IL:n lukijat: Lauri Markkanen on ylivoimainen Vuoden urheilija! iltalehti 06:08 18.01

Lauri Markkanen valittiin 29 prosentin ääniosuudella viime vuoden parhaaksi suomalaisurheilijaksi. Yli 5 300 Iltalehden lukijaa antoi äänensä vuoden 2017 parhaasta suomalaisurheilijasta, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. IL:n lukijoiden ylivoimainen valinta oli NBA-tähdeksi ampaissut Lauri Markkanen.


Lumikko kurkistaa kolostaan – tässä lukijoiden komeimmat eläinkuvat talven keskeltä! MTV 08:05 14.01

Etelässä talvi on antanut odottaa itseään, vaikka lämpötila on laskenut pakkasen puolelle jo useamman päivän ajan. Sen sijaan esimerkiksi Itä-Suomessa ollaan tuskailtu jo vähän liiankin runsain mitoin sataneen lumen kanssa.


Lukijoiden kuvat: Ai mikä surkea talvisää? Osassa Suomea talojen katot notkuvat lumen painosta MTV 16:09 13.01

Helsingin seudulla ruohokin vihertää eikä hiihtosäitä ole vielä juurikaan näkynyt, mutta muualla Suomessa lunta on tuprunnut runsain mitoin.


HBL: Nils Torvalds ei toivottaisi Jumalan siunausta - vaihtaisi Linnan juhlat maakuntajuhliin iltalehti 10:41 13.01

Nils Torvalds uudistaisi myös Linnan juhlia. Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen (RKP) presidenttiehdokas Nils Torvalds ei toivottaisi uudenvuodenpuheessaan Jumalan siunausta tv-katsojille. Linnan juhlien tungoksen ratkaisemiseksi Torvalds harkitsisi maakunnallisia juhlia, jos hänestä tulisi presidentti. Torvalds vastaili Hufvudstadsbladetin suorassa linjassa lukijoiden kysymyksiin. Häneltä kysyttiin muun muassa mitä hän puhuisi Putinin kanssa kahdestaan saunan lauteilla. Torvalds kävisi Putinin saunassa "small talkia" joko venäjäksi tai saksaksi. Putinhan puhuu sujuvasti myös saksaa, palveltuaan DDR:ssä aikoinaan pitkään KGB:n tehtävissä.


Pandoille samat nimet kuin Ähtärin kaupunginjohtajan lapsilla – "Lapset ovat aivan innoissaan tästä yhteensattumasta" MTV 15:49 09.01

Ähtärin eläinpuistoon tulevien pandojen nimet ovat samat kuin Ähtärin kunnanjohtajan kahden lapsen. 18. tammikuuta Suomeen saapuvien pandojen nimiksi valittiin MTV Uutisten lukijoiden äänestyksen perusteella Lumi ja Pyry.


Tornihuhujen jättipaketti varusmiesten iloksi – ”Saapumiserä 1/18 ei kotiudu koskaan” iltasanomat 13:16 08.01

Mukana on useita lukijoiden kertomia tornihuhuja, joita ei et ole ehkä lukenut internetistä.


Saapumiserä 1/18 ei kotiudu koskaan – tässä tornihuhujen jättipaketti varusmiesten iloksi iltasanomat 09:15 08.01

Mukana on useita lukijoiden kertomia tornihuhuja, joita ei et ole ehkä lukenut internetistä.


"Lentopallo ja pelinumero esiin" – kansalaiset kertovat ajatuksensa presidentti Koiviston muistomerkiksi MTV 05:45 07.01

Lentopallo ja hiuskiekura, nämä presidentti Mauno Koivistoon liittyvät mielikuvat nousevat esille MTV Uutisten lukijoiden ehdotuksissa presidentin hautamuistomerkiksi. 


Lukijoiden kuvat: Kun puiden latvat taipuvat maahan, niin sähkökatkoilta ei vältytä MTV 11:13 06.01

Tykkylumitilanne Kainuussa on pahentunut ja sähköverkon viat ovat Kainuun pelastuslaitoksen mukaan todennäköisiä kaikissa Kainuun kunnissa. 


MV-julkaisu käytti lukijoidensa koneita kryptovaluutan kartuttamiseen MTV 22:05 05.01

Muun muassa Yle uutisoi perjantaina, että MV-julkaisu on valjastanut koneita louhimaan kryptovaluuttaa ihmisten tietämättä. Asiasta on puhuttu aiemmin Reddit-keskustelusivustolla.


Tivi: MV-lehti tekee luvatta rahaa lukijoidensa tietokoneilla uusisuomi 12:50 05.01

MV-sivuston luvaton louhinta on paljastunut Reddit-sivuston keskustelussa.


Lukijat valitsivat: Saksalainen lentoemäntä Martina on vuoden kohauttavin persoona – katso järkyttävä muodonmuutos kuvina iltasanomat 12:44 03.01

Vuoden ylivoimaisesti kohauttavin persoona on IS:n lukijoiden mielestä lentoemäntä Martina.


IS:n lukijat jyrähtivät: Lauri Markkanen vuoden urheilijaksi Iivo Niskasen ohi! iltasanomat 06:45 03.01

Koripalloilija Lauri Markkanen on Ilta-Sanomien lukijoiden suurin suosikki Vuoden 2017 urheilijaksi Suomessa.


Lauri Markkanen vai Iivo Niskanen? IS:n lukijoilla selvät suosikit Vuoden urheilijaksi iltasanomat 06:45 03.01

Koripalloilija Lauri Markkanen on Ilta-Sanomien lukijoiden suurin suosikki Vuoden 2017 urheilijaksi Suomessa.


MV-lehti palasi vapaaehtoisvoimin - Ilja Janitskin: ”En ole syönyt sanojani - mutta alkoi ärsyttää” iltalehti 18:30 02.01

Kohujulkaisun jo kertaalleen sulkenut Ilja Janitskin: ”En ole syönyt sanojani - mutta alkoi ärsyttää”. Iltalehti kertoi lauantaina kohutun, useiden rikosepäilyjen aiheena olevan verkkojulkaisu MV-lehden sulkeutuneen toistaiseksi. Julkaisun perustaja Ilja Janitskin kertoi tuolloin, että hän ei aio itse nettisivuja uudelleen avata eikä hänellä ole enää mitään tekemistä kyseisen julkaisun kanssa. Syyksi sulkemiselle Janitskin sanoi pettymyksensä julkaisun "isänmaallisten lukijoiden ja tukijoiden keskinäiseen nahisteluun".


Millaista on lottomiljonäärin elämä? Voita leffaliput lottovoitosta kertovan kotimaisen uutuusfilmin ennakkonäytökseen! iltalehti 10:58 02.01

Iltalehti arpoo lukijoidensa keskuudessa lippuja Kaikki oikein -elokuvan ennakkonäytökseen. Lähes jokainen suomalainen haaveilee joskus lottovoitosta. Mutta toisiko jättipotti onnea vai pelkkää stressiä ja murheita? Tätä aihetta käsittelee Anna-Leena Härkösen romaanin pohjalta tehty suomalainen uutuuselokuva Kaikki oikein.


Raakel Lignell lopettaa bloginsa ja vetäytyy somesta: ”Kuorin kuonakerroksia elämästä pois” iltalehti 13:57 29.12

Raakel Lignell haluaa vapauttaa itsensä velvoitteista ja rutiineista. Muusikko, juontaja, terveiden elämäntapojen puolestapuhuja Raakel Lignell, 51, päättää kuusi vuotta kestäneen blogistin uransa Avussa. - Olen saanut kokea paljon riemua ja yhteenkuuluvuutta teidän, rakkaiden lukijoideni kanssa. Olen myös kipuillut some-maailman raakuutta, jota kukaan ei pääse karkuun. Olen pyrkinyt jakamaan elämästäni ja ajatusmaailmastani aitoja, oikeita paloja. En tietenkään kaikkea, Lignell aloittaa viimeiseksi jäävän blogitekstinsä.


Helsingin Sanomien selitys ei vakuuta tiedustelupäällikköä: ”Onneksi tiedustelulainsäädännön perustelumuistioita ei kirjoitettu näin heppoisella argumentaatiolla” uusisuomi 16:47 16.12

Helsingin Sanomien toimituspäällikkö Esa Mäkinen perustelee suuren kohun herättäneen sotilastiedusteluartikkelin julkaisemista ja salaisten asiakirjojen käyttämistä sillä, että lukijoiden pitää saada riittävää ja totuudenmukaista tietoa siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.


Henkistä lujuutta porrasjuoksulla ? Juuso Pulli vastaili lukijoiden kysymyksiin joulutauon hengessä jatkoaika.com 11:00 16.12

Ilves päätti Liigan syyskauden osaltaan niukkaan kotitappioon TPS:lle. Kuuman ja kiihkeän ottelun yksi valopilkuista oli monessa mukana häärinyt Juuso Pulli. Ilves-puolustaja kertasi ottelun tapahtumia ja vastaili lukijoiden kirjaviin kysymyksiin.


Fleecekangas valittiin vuoden turhakkeeksi iltalehti 10:43 14.12

Suomen Luonto -lehti on valinnut vuoden turhakkeeksi fleecekankaan. Suomen Luonto -lehden toimitus valitsee vuosittain lukijoiden lähettämistä ehdotuksista jonkin tavaran vuoden turhakkeeksi. Tänä vuonna titteli myönnettiin fleecekankaalle kankaasta irtoavan mikromuovin vuoksi.


Uutiset