Alkoholimyrkytyspotilasta eduskunnan pikkujouluihin hoitamaan hälytetty Päivi Räsänen Iltalehdelle: ”Olin juuri pyytänyt puheenvuoroa, kun tultiin hakemaan” iltalehti 15:20 18.12

Alkoholikeskustelu ja pikkujouluhuuma osuivat eduskunnassa pahasti päällekkäin viime viikolla. Lääkäriksi hälytetty kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) kertoo ehdottaneensa käsittelyn siirtoa. Lääkäri, kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) hälytettiin viime torstai-iltana myöhään venyneestä eduskunnan täysistunnosta , joka oli saanut alkoholimyrkytyksen samaan aikaan pidetyissä perussuomalaisten pikkujouluissa. - Olin juuri pyytänyt puheenvuoroa, kun minua tultiin hakemaan. Siitähän on silloin lähdettävä, kun on vakava tilanne jossa lääkäriä tarvitaan. Koen, että siinä hetkessä toimin lääkärinä enkä kansanedustajana, ja siinä mielessä en henkilöstä ja hänen tilanteestaan puhu sen enempää, Räsänen kertaa Iltalehdelle. "Että kaikki olisivat selvin päin"


Perussuomalaisten pikkujouluissa epäilty alkoholimyrkytys Eduskunnassa – Päivi Räsänen riensi apuun kesken alkoholikeskustelun iltasanomat 15:00 18.12

Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen auttoi pikkujouluissa huonovointiseksi muuttunutta henkilöä, joka ei ollut kansanedustaja.


Perussuomalaisten pikkujouluissa alkoholimyrkytys Eduskunnassa – Päivi Räsänen riensi apuun kesken alkoholikeskustelun iltasanomat 15:00 18.12

Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen auttoi pikkujouluissa huonovointiseksi muuttunutta henkilöä, joka ei ollut kansanedustaja.


Treffisovelluksen pomo raiskasi työntekijänsä? ”Huumasi pikkujouluissa” stara 15:00 18.12

Homoseksuaalien deittisovellus Grindr on maailman käytetyin treffiseuraa samaa sukupuolta etsivien


AL: Alkoholimyrkytys eduskunnan pikkujouluissa - Päivi Räsänen hälytettiin apuun kesken alkoholihaittakeskustelun iltalehti 14:45 18.12

Perussuomalaisia edustanut henkilö kannettiin oksentelevana ambulanssiin. Eduskunnassa järjestettiin torstai-iltana useampi teemoiltaan samansuuntainen tapahtuma. Perjantain pikkutunneille venyivät sekä alkoholin vaaroja käsittelevä täysistunto että kokoomuksen, sinisten ja perussuomalaisten pikkujoulut. Pikkujouluissa alkoholi virtasi mitä ilmeisimmin runsaasti. uutisoi, että perussuomalaisia edustanut henkilö tuli pikkujouluissa niin huonovointiseksi, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Henkilö ei ole kansanedustaja.


Jari Sillanpää hulluttelee Instagramissa - fanit ihmeissään: ”Ihan hirvee ...yäk!” iltalehti 14:19 18.12

Jari Sillanpää on julkaissut Instagramissaan hassuja dubbausvideoita, mutta niiden sisältö ei ole auennut kaikille hänen faneilleen. Ensimmäisessä Dubsmash-sovellusta käyttävällä laulaja Jari Sillanpää huutaa näin:" I am the King". Todellisuudessa Sillanpää liikuttelee huuliaan kuuluisan elokuvarepliikin tahdissa.


LM: Alkoholimyrkytys eduskunnan pikkujouluissa - Päivi Räsänen hälytettiin apuun kesken alkoholihaittakeskustelun iltalehti 13:31 18.12

Perussuomalaisia edustanut henkilö kannettiin oksentelevana ambulanssiin. Eduskunnassa järjestettiin torstai-iltana kaksi teemoiltaan samansuuntaista tapahtumaa. Perjantain pikkutunneille venyivät sekä alkoholin vaaroja käsittelevä täysistunto että kokoomuksen, sinisten ja perussuomalaisten pikkujoulut. Pikkujouluissa alkoholi virtasi mitä ilmeisimmin runsaasti. uutisoi, että perussuomalaisia edustanut henkilö tuli pikkujouluissa niin huonovointiseksi, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Henkilö ei ole kansanedustaja.


Uusi päivä jää tänään tauolle: Erikoisjaksossa keijuja ja taikoja iltalehti 08:24 18.12

Anni ja Roni koettavat tuoda Virtaukseen joulumieltä taikapölyn avulla. Illan erikoisjakso on unenomainen. Anni yrittää auttaa muun muassa Teroa ja Kristaa. Uusi päivä palaa ruutuun uudenvuodenpäivänä. Uuden päivän syyskausi pannaan tänään pakettiin. Fanien riemuksi joulutauosta ei tule kuitenkaan kovin pitkä, sillä kotimainen sarja palaa ruutuun jo uudenvuodenpäivänä. Tänään on vuorossa jouluinen ja unenomainen erikoisjakso. Virtaukseen saapuu erityisiä joulukeijuja, jotka tuovat tullessaan joulumielen. Yksiin se tarttuu helpommin, toisiin huonommin. Keijuina nähdään Anni ja Roni, jotka turvautuvat tehtävässään taikapölyyn. Taiatkin otetaan käyttöön, kun Tero, Krista, Reino ja Elina tarvitsevat apua jouluvalmisteluissaan. Hyvät aikeet eivät kuitenkaan riitä, kun asiat alkavat mennä mönkään. Voi Anni ja Roni, kuinka saatte tilanteen korjattua? Uusi päivä: Joulun taikaa tänään TV2:lla kello 20.05.


Anu Saagim laukoo suorat sanat pettämisestä pikkujouluissa – ”Kerran vuodessa saa antaa mennä” iltasanomat 06:50 18.12

Ilta-Sanomat esitti Anu Saagimille 10 kiperää väitettä.


Barcelona voitokkaana klassikon alla - Paulinho ja Suárez maalasivat kahdesti iltalehti 23:54 17.12

FC Barcelona vankisti sarjajohtoaan sunnuntai-iltana pyörittelemällä Deportivo de La Coruñasta puhtaan 3-0-voiton. Illan isäntäjoukkue Barcelona oli jo siirtyä avausminuuttien paineen ansiosta johtoon, mutta Luis Suárezin maali hylättiin paitsioliputuksen vuoksi. Juuri ennen puolen tunnin täyttymistä Suárez lopulta iski. Lionel Messi karkasi linjan taakse ja pääsi tarjoilemaan tyhjän maalin hyökkääjätoverilleen.


HS: Vaikka lähijunat ovat myöhästelleet lähes vuoden ympäri, VR saa bonuksen täsmällisyydestä - ”johtunut ratainfrasta” iltalehti 21:05 17.12

Vaikka myöhästymisiä on ollut paljon, vain noin 10 prosenttia niistä on johtunut VR:stä itsestään. VR saa tältä vuodelta bonuksia täsmällisyydestä aikatauluissa, kertoo . Tämä siitä huolimatta, että HS:n mukaan lähijunaliikenne on tänä vuonna yltänyt tavioteltuun 97 prosentin täsmällisyyteen ainoastaan heinäkuun lomaviikkoina.


Emmi Peltonen tyylitteli taitoluistelun Suomen mestaruuden: "Halusin nauttia" MTV 19:31 17.12

Emmi Peltonen voitti naisten taitoluistelun Suomen mestaruuden viime vuoden tapaan. Peltonen piti ykkössijansa lyhytohjelman jälkeen ja keräsi suorituksistaan 164,11 pistettä.


Enni Rukajärvi, Eero Hirvonen ja Matti Heikkinen, näyttö mitalikunnosta uusisuomi 19:06 17.12

Suomi tavoittelee Pyeongchangin talviolympiakisoista ensi helmikuussa seitsemää mitalia. Tavoite on realistinen, mutta edellyttää, että henkilökohtaisissa kilpailuissa valtaosan olympiatoivoista pitäisi onnistua.


Arttu Wiskari viettää erilaista joulua: ”Tykkään joulusta, mutta en ole jouluihminen” iltalehti 17:44 17.12

Arttu Wiskari esittää kolmantena adventtina Sydämeeni joulun teen. Upeaääninen Arttu Wiskari esittää kolmantena adventtina Sydämeeni joulun teen -kappaleen. Wiskari ei ole jouluihminen. - Ei, minua ei voi sanoa jouluihmiseksi. Kun olin pieni, meillä ei ollut jouluna mitään ihmeellistä, koska sisarukset ovat niin paljon vanhempia kuin olen itse. Heti kun pystyin, aloin tekemään töitä jouluisin.


Paikallisbussi suistui ojaan Limingassa – ”vaarallisia uria tiessä” iltasanomat 17:19 17.12

Kymmentä matkustajaa kuljettanut linja-auto luisui ojaan iltapäivällä. Palomestari kehuu kuljettajan toimintaa tilanteessa.


Uutiset