Kolme syytä, miksi TUTOn kausi päättyi hopeiset mitalit kaulassa jatkoaika.com 14:00 20.04

TUTO lähti kirkastamaan viime kauden kirvelevää nelossijaa tälle kaudelle. Joukkueen kokoonpano muodostui kauden aikana nimellisesti vahvaksi, mutta pelitavan sekavuus ja lukuisat loukkaantumiset jättivät TUTOn lopulta finaalien hävinneeksi osapuoleksi.


Kieltäytymisiä ollut Leijonissa aina – ”Marjamäki-case” juupas-eipäs -väittelyä uusisuomi 16:02 18.04

Lukuisat kieltäytymiset varjostavat yhä Leijonien MM-leiriä. Tällä kaudella NHL:ssä pelanneista Suomea ovat lupautuneet vahvistamaan vain Dallas Starsin puolustaja Julius Honka sekä Florida Panthersissa yhdeksässä ottelussa torjunut maalivahti Harri Säteri.


Moottoriurheilun megatähti Ivan Mauger, 78, on kuollut - ”Hän oli lajin oma Pelé” iltalehti 13:59 16.04

Uusiseelantilainen speedway-ikoni Ivan Mauger, 78, on kuollut. Lukuisat australialais- ja oseanialaismediat kertovat speedway-mestari Ivan Maugerin kuolleen maanantaiaamuna. 78-vuotias Mauger kärsi dementiasta ja sairasti alzheimerin tautia. Mauger kruunattiin 1960-70-luvuilla kuusi kertaa speedawayn maailmanmestariksi. Lisäksi hän sijoittui MM-sarjassa kolme kertaa toiseksi ja kerran kolmanneksi.


Poliisivankilaan vietyä Ilja Janitskinia odottavat lukuisat rikosepäilyt – kannattajat osoittavat mieltään poliisitalolla MTV 17:07 14.04

Useista rikoksista epäilty MV-julkaisun perustaja Ilja Janitskin on tuotu viime yönä Andorrasta Suomeen. Poliisin mukaan Janitskin on poliisivankilassa Helsingissä.


Poliisivankilaan vietyä MV-julkaisun perustajaa Ilja Janitskinia odottaa lukuisat rikosepäilyt MTV 17:07 14.04

Useista rikoksista epäilty MV-julkaisun perustaja Ilja Janitskin on tuotu viime yönä Andorrasta Suomeen. Poliisin mukaan Janitskin on poliisivankilassa Helsingissä.


Tosielämän huijaritarina tänään tv:ssä: yh-äiti Amanda päätyi lopulta oikeussaliin iltalehti 08:28 08.04

Amanda Kastrup tutustui Facebookissa miljonäärisuvun perijään. Tanskalainen yksinhuoltajaäiti Amanda Kastrup tutustui vuonna 2011 Facebookin välityksellä muuan Casperiin. Hän vaikutti melkein liian hyvältä ollakseen totta: kuuluisan miljonäärisuvun perijältä, joka ei kuitenkaan välittänyt rahasta. Siksi Amanda ei juuri ihmetellyt, kun Casper halusi pian muuttaa hänen, hänen päiväkoti-ikäisen Michela-tyttärensä ja perheen Conrad-koiran luo Kööpenhaminan liepeillä sijaitsevaan pieneen asuntoon. Casper esitteli Amandalle kyllä myös oman kotinsa: huoneiston suvun Augustinus-säätiölle kuuluvassa hienostohotellissa paraatipaikalla Kööpenhaminen keskustassa. Samalla Casper kertoi tyttärestään, joka ottikin nopeasti Amandaan yhteyttä - samoin kuin miehen lukuisat tungettelevat ystävät.


”Pääsi melkein itku, olin niin helpottunut” - viisikymppiset irtisanotut kertovat työllistymisestään iltalehti 10:10 07.04

Moni viisikymppinen tuntee kokeneensa ikäsyrjintää työmarkkinoilla, mutta moni on onnistunut myös työllistymään yllättävän työttömyyden jälkeen. katsaukset ja barometrit näyttävät, että monilla aloilla on avoimia työpaikkoja tarjolla. Monet alat ja ammatit ovat kuitenkin niitä, joissa on samaan aikaan paljon työttömiä työnhakijoita. Lukuisat viisikymppiset ovat voineet tehdä pitkän uran, ennen kuin työttömyys on osunut kohdalle. Monet sen ikäiset tuntevat kokeneensa ikäsyrjintää, kun uutta työpaikkaa ei ole kokemuksesta, edelleen ajantasaisesta osaamisesta ja moitteettomasta työhistoriasta huolimatta löytynyt.


Pornosivustolta odottamaton aprillipila: ”Hornhub” stara 15:00 04.04

Lukuisat yritykset juksasivat asiakkaitaan aprillipäivänä, eikä aikuisviihdesivusto Pornhub ollut poikkeus.


Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 04.04

Lukuisat yritykset juksasivat asiakkaitaan aprillipäivänä, eikä aikuisviihdesivusto Pornhub ollut poikkeus.


Ällöttävä kondomihaaste leviää - älä mene mukaan iltalehti 08:57 04.04

Sosiaalisessa mediassa leviää usein erilaisia tehtäviä ja haasteita. Teinien parissa leviävä The Condom Challenge suom. kondomihaaste on vaarallinen. Haasteessa kondomi otetaan kirjaimellisesti nenään ja vedetään sitten kurkusta ulos. Lukuisat haastetta yrittävät teinit ovat jakaneet videoitaan yrityksistään Youtubessa ja muissa sosiaalisen median kanavissa. Temppu on vaarallinen ja typerä.


Näin julkkikset viettävät pääsiäistä - Italiaa, munia, reippailua... iltalehti 15:52 30.03

Monet suomalaiset tähdet ovat vaihtaneet maisemaa pääsiäisen kunniaksi. Pääsiäistunnelmiin ovat siirtyneet jo lukuisat suomalaiset julkkikset. Napakympin juontajanakin tunnettu Janne Kataja on suunnannut parhaan ystävänsä Aku Hirviniemen kanssa Italian Abruzziin. Kumpikin on julkaissut yhteislomalta lukuisia keväisiä kuvia. Selviytyjistä tuttu Janni Hussi viettää pääsiäislomaa Tahkolla. Onnellinen Hussi iloitsee aurinkoisesta säästä.


Saksa nappasi lastenraiskaajan etsintäkuulutusvalokuvan avulla: Tekijällä 3 800 hyväksikäyttövideota ja -valokuvaa iltalehti 08:01 27.03

45-vuotias mies käytti lukuisia kertoja hyväkseen kahta 7- ja 10-vuotiasta poikaa. Saksan keskusrikospoliisi ja Frankfurtin yleinen syyttäjä julkaisivat maanantaina valokuvan etsintäkuuluttamastaan lastenraiskaajasta, ja vain tunteja myöhemmin tämä jäi kiinni. Dirk K.:n epäillään tehneen asunnossaan tuhansia videoita ja valokuvia, joissa hän hyväksikäyttää kahta alaikäistä poikaa. Uhrit ovat 7- ja 10-vuotiaita. Lukuisat rikokset tehtiin lokakuun 2014 ja joulukuun 2017 välillä. Tekijä latasi videot ja valokuvat darknetiin.


Kenet Suomi karkottaa? Venäjällä on Suomessa lähes 60 diplomaattia - Niinistö: ”Henkilöllisyys ratkeaa pikapuoliin” iltalehti 19:15 26.03

Niinistön mukaan Vladimir Putin kiisti presidenttien puhelinkeskustelussa Venäjän osallisuuden ex-vakoojan myrkyttämiseen. Lukuisat maat ilmoittivat maanantaina karkottavansa venäläisiä diplomaatteja Salisburyn hermomyrkkyiskun takia. Eniten venäläisiä karkottaa Yhdysvallat, joka ilmoitti karkottavansa 60 venäläistä. Ukraina karkottaa 13 ja Kanada 4. Jo aikaisemmin Iso-Britannia on karkottanut 23 venäläisdiplomaattia.


Pamela Tola kertoo Ylelle ohjaaja Aku Louhimiehen ehdottaneen ”seksiterapiaa”: ”Se oli varmaan hänestä hauskaa, mutta minusta törkeää” iltalehti 09:41 19.03

Lukuisat eturivin näyttelijät ovat astuneet esiin kertoakseen epämiellyttävistä kokemuksista ohjaaja Aku Louhimiehen kanssa. Yle on julkaissut aihetta käsittelevän laajan artikkelin, johon myös ohjaaja itse on ottanut kantaa. Pamela Tola kertoo jutussa työskentelystä ohjaaja Aku Louhimiehen kanssa. Näyttelijä kertoo, että Pahan maan promootiokiertueella ohjaajaja ehdotti hänelle "seksiterapiaa". - Hän vinkkasi hotellin yläkerran huoneisiin. Se oli varmaan hänestä hauskaa, mutta minusta törkeää, Tola kertoo Ylen jutussa.


- oliko kyseessä apina-asuinen mies apina-asuinen mies pelotteli huomautti ”Tässä lähti täysin väärään livenä Kärpät-tähti iski loukkaantunut Happeen Näin kävi Veikkausliigan olisi nostaa NHL-tasolla on entistä vähemmän paljon savua ja Pitkäveto Seinäjoki suojasi vuoristoon Venäjän – voiton dramaattisesti! Salah ”Tosi hyvä

Uutiset