanha ennätys voi mennä rikki iltasanomat 13:50 22.05

Elohopea kohoaa perjantaina yli hellerajan. Ainakin, jos sijaitset Suomen etelä- tai keskivaiheilla.


Kymmenet ennusteet sen kertovat: Helle palaa viikonlopuksi, lämpö jatkuu juhannusviikolle asti - ”On tämä peräti poikkeuksellista” iltalehti 11:23 21.05

Jatkuva helle ja kuivuus tuovat mukanaan metsäpalojen vaaran. Katso videolta Forecan päivän sää. Pohjois-Euroopassa ja Suomessa on tavanomaista lämpimämpää aina juhannusviikolle asti, kertovat pitkän ajan sääennusteet. Toukokuu on toistaiseksi ollut ennätyslämmin. Voi olla, että kaikkien aikojen ennätys menee rikki, mutta vielä sitä on aikaista sanoa, kun kuuta on kolmannes jäljellä.


mahdollisesti loukkaantunutta Mattila paalujahdissa Saksassa palot uhkaavat nyt ulkona – veneturmasta tuli

Uutiset