Nyt puhuu Enbuske: Mitä Jari Sillanpään tv-haastattelussa todella tapahtui? iltalehti 16:46 06.04

Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Harva tietää, että on Helsingin Sanomien syytä, että Jari Sillanpää eli kymmenen vuotta kaapissa. Sillanpää antoi 23 vuotta sitten Tangokuninkaalliseksi tullessaan Hesarille haastattelun. Sillanpää kertoi täysin avoimesti olevansa homo. Helsingin Sanomat poisti homoviittauksen jutusta, koska se halusi ”suojella” Jaria. Oikeasti se tietysti halusi suojella lukijoidensa homekoulun hajuista maailmankuvaa. Olet Jari ihana mussukka. Mutta kunhan olet ihana sillä tavalla, kuin me haluamme sinun olevan. Homoja sai olla julkisuudessa korkeintaan kampaamassa julkkisten hiuksia tai muuten söpössä friikin roolissa. Hesari näytti Sillanpäälle kaapin paikan. Sitten se iski kaapin oven tiukkaan turvalukkoon. Minkä jälkeen päätoimittaja nielaisi avaimen.


Mitä Kimi Räikkönen tekee F1-uransa jälkeen? Vastaili kysymyksiin eri lajeista iltalehti 13:46 03.04

Kimi Räikkönen raotti tulevaisuuden suunnitelmiaan Autosportin ja Motorsport.comin haastattelussa. Räikkönen vastaili lukijoiden kysymyksiin ja sivusi silti F1-uransa jälkeisiä suunnitelmia. Räikkönen kurvaili formulasapattinsa aikana MM-rallipoluillla vuosina 2010-11. Paluu rallitouhuihin on mahdollinen F1-uran jälkeen.


Suora kysymys sai Räikkösenkin vaikeaksi: ”Kimi, olet kuulemma suunnittelemassa karaokebaaria Helsinkiin?” iltalehti 12:28 03.04

Kimi Räikkönen vastaili Autosportin ja Motorsport.comin lukijoiden kysymyksiin. Räikkönen pudotteli vastauksia, joista useat olivat vannoutuneimmille Kimi-seuraajille jo tuttuja: F1-nestorin ensimmäisenä ajama auto oli Lada. Räikkösellä ei ollut varsinaista lapsuuden sankaria, mutta hän seurasi innolla suomalaisten F1-kuskien menoa ja James Huntin tarina alkoi kiinnostaa, kun ala-asteikäinen Räikkönen ensi kertaa kuuli värikkään brittimestarin vaiheista.


Lukijat kertovat: Tällaista on päiväkotien väkivalta - ”Lastani potkittiin ja kuristettiin - joutui kuinka kavereita saadaan -keskusteluihin” iltalehti 07:33 03.04

Monet Iltalehden lukijat ovat kokeneet, ettei väkivaltaan päiväkodissa ole pystytty riittävällä tavalla puuttumaan. kertoi viime viikolla tapauksesta, jossa poika kiusasi jatkuvasti päiväkotikavereitaan kuristamalla, lyömällä ja nöyryyttämällä. Kuudentoista lapsen vanhemmat ovat kannelleet asiasta aluehallintovirastoon. Iltalehti kysyi lukijoiden kokemuksia päiväkoti- tai kouluryhmissä esiintyvistä väkivaltatilanteista ja väkivaltaisista lapsista.


Kimi Räikkönen kertoi uransa onnellisesta käänteestä: ”En ikinä ajatellut, että pääsisin formula ykkösiin” iltalehti 19:20 02.04

Kimi Räikkönen on kiitollinen uransa tärkeistä käänteistä. Autosportin ja Motorsport.comin lukijoiden kysymyksiin vastaillut Räikkönen muisteli uransa alkuvaiheita, kun brittilukija kysyi, mikä sai Räikkösen haluamaan F1-kuskiksi. - Ei ollut mitään yksittäistä juttua. Olin kiinnostunut kilvanajosta ja kaikesta, mikä liittyi moottoreihin. En ikinä ajatellut, että pääsisin formula ykkösiin, koska meillä ei ollut rahaa. Sitten onneksi sain hyviä ihmisiä taakseni, Dave ja Steve Robertsonin. He tekivät sen mahdolliseksi, ilman heitä ei olisi ollut mitään saumaa, Räikkönen kiittelee.


Kaksi kaunotarta nousi ylitse muiden: Milla, 20, ja Endia, 26, ovat IS:n lukijoiden suosikit Miss Hot Rod -kisassa iltasanomat 16:53 31.03

Vihtiläinen Milla Torkkel on IS:n lukijoiden suosikki Miss Hot Rod -kisassa.


Video: Brother Christmas vastasi lukijoiden kysymyksiin suorassa lähetyksessä MTV 10:47 28.03

Brother Christmas saapuu MTV Uutisten suoraan lähetykseen vastaamaan myös lukijoiden hänelle lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä voit lähettää meille MTV Uutisten Facebook-sivuilla. 


Live noin klo 11.15: Kysy Brother Christmasilta suorassa lähetyksessä! MTV 10:47 28.03

Brother Christmas saapuu MTV Uutisten suoraan lähetykseen vastaamaan myös lukijoiden hänelle lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä voit lähettää meille MTV Uutisten Facebook-sivuilla. 


Yksinäisyys koskettaa yllättävän monia – osallistu keskiviikko­iltana keskusteluun IS:n chatissa! iltasanomat 22:30 27.03

Ilta-Sanomat järjestää chat-keskustelun yksinäisyydestä keskiviikkoiltana. Lukijoiden kysymyksiin vastaa ongelmaan perehtynyt Helsinki-Mission asiantuntija Maria Rakkolainen.


Tässä on MTV:n lukijoiden suosikkielokuva – "Juonelta ja kerronnaltaan omaa luokkaansa" mtv 13:30 25.03

MTV Viihteen toimitus listasi omat suosikkielokuvansa ja samalla kysyimme lulkijoita kertomaan oman valintansa parhaaksi elokuvaksi. Voittajaksi valikoitui usein parhaiden elokuvien listoilla kärkipaikkaa pitävä suosikki.


Tasapeli! MTV.fin lukijat äänestivät suosikkiaan Kingi-kisaajista mtv 19:11 24.03

Kingin toinen kausi alkoi vauhdikkaasti viime lauantaina. MTV.fin lukijoiden mielestä kauden mielenkiintoisimmalta hahmolta vaikuttaa Anna-Maija Tuokon Siru Tiainen.


Revontulet loimottivat ympäri Suomen, syynä voimakas geomagneettinen myrsky – katso lukijoiden upeat kuvat! MTV 16:57 19.03

Avaruussään kuohut synnyttivät viime yönä runsaan määrän revontulia. Taivaan valonäytökset johtuivat geomagneettisesta myrskystä.


aiheutti todellisia kauhunhetkiä Barcelona murskaavan Juha Koiviston oli kertoman mukaan

Uutiset