Pittsburgh Penguinsille huonoja uutisia: Olli Määttä loukkaantui, Jevgeni Malkinille pelikieltoa iltasanomat 09:19 13.02

Tiistai oli synkkä uutispäivä Pittsburgh Penguinsille.


Olli Määttä loukkaantui pahannäköisesti, Jevgeni Malkin huitaisi vastustajaa mailalla päähän – katso video iltasanomat 07:56 12.02

Olli Määttä koki kovia maanantain kierroksella.


Olli Määttä loukkaantui pahannäköisesti yön NHL-kierroksella iltasanomat 05:26 12.02

Olli Määttä koki kovia maanantain kierroksella.


Paitsiossa: Jääkiekon macho äijäkulttuuri on kuollut jatkoaika.com 10:00 10.02

Kaukalossa kaikkensa antavat ammattijääkiekkoilijat eivät siviilit päällä olekaan machoja, maskuliinisia, täydellisiä koneita, ja viimein se saa myös näkyä, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Paitsiossa: Toisen kädestä ei saa viedä – paitsi jos olet jääkiekkoilija jatkoaika.com 10:00 27.01

Jääkiekon inhimillinen ja sosiaalinen puoli on vähintään yhtä mielenkiintoista kuin loputtomat tilastot ja taidokkaat harhautukset, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Hallituksen uusi huippuvirka meni pääministeri Juha Sipilän ehdokkaalle – ohitti nipun kokeneita virkamiehiä iltasanomat 20:57 23.01

Valtioneuvoston uuden strategiaosaston päälliköksi nimitetään torstaina Broad Scope Management Consulting Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Seppo Määttä, joka on pääministeri Juha Sipilän ehdokas paikalle. Määttä ohittaa nipun virkaa hakeneita kokeneita virkamiehiä.


Paitsiossa: Nuoret Leijonat voitti kultaa, mutta olivatko pelaajat siihen valmiita? jatkoaika.com 10:00 13.01

On hölmöä ajatella, että alle 20-vuotiaat maailmanmestarit olisivat kaikki kykeneviä suhtautumaan maailmanmestaruuteensa täysin kypsästi, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Antti Aalto pääsi toiselle kierrokselle: ”Ei ollut parasta tekemistä” uusisuomi 22:34 30.12

Antti Aalto piti suomalaisia mäkihyppyperinteitä pystyssä Keski-Euroopan mäkiviikon avauskilpailussa Oberstdorfissa. Jarkko Määttä ja Eetu Nousiainen jäivät karsintaan, mutta Aalto selviytyi toiselle kierrokselle asti ja oli kisassa 22:s.


Paitsiossa: Suomalaista jääkiekkoa on vaikea lähestyä, koska lajiväki ei ymmärrä vastata ilmeisimpiin kysymyksiin jatkoaika.com 10:00 30.12

Mikä arvo on ketjukoostumusten julkaisemisella ennen ottelua, kysyy Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Antti Aalto meni lentämällä mäkiviikon avaukseen – Jarkko Määtälle iso pettymys: ”Ongelmia on vähän kaikkialla” iltasanomat 19:22 29.12

Eetu Nousiainen ja Jarkko Määttä karsiutuivat Oberstdorfin kilpailusta.


Paitsiossa: Missä olit, kun Suomi voitti MM-kultaa 1995? jatkoaika.com 10:00 16.12

Ehkä tästä eteenpäin MM95:stä on turha enää haikailla, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Paitsiossa: Jokerit ei kiinnosta suurta yleisöä, koska se on yksin jatkoaika.com 10:00 02.12

Herättääkseen mielenkiintoa joukkuetta kohtaan Jokereiden tulee herättää mielenkiintoa koko KHL:ää kohtaan, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Kobayashi hyppäsi Rukan tuplavoittajaksi – Jarkko Määttä maailmancupin pisteille iltasanomat 20:39 25.11

Japanilainen voitti molemmat Rukan mäkikilpailut.


Paitsiossa: Liiga on syystäkin maajoukkueelle kateellinen jatkoaika.com 09:00 18.11

Maajoukkuelätkä osoittaa, että Suomessa on jääkiekolle valtava kysyntä, johon sarjalätkä ei kykene vastaamaan, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Uutiset