Hotshot Luca taisteli voittoon Uumajassa iltasanomat 23:21 20.04

Suomalaistähti kukisti ruotsalaiset raskaallakin juoksulla.


Motocross-pyörästä tehtiin vesiskootteri – hurjapää kaahasi järvellä stara 19:30 19.04

Motocross-ajaja Luca Colomba on tottunut hurjastelemaan haastavissa maastoissa. Taannoin hän


Tunnettu luontokuvaaja ikuistaa kävelijöitä Helsingissä – suomalaiset jalankulkijat eivät juuri eroa leopardeista MTV 09:05 18.04

Brittiläinen luontokuvaaja Will Burrard-Lucas kuvaa kävelijöitä Helsingissä tänään ja huomenna. Kuvaukset liittyvät HSL:n ja Helsingin seudun kuntien tavoitteeseen tehdä metropolialueesta maailman kävelyn pääkaupunki.


13-vuotias poika löysi legendaarisen tanskalaiskuninkaan aarteen Saksassa - helmiä, kolikoita, sormuksia iltalehti 16:01 16.04

Aarteen uskotaan kuuluneen Harald Sinihampaalle, joka toi kristinuskon Tanskaan. "Amatööriarkeologi" Rene Schoen ja hänen oppilaansa Luca Malaschnitschenko, 13, etsivät aarretta metallinpaljastimien avulla tammikuussa Rügenin saarella, kun Luca löysi maasta aluksi arvottomaksi arvioimansa alumiinin palasen. Lähempi tarkastelu osoitti kuitenkin, että löytynyt palanen oli hopeakolikko.


Nyt puhuu HJK:ssa paikallaan polkenut huippulupaus: ”Klubissa ei anneta mahdollisuutta näyttää” iltasanomat 10:19 13.04

Lucas Lingman mietti pitkään, lähtisikö HJK:sta. Ratkaisu syntyi vasta, kun tuttu valmentaja pyysi mukaansa.


RoPS aloitti kauden voitolla iltasanomat 20:31 08.04

Lucas Lingman alusti RoPSin voiton.


Nettitähdeksi noussut hämähäkki ihastuttaa jälleen – soittaa harppua ja laulaa stara 16:00 08.04

Animaatiohämähäkki Lucas on ylivoimaisesti maailman suloisin kahdeksanjalkainen. Söpö nappisilmä on


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 08.04

Animaatiohämähäkki Lucas on ylivoimaisesti maailman suloisin kahdeksanjalkainen. Söpö nappisilmä on


Suomalaisnäyttelijä Sara Soulié pääroolissa kansainvälisten tähtien rinnalla mtv 12:03 08.04

Sara Soulié näyttelee yhtä päärooleista tanskalaistähti Pilou Asbækin ja yhdysvaltalaisnäyttelijä Josh Lucasin rinnalla Arto Halosen ohjaamassa The Guardian Angelissa.


Päivän ravivihje: Toto5, Teivo 3.4. iltalehti 06:38 03.04

Teivon tiistairavien Toto5-vihjesysteemi sommitellaan kahden varman varaan. Avauskohteen suuri suosikki on Vixpress Li, joka viimeksi Vermossa kukisti suursuosikki Hotshot Lucan. Toissa startissa Vixpress Li kulki alkulaukkansa jälkeen loppumatkan alle 15-kyytiä ja viimeiset 700 metriä 10,4-lukemiin. Päätöskohteessa Viktor Kärppä avannee vuoden voittotilinsä. Porukka on nyt aiempaa köykäisempi ja muutama poisjäänti helpottaa tehtävää entisestään.


Päivän ravivihje: Huiput palaavat tauoilta iltalehti 13:28 28.03

Toto65-1: Kevät on aina raviurheilussa hienoa aikaa, kun huippuravurit palaavat talvitauolta peruskuntokauden jälkeen. Avauskohteessa on mukana vain viisi nelivuotiasta Lexus Dreamin poisjäännin jälkeen. Hotshot Luca voitti viime vuonna 13 kilpailua 18:sta, mutta ei onnistunut Teivon Kriteriumissa, jonka voitti nyt niin ikään tauolta palaava Run For Royalty. Lähdön musta hevonen on viimeksi alkulaukkansa jälkeen 14,6-kyytiä kulkenut Vixpress Li. Ori tuli tuossa Vermon juoksussaan päätöspuolikkaan 10,4-lukemiin! Toto65-2: Suursuosikki Callela Fleming jäi viimeksi tasaisessa maaliintulossa kolmanneksi, vaikka tykittikin päätöskierroksen 14,6-lukemiin. Niukka suosikki on Reverend Dred, joka palaa nyt puolen kuukauden kilpailutauolta. Melkoisesti peliä kerää myös Valiant Dream, mutta se oli viimeksi paha pettymys.


Ravivihje: Kaviovakio Vermo 28.3.2018 iltasanomat 11:15 28.03

Kaviovakion suurin suosikki Hotshot Luca varmistetaan. Tarjolla on kolme edullisempaa tukijalkaa.


Ravivihje: Toto65 Vermo 28.3.2018 iltasanomat 09:18 28.03

Kierroksen kohokohta on Derbyn talvisuosikki, jossa kolme huippulahjakasta 4-vuotiasta avaa kautensa Hotshot Lucan johdolla. ME-hevonen ei kelpaa IS Raveille tukipilariksi, sillä tarjolla on kaksi sopivammin pelattua suosikkivarmaa.


Raju tyrmäys! Heleniuksen kukistanut rautanyrkki murjoi entisen maailmanmestarin sairaalakuntoon iltalehti 19:42 25.03

Lontoon O2 Arenalla nähtiin eilen hurja tyrmäys. WBC Silver -liiton titteliottelu päättyi kuudennessa erässä, kun Dillian Whyte tyrmäsi vasemman käden koukullaan Lucas Brownen. 38-vuotias australialainen päätyi Whyten käsittelyssä niin huonoon kuntoon, että hänet vietiin välittömästi sairaalaan. Brownelle annettiin lisähappea jo kehässä heti matsin päätyttyä.


Tyrmätty tähtinyrkkeilijä sairaalassa – karut kuvat julki MTV 14:02 25.03

Australialaisiskijä Lucas Browne oli raskaan sarjan WBC-liiton silver-titteliottelun jälkeen kuin jyrän alle jäänyt. Brittinyrkkeilijä Dillian Whyte tyrmäsi Brownen Lontoon illassa kuudennessa erässä musertavalla iskulla.


Kuvat: Heleniuksenkin pehmittänyt Whyte tarjoili musertavan tyrmäysiskun – ex-maailmanmestarin tila säikäytti MTV 10:03 25.03

Raskaan sarjan brittinyrkkeilijä Dillian Whyte puhkui tähän saakka voittamattomana otelleen entisen maailmanmestarin Lucas Brownen tyrmäävästi kumoon. Whyte dominoi Lontoossa käytyä WBC-liiton silver-titteliottelua alusta loppuun ja sammutti vastamörssärinsä valot kuudennessa erässä.


Vääristä alushousuista 10 000 euron sakko huippukuskille – "En uskonut, että on ongelma" MTV 10:14 19.03

Brasilialainen sähköformulakuski Lucas di Grassi sai sakot sääntöjenvastaisista alushousuista Uruguayn osakilpailussa viime lauantaina.


3 katkaistu liikenteeltä ajoneuvo ja henkilöauto Emily nostelee eronnut Harkimo huippukierroksen joiden pankkitilillä on koko palkkansa nostelee Omakotialueen romuista ovat Harkimon liikkeen vähemmän rahaa, varteen - – haluaa

Uutiset