Sihvonen: Lukko tylysti ulos – Raumalla ankara itsetutkiskelun paikka MTV 10:12 16.03

Ässät päätti tylysti Lukon kauden viemällä nimiinsä Liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluvoitoin 2-0. Sen sijaan SaiPan ja Pelicansin sarja on nyt tasan 1-1, jatkaja selviää lauantaina Lappeenrannassa.


Ramstedt ja Lukko tekivät kaikkensa ? "Jokaisen täytyy tuntea olevansa tärkeä" jatkoaika.com 08:38 16.03

Teemu Ramstedtin saapuminen Raumalle piristi Lukon otteita, mutta vire ei kantanut pudotuspelien ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Kokenut hyökkääjä summasi päättynyttä kautta.


Näkökulma: Satakunta on Patakunta - Raumalla hyvät liksat ja pitkät lomat iltalehti 23:21 15.03

Otsikossa on pari poimintaa sosiaalisesta mediasta, kirjoittaa Vesa Parviainen. Ässät-Lukko ei ollut vain pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarja, jossa panoksena oli puolivälieräpaikka. Se oli paljon enemmän.


Lukko-Ässät, ottelusarjaraportti: Ässät lähetti Lukon tylysti kesälomille - Matti Kuparinen ratkaisijana jatkoaika.com 22:02 15.03

Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat Ässät ja Lukko. Viimeksi pudotuspeleissä vuonna 1992 kohdannut kaksikko pääsee taistelemaan Satakunnan herruudesta. Tässä artikkelissa seurataan sarjan etenemistä aina ensimmäisestä ottelusta loppusummerin kautta jälkipeleihin.


Satakuntalaisten taisto venyi jatkoajalle - Ässät lähetti Lukon kesälomalle iltalehti 21:42 15.03

Ässät kaatoi Lukon Matti Kuparisen jatkoerämaalilla 3-2 ja eteni puolivälieriin. Satakunnan joukkueiden välinen villi kortti -kierroksen toinen ottelu oli juuri niin kiihkeä ja tunteellinen kuin saattoi odottaa. Lisätunnelmaa toi satapäinen porilaiskannattajien ryhmä, joka valtasi toisen päätykatsomon lähes kokonaan. Ottelun avausmaalin iski porilaisten riemuksi Ässät. Lukko-alivoima petti, kun Ässien Simon Suoranta rynni maalille ja iski ottelun avausmaalin.


Ässät jatkoerämaalilla puolivälieriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:32 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut pelattiin tänään. Illan tulokset ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-3 (je.) ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt tasan 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä oli puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla.


Ratkaisu siirtyi Raumalla jatkoeriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:10 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Kolmen erän jälkeen numerot ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-2 ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Ässät nousi tasoihin päätöserän lopulla – ratkaisu haetaan jatkoajalta iltasanomat 20:59 15.03

Lukko on pakkovoiton edessä kotiottelussaan.


Lukko kuskin paikalle päätöserän aluksi iltasanomat 20:50 15.03

Lukko on pakkovoiton edessä kotiottelussaan.


Raumalla kaksi maalia 19 sekunnissa - Pelicans vei Lahdessa avauserän iltalehti 20:06 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Maalittomien kakkoserien jälkeen tilanteet ovat samat kuin jo ensimmäisten erien jälkeen: Lukko-Ässät 1-1 ja Pelicans-SaiPa 1-0. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Raumalla tehokkaat 19 sekuntia avauserän lopulla iltasanomat 19:27 15.03

Lukko on pakkovoiton edessä kotiottelussaan.


Ässät avasi maalihanat – Lukko kuittasi johto-osuman välittömästi MTV 19:11 15.03

Ässät ja Lukko onnistuivat kumpikin maalinteossa kertaalleen 19 sekunnin sisällä ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisen ottelun avauserässä.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Ei kuulu vetää Ässiä päin iltalehti 11:23 15.03

Torstaina pitkävedossa ei ole tarjolla varsinaisia ylikertoimia. Lähimmäksi pelikelpoista yltää kohteen 170 Ässät 1,68 kertoimellaan. Vaikka Lukko lopulta parin avausottelussa Porissa melko lähelle pääsikin hävitessään "vain" 2-1, niin tässä kohtaamisessa kannattaa tarkkailla joukkueiden pitemmän ajan virekehitystä. Lukon kymmenen viime pelin saalis on 1-3-6 ja Ässien vastaava 7-1-2. Saldot vastaavat ihan hyvin myös joukkueiden otteita kentällä.


Pitkäveto: Ampikseen Shipulinia – SM-liigaan maistuu Lukko iltasanomat 11:07 15.03

Päivä on SM-liigan ja ampumahiihdon. Ampumahiihtoon on tarjolla parikin käypää vetoideaa. Päivitettynä tuhti nippu eurofutista.


Jere Seppälä Ässät-Lukko-sarjasta: "Kovaa vääntöä, myllyttäminen jatkuu" jatkoaika.com 08:00 14.03

Puolustaja Jere Seppälä urakoi päälle 20 minuuttia Ässien ottaessa ensimmäisen voiton Lukosta. Seuraavaan peliin porilaiset lähtevät parantamaan omaa peliään.


Ässät voittoon Satakunnan pudotuspelisarjan avauksessa jatkoaika.com 06:30 14.03

Yli 20 vuotta on siitä, kun Satakunnan joukkueet Ässät ja Lukko ovat viimeksi kohdanneet Liigan pudotuspelivaiheessa. Isomäen illassa nähtiinkin tasainen ja tunnepitoinen ottelu pudotuspelien henkeä mukaillen. Lopulta porilaiset olivat äänekkään kotiyleisönsä siivittämänä parempia lukemin 2-1, ja sarja on katkolla Ässille jo ensi torstaina Raumalla.


Uutiset