Historiallinen merkkipaalu: Ässät on lyöty – Lukko porskutti voitoissa ohi jatkoaika.com 20:49 19.02

Ensimmäistä kertaa Liiga-historiassa Lukolla on enemmän varsinaisen peliajan voittoja kuin Ässillä.


Historiallinen merkkipaalu: Ässät on lyöty - Lukko porskutti voitoissa ohi jatkoaika.com 20:49 19.02

Ensimmäistä kertaa Liiga-historiassa Lukolla on enemmän varsinaisen peliajan voittoja kuin Ässillä.


Kärpille suuri menetys ennen pudotuspelejä ? Mika Pyörälän kausi ohitse jatkoaika.com 23:05 16.02

Mika Pyörälän loukkaantuminen torstain ottelussa Lukkoa vastaan osoittautui vakavaksi. Pelaajaa ei nähdä kaukalossa enää tällä kaudella.


SM-liigan ylivoimaista kärkijoukkuetta Kärppiä uhkaa kauden rumin tappio – Lukko takoo tauluun hirmulukemia iltasanomat 20:12 14.02

Yli 20 pisteen johdossa oleva Kärpät on kärsimässä rumaa tappiota Raumalla.


Eetu Koivistoinen takoi hattutempun Pelicansin verkkoon – Lukko nousi neljänneksi sarjataulukossa iltasanomat 22:00 12.02

Lukko kaatoi Pelicansin Raumalla.


Liiga-kierros: Viime kauden finalistit lyövät yhteen kärkikamppailussa - Pelicans matkaa ilman tšekkitähteään Raumalle jatkoaika.com 09:00 12.02

Liigassa kamppaillaan tiistai-iltana kahden ottelun kierros. Oulussa Kärpät ja Tappara ottavat yhteen kärkikamppailun merkeissä. Raumalla puolestaan Pelicans ja Lukko vääntävät tiukasti paikoista kuuden parhaan joukossa.


SaiPa väänsi tärkeän jatkoaikavoiton Lukosta jatkoaika.com 22:57 08.02

Perjantai-iltana Lappeenrannassa pelattiin tärkeistä pisteistä kun Rauman Lukko saapui Kisapuistoon. SaiPa sai terävämmän startin otteluun mutta Lukko pääsi mukaan rytmiin nopeasti. Toinen ja kolmas erä tarjosivat hyvää viihdettä yleisölle taklausten ja maalien muodossa, ja kotiyleisö sai lähteä tyytyväisin mielin kotijoukkueen voitettua jatkoajalla.


Valtteri Bottas sai uuden yhteistyökumppanin – tunnettu suomalainen lukkoyhtiö Abloy iltasanomat 23:53 05.02

Valtteri Bottas teki yhteistyösopimuksen avaimistaan ja lukoistaan tunnetun Abloyn kanssa.


Lukon haaviin ui iso kala Saksasta - Sopanen palaa Liiga-kaukaloihin jatkoaika.com 23:28 03.02

Lukko vahvistaa hyökkäystään DEL-liigasta kotimaahan palaavalla Vili Sopasella.


Lukko vei pisteet Kuopiosta tiukassa väännössä jatkoaika.com 08:00 30.01

Kuopiossa pelattiin jälleen isojen pisteiden ottelu. Kolme pistettä nosti Lukon takaisin kuuden parhaan joukkoon. KalPa puolestaan saa jatkaa taisteluaan pääsystä kymmenen sakkiin. Danforth sekä DeFazio tehoilivat jälleen Lukon hyökkäyksessä, molemmille saldona 1+1.


Lukko lannisti KalPan loppuhetkien osumilla – Sami Kapanen: ”Raskaita oppirahoja maksetaan edelleen” iltasanomat 22:02 29.01

Lukon päävalmentajalle Pekka Virralle ottelu oli liigauran 700:s päävalmentajana.


Heljangon ilta sisälsi nollapelin sekä tennistä jatkoaika.com 22:36 24.01

Illan ainoa Liiga-ottelu pelattiin Tampereella kun Lukko saapui Raumalta vierailulle. Christian Heljanko osoittautui kuitenkin liian kovaksi palaksi Lukon pelaajille ja Tappara voitti ottelun luvuin 2 – 0.


Myös Heljanko nollasi Lukon ? Kuusela syötteli raumalaisten limbolle jatkoa jatkoaika.com 21:24 24.01

Liigakierroksen ainoassa ottelussa Hakametsässä kohtasivat Tappara ja Lukko. Tiukassa kamppailussa jaettiin rangaistuksia molempiin suuntiin, mutta kiekko ei löytänyt tietään kuin toisen joukkueen verkkoon.


Karu tilanne huoltoasemalla: Kaksikuukautinen lapsi jäi lukkojen taakse autoon 19 asteen pakkasessa iltasanomat 22:44 23.01

Auton ovet menivät automaattisesti lukkoon kesken tankkauksen.


Sdp:n Kari: HX-hankinnassa lukkiuduttiin lukumäärään – vaatii lisää kertausharjoituksia uusisuomi 20:26 21.01

Eduskunnan puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari (sd) toppuuttelee keskustelua Hornet-hävittäjien seuraajakoneiden määrästä. Karin mielestä puolueiden ei kannattaisi vielä lyödä lukkoon mitään lukuja HX-hankinnassa.


Kuusi maalia, kuusi pistettä – TPS:lle tärkeä voitto Lukosta jatkoaika.com 22:18 18.01

TPS voitti Lukon Naisten Liigan alemman jatkosarjan ottelussa maalein 6 - 3. Peli oli tärkeä kummallekin joukkueelle, sillä sekä TPS että Lukko haluavat välttää karsintapelit. Tasainen peli ei ollut kotijoukkueelle helppo, mutta avainpelaajat löysivät pelivireensä kauden kenties tärkeimmillä hetkillä.


Lukko HIFK:n takana: "En ole tyytyväinen pelin juoksuun" uusisuomi 22:23 17.01

Rauman Lukko oli vielä 40 minuutin jälkeen kiinni täydessä pistepotissa jääkiekon SM-liigassa HIFK:ta vastaan, mutta päätöserä mursi raumalaisten haaveet voitosta ja mukaan Helsingistä lähti vain yksi piste.


Vetovinkit: Lukon vieraspelaaminen luo vaikeuksia HIFK:lle jatkoaika.com 09:00 17.01

Lukko ei juuri maaleja vieraissa päästä, vaikka ei se niitä juuri teekään. Helsingissä ilmassa on kevyt vähämaalisen ottelun tuoksu.


KymiRingin MotoGP-osakilpailun ajankohta ei ole vieläkään tiedossa – MM-sarjan testit määrä järjestää tänä vuonna iltasanomat 16:01 16.01

Iittiin valmistuvalle KymiRing-radalle suunnitellun ratamoottoripyörien MM-osakilpailun päivämäärää ei ole vieläkään lyöty lukkoon.


Uutiset