Asiakkaat valittivat liian pieniä vaatteita – H&M muutti kokotaulukkoa stara 22:40 05.06

H&M-vaateliikeketju on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen julkkisten kanssa. Brändi on


Sarjanäpistäjä halusi suojautua pyörävarkailta - sortui itse varastamaan lukon kaupasta iltalehti 15:39 28.04

Itä-Uudenmaan poliisi sai perjantaina aamupäivällä todistaa erikoista tilannetta. Noin 30-vuotias vantaalaismies jäi kiinni yrittäessään viedä kaupasta polkupyörän lukitsemiseen ja pyörävarkauksien ehkäisemiseen tarkoitettua U-lukkoa. Vartijat äkkäsivät miehen aikeet ja ottivat hänet kiinni. Poliisin tiedotteen mukaan mies oli piilottanut noin kahdeksan euron arvoisen lukon paitansa sisään. Motiiviksi teolleen mies kertoi yksinkertaisesti, että hän tarvitsi lukkoa ja meni siksi hakemaan sitä kaupasta.


Suomalaiskaksikko kehitti miljoonien hotellihuoneiden ovia ympäri maailman avaavan laitteen – Video: Näin se toimii MTV 11:32 26.04

Kuvitellaan laite, jolla hotelliasukkaan avainkortin voisi lukea lähietäisyydeltä. Riittäisi, että asiakas seisoisi vaikkapa hississä avainkortti taskussaan. Tämän jälkeen laitteen voisi asettaa hotellihuoneen sähkölukkoa vasten, jolloin siihen asennettu ohjelma etsisi hotellin yleisavaimen.


Tiesitkö? Selviytyjien klassiseen roikkumiskilpailuun on simppeli apukeino – kilpailijat eivät tajunneet iltasanomat 12:14 10.04

Kilpailijat eivät tajunneet peukkulukkoa sunnuntain jaksossa.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Ei syytä pelata Kärppiä päin iltalehti 12:32 20.03

Tiistain vetovihje tyytyy oikein konservatiiviseen suosikkivetoon pelaamalla Kärppiä voittamaan avauspuolivälieränsä Ässiä vastaan. Mitään varsinaista järkälemäistä ideaa vedossa ei ole, mutta ei ole vastaavasti myöskään syitä pelata Kärppiä vastaan. Kärpät on joukkueista parempi. Ässät kärsii loukkaantumisista ja oli melko keskinkertainen Lukkoa vastaan esiplayoffeissa, vaikka suoraan 2-0 sen sarjan voititkin. Kauden kahdessa runkosarjan Oulun pään kohtaamisessa Kärpät voitti laukaukset Ässiä vastaan yhteensä 142-59.


häkkeihin suljetuista ja painui pinnan onko Egyptin supertähti toipunut viimein

Uutiset