Huippupelaajan vaimo sekosi totaalisesti miehensä epäonnistumisesta: pahoinpiteli päihtyneenä puolisonsa ja anoppinsa iltalehti 16:08 22.05

Lucas Golverin vaimo sekosi täysin, kun huippugolfari epäonnistui Players Championship -turnauksessa. Golver karsiutui kisan toisessa cutissa, mikä oli kova paikka golfarin vaimolle Krista Gloverille. Pariskunnan saavuttua kotiin nainen oli alkanut raivota miehelleen surkeasta suorituksesta. Riita äityi lopulta niin pahaksi, että koko päivän alkoholia nauttinut vaimo kävi käsiksi Lucasiin ja tämän äitiin Hershey Hendley. Päällekarkauksen myötä Golfari ja Hershey saivat ruhjeita. Äidin paidalta löytyi myös verta.


HIFK:n maalivahti Kevin Lankinen teki NHL-sopimuksen! iltalehti 17:26 21.05

Chicago Blackhawks tiedottaa, että maalivahti Kevin Lankinen on tehnyt seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Samaan syssyyn Chicago sorvasi diilit saksalaishyökkääjä Dominik Kahunin sekä puolustajakaksikko Lucas Carlsson-Darren Raddyshin kanssa. Lankinen, 23, on vuodesta 2014 saakka edustanut SM-liigan HIFK:ta. Nuori kassari on parin viime kauden aikana murtautunut tasaisesti kohti sarjan maalivahtieliittiä. Loukkaantumisista kärsinyt veräjävahti pelasi viime kaudella vain 15 SM-liigan ottelua, mutta saldotti niissä huiman torjuntaprosenttikeskiarvon 94,6. Pudotuspelien 13 ottelun keskiarvo oli 93,6 prosenttia.


Indiana Jones on täällä taas! Nelonen esittää kaikki elokuvat iltalehti 08:00 19.05

Ensimmäisenä katsellaan Kadonneen aarteen metsästäjät. Legendaarinen Steven Spielbergin ohjaus - ja George Lucasin tuottama - vuodelta 1981 käynnisti Indiana Jones -seikkailujen sarjan. Tänään se esitetään Nelosella. Kadonneen aarteen metsästäjät oli aikansa merkkitapaus, joka palkittiin jopa neljällä Oscarilla. Pääosanesittäjä Harrison Ford ei sellaista saanut: hän ei edes ollut ehdolla. Tulevina viikkoina Nelonen esittää myös muut Indiana Jones -elokuvat Tuomion temppeli (1984), Viimeinen ristiretki (1989) ja Kristallikallon valtakunta (2008). Ford tähdittää niitäkin, aivan kuten tekeillä olevaa, vuonna 2020 ensi-iltansa saavaa viidettä osaakin.


Tunnettu luontokuvaaja ikuistaa kävelijöitä Helsingissä – suomalaiset jalankulkijat eivät juuri eroa leopardeista MTV 09:05 18.04

Brittiläinen luontokuvaaja Will Burrard-Lucas kuvaa kävelijöitä Helsingissä tänään ja huomenna. Kuvaukset liittyvät HSL:n ja Helsingin seudun kuntien tavoitteeseen tehdä metropolialueesta maailman kävelyn pääkaupunki.


Nyt puhuu HJK:ssa paikallaan polkenut huippulupaus: ”Klubissa ei anneta mahdollisuutta näyttää” iltasanomat 10:19 13.04

Lucas Lingman mietti pitkään, lähtisikö HJK:sta. Ratkaisu syntyi vasta, kun tuttu valmentaja pyysi mukaansa.


RoPS aloitti kauden voitolla iltasanomat 20:31 08.04

Lucas Lingman alusti RoPSin voiton.


Nettitähdeksi noussut hämähäkki ihastuttaa jälleen – soittaa harppua ja laulaa stara 16:00 08.04

Animaatiohämähäkki Lucas on ylivoimaisesti maailman suloisin kahdeksanjalkainen. Söpö nappisilmä on


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 08.04

Animaatiohämähäkki Lucas on ylivoimaisesti maailman suloisin kahdeksanjalkainen. Söpö nappisilmä on


Suomalaisnäyttelijä Sara Soulié pääroolissa kansainvälisten tähtien rinnalla mtv 12:03 08.04

Sara Soulié näyttelee yhtä päärooleista tanskalaistähti Pilou Asbækin ja yhdysvaltalaisnäyttelijä Josh Lucasin rinnalla Arto Halosen ohjaamassa The Guardian Angelissa.


Raju tyrmäys! Heleniuksen kukistanut rautanyrkki murjoi entisen maailmanmestarin sairaalakuntoon iltalehti 19:42 25.03

Lontoon O2 Arenalla nähtiin eilen hurja tyrmäys. WBC Silver -liiton titteliottelu päättyi kuudennessa erässä, kun Dillian Whyte tyrmäsi vasemman käden koukullaan Lucas Brownen. 38-vuotias australialainen päätyi Whyten käsittelyssä niin huonoon kuntoon, että hänet vietiin välittömästi sairaalaan. Brownelle annettiin lisähappea jo kehässä heti matsin päätyttyä.


Tyrmätty tähtinyrkkeilijä sairaalassa – karut kuvat julki MTV 14:02 25.03

Australialaisiskijä Lucas Browne oli raskaan sarjan WBC-liiton silver-titteliottelun jälkeen kuin jyrän alle jäänyt. Brittinyrkkeilijä Dillian Whyte tyrmäsi Brownen Lontoon illassa kuudennessa erässä musertavalla iskulla.


Kuvat: Heleniuksenkin pehmittänyt Whyte tarjoili musertavan tyrmäysiskun – ex-maailmanmestarin tila säikäytti MTV 10:03 25.03

Raskaan sarjan brittinyrkkeilijä Dillian Whyte puhkui tähän saakka voittamattomana otelleen entisen maailmanmestarin Lucas Brownen tyrmäävästi kumoon. Whyte dominoi Lontoossa käytyä WBC-liiton silver-titteliottelua alusta loppuun ja sammutti vastamörssärinsä valot kuudennessa erässä.


Vääristä alushousuista 10 000 euron sakko huippukuskille – "En uskonut, että on ongelma" MTV 10:14 19.03

Brasilialainen sähköformulakuski Lucas di Grassi sai sakot sääntöjenvastaisista alushousuista Uruguayn osakilpailussa viime lauantaina.


- tunnistatko henkilön, avoimuutta ja ei ole vaihtoehto” ja ukilta saadut jäi roska-auton alle kaksipyöräisellä kuittinauha roikkuen MM-futiksen tuhti erikoislehti Ruutu ryhtyy Sairaanhoitajat kertovat ammatin Tampereella vaivaa poliisia Tarkkailijat Pohjois-Korea voittaneella Tapio Korjuksella

Uutiset