Ostoskeskuksessa paloi Arkangelissa – ei loukkaantuneita iltasanomat 08:40 17.04

Venäjällä on jälleen tapahtunut uhkaava kauppakeskuspalo.


Kauppakeskus palaa Venäjän Arkangelissa iltalehti 08:15 17.04

Loukkaantuneita ei tämänhetkisten tietojen mukaan ole. Pohjois-Venäjällä sijaitsevassa Arkangelin kaupungissa kauppakeskus on syttynyt tuleen. Fokus-nimisessä kauppakeskuksessa syttyi tulipalo kello 06.40 paikallista aikaa. Paikalla on 30 pelastushenkilökuntaan kuuluvaa.


Seitsemän ihmistä kuollut vankilamellakassa Yhdysvalloissa iltalehti 16:33 16.04

Loukkaantuneita on ainakin 17. Seitsemän vankia on kuollut ja 17 loukkaantunut vankilamellakassa Yhdysvaltain Etelä-Carolinassa, kertoivat viranomaiset maanantaina. Kyseessä on eräs maan pahimmista verilöylyistä vankiloissa vuosikymmeniin. Tappelut vankien välillä alkoivat Bishopvillessa sijaitsevassa Lee Correctional Institution -nimisessä rangaistuslaitoksessa sunnuntai-iltana paikallista aikaa. Tilanne saatiin viranomaisten mukaan hallintaan kello kolmelta yöllä.


Kemiallisia aseita vahtiva järjestö kerää aineistoa Syyrian Doumassa - Lavrov: ei jälkeäkään kemiallisesta iskusta iltalehti 13:42 09.04

Lauantaina tehdyssä kaasuiskussa kuoli kymmeniä ihmisiä. Kansainvälinen kemiallisia aseita vahtiva järjestö Prohibition of Chemical Weapons kerää aineistoa Syyrian Doumassa. Järjestön johtaja Ahmet Uzumcu sanoi olevansa "vakavasti huolissaan väitetystä kemiallisin asein tehdystä iskusta huhtikuun 7. päivänä Doumassa". Kaasuiskussa pääkaupunki Damaskoksen itäpuolella kuoli kymmeniä ihmisiä, joista monet olivat lapsia. Syyrialaisen avustusjärjestön mukaan kuolleita on ainakin 60 ja loukkaantuneita yli tuhat, Reuters raportoi.


Syyrian sotilaslentokentälle tehty ilmaiskuja - AFP: useita kuolleita ja loukkaantuneita iltalehti 08:27 09.04

Syyrian valtiollisen median mukaan yhdelle maan sotilaslentokentistä on tehty ilmaiskuja, kertoo BBC. Yllä olevalla videolla Reutersin raportti Syyriaan tehdystä ilmaiskusta sekä aiemmasta kemiallisten aseiden käytöstä. Uutitoimisto AFP kertoo Syyrian valtiollisen median uutisoineen, että iskuissa on kuollut ja haavoittunut useita ihmisiä.


Spiegel: Saksassa väkijoukkoon autolla ajanut henkilö on ampunut itsensä - loukkaantuneita kymmeniä iltalehti 21:58 07.04

Eri lähteiden mukaan kuolleita olisi kolme ja loukkaantuneita kymmeniä. Poliisi epäilee, että Saksassa Münsterin kaupungissa väkijoukkoon autolla ajanut henkilö teki tekonsa tahallaan. mukaan auton kuljettaja on ampunut itsensä hengiltä. Rhenische Postin mukaan tapauksessa on kuollut kolme ihmistä ja noin kolmekymmentä on loukkaantunut. Westfälische Nachrichtenin haastatteleman palomiehen mukaan uhreja olisi jopa 50. Uhrien lopulliseksi määräksi jäi kaksi.


Koskettava kuva turmabussissa olleista kiekkojunioreista leviää – hakivat turvaa toisistaan hädän hetkellä iltasanomat 15:57 07.04

Onnettomuus on vaatinut 14 kuolonuhria ja useita loukkaantuneita.


Kanadalainen juniorijoukkue linja-autoturmassa matkalla pudotuspeliotteluun ? onnettomuudessa kuolleita ja useita loukkaantuneita jatkoaika.com 07:03 07.04

Kanadalaista jääkiekkoa on ravisuttanut Saskatchewanissa sattunut vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena Humboldt Broncosin juniorijoukkue.


Moskovassa palaa tavaratalo - ainakin yksi kuollut, 600 evakuoitu iltalehti 14:45 04.04

Venäjän pääkaupungissa palaa Persei dlja detej -tavaratalo. Ainakin yksi ihminen on kuollut Moskovassa sijaitsevan Persei dlja detej -tavaratalon tulipalossa. Uutistoimisto Tassin mukaan loukkaantuneita on useita, ja noin 600 ihmistä on evakuoitu palavasta rakennuksesta. Muun muassa tulipaloa sammuttamaan saapuneita palomiehiä on loukkaantunut sammutustöissä.


SFC: YouTube-joukkoampujan motiivina vegaanivideoiden sensurointi stara 10:30 04.04

Kerroimme aiemmin tänään miten YouTube-yhtiön päämajassa Kaliforniassa tapahtui viime yönä


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 04.04

Kerroimme aiemmin tänään miten YouTube-yhtiön päämajassa Kaliforniassa tapahtui viime yönä


Joukkoampuminen YouTuben päämajassa – useita loukkaantuneita! stara 09:30 04.04

Yhdysvaltojen löysät aselait ovat mahdollistaneet viime vuosina lukemattomia joukkoampumisia, ja


biomassaa ei saisi koskaan matkustajaa ja Boeing MM-kisat - mutta rantaravintolasta Texasissa

Uutiset