Paitsiossa: Vain pudotuspeleillä on merkitystä, mutta vain pudotuspeleistä ei sovi olla kiinnostunut jatkoaika.com 10:00 21.04

Monella on keväällä parempaakin tekemistä kuin seurata joukkueita, jotka eivät tunnu missään, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Paitsiossa: Naiskiekon ongelmat eivät ole pelillisiä jatkoaika.com 10:00 07.04

On turha etsiä esteitä naiskiekon kasvulle itse pelistä niin kauan, kuin miesten juniorisarjatkin ovat päättäjien mielestä naisten finaalia tärkeämmät, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Pekka Rinne pysäytti kiekon 42 kertaa ja torjui Nashvillen voittoon yle 06:26 30.03

Pittsburghin Olli Määttä palasi joukkueensa vahvuuteen.


Pekka Rinne torjui Nashvillen makeaan voittoon yle 06:26 30.03

Pittsburghin Olli Määttä palasi joukkueensa vahvuuteen.


Päivän ravivihje: Toto4, Kuopio 28.3. iltalehti 09:26 28.03

Toto4-ravit Kuopiossa tänään kello 18. Kuopion torstairavien Toto4-pelin vihjesysteemi sommitellaan kolmannen kohteen Piskon Poudan varaan. Lahjakkaan tamman voittoprosentti on koko uralla lähes 19. Viimeksi tällä samaisella Sorsasalon radalla Kimmo Määttäsen ajokki voitti varmalla tyylillä tullen päätöskierroksen 26-tempossa. Siitä ensimmäinen puolikas sujui hurjasti 22,7-lukemiin. I: 4 Lago Negro, 3 Bakels Birdland, 7 Tessa’s Devil, 6 Honorary Consul, 8 Sir Robert, 5 Tapiro Jet (2,1)


Paitsiossa: Tuomari saattaa olla nuija, mutta hän on tarpeeksi usein oikeassa jatkoaika.com 10:00 24.03

Jos yksi joukkue on selvästi toista parempi, se voittaa ottelun pienistä tuomarivirheistä huolimatta, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Paitsiossa: Hyvä alkushow viihdyttää silloinkin, kun itse ottelu ei siihen pysty jatkoaika.com 10:00 10.03

Otteluintroa voi pitää turhana, mutta ottelutapahtuman tunnelmaa ei sovi aliarvioida, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Puola nousi kaksoisvoittoon erikoisessa MM-mäkihyppykisassa – Jarkko Määttä oli ainoa suomalainen toisella kierroksella iltasanomat 18:57 01.03

Normaalimäen kilpailu käytiin äärimmäisen vaikeissa oloissa.


Paitsiossa: Se tunne, kun suosikkijoukkueesi vahvistuu siirtorajalla jatkoaika.com 10:00 24.02

Tyhjennysmyynnit ovat karkkia kannattajille silloin, kun jo valmiiksi voimakas joukkue ottaa vastaan uuden tähden, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Kolme suomalaista mäkikisaan – Andreas Alamommo karsiutui uusisuomi 16:38 22.02

MM-kisojen suurmäen karsinta hypättiin perjantaina. Suomalaisista paikan lauantaina hypättävään kisaan saavuttivat Antti Aalto, Jarkko Määttä ja Eetu Nousiainen. Andreas Alamommo karsiutui.


Pittsburgh Penguinsille huonoja uutisia: Olli Määttä loukkaantui, Jevgeni Malkinille pelikieltoa iltasanomat 09:19 13.02

Tiistai oli synkkä uutispäivä Pittsburgh Penguinsille.


Olli Määttä loukkaantui pahannäköisesti, Jevgeni Malkin huitaisi vastustajaa mailalla päähän – katso video iltasanomat 07:56 12.02

Olli Määttä koki kovia maanantain kierroksella.


Olli Määttä loukkaantui pahannäköisesti yön NHL-kierroksella iltasanomat 05:26 12.02

Olli Määttä koki kovia maanantain kierroksella.


Paitsiossa: Jääkiekon macho äijäkulttuuri on kuollut jatkoaika.com 10:00 10.02

Kaukalossa kaikkensa antavat ammattijääkiekkoilijat eivät siviilit päällä olekaan machoja, maskuliinisia, täydellisiä koneita, ja viimein se saa myös näkyä, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Paitsiossa: Toisen kädestä ei saa viedä – paitsi jos olet jääkiekkoilija jatkoaika.com 10:00 27.01

Jääkiekon inhimillinen ja sosiaalinen puoli on vähintään yhtä mielenkiintoista kuin loputtomat tilastot ja taidokkaat harhautukset, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Hallituksen uusi huippuvirka meni pääministeri Juha Sipilän ehdokkaalle – ohitti nipun kokeneita virkamiehiä iltasanomat 20:57 23.01

Valtioneuvoston uuden strategiaosaston päälliköksi nimitetään torstaina Broad Scope Management Consulting Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja Seppo Määttä, joka on pääministeri Juha Sipilän ehdokas paikalle. Määttä ohittaa nipun virkaa hakeneita kokeneita virkamiehiä.


Paitsiossa: Nuoret Leijonat voitti kultaa, mutta olivatko pelaajat siihen valmiita? jatkoaika.com 10:00 13.01

On hölmöä ajatella, että alle 20-vuotiaat maailmanmestarit olisivat kaikki kykeneviä suhtautumaan maailmanmestaruuteensa täysin kypsästi, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Antti Aalto pääsi toiselle kierrokselle: ”Ei ollut parasta tekemistä” uusisuomi 22:34 30.12

Antti Aalto piti suomalaisia mäkihyppyperinteitä pystyssä Keski-Euroopan mäkiviikon avauskilpailussa Oberstdorfissa. Jarkko Määttä ja Eetu Nousiainen jäivät karsintaan, mutta Aalto selviytyi toiselle kierrokselle asti ja oli kisassa 22:s.


Paitsiossa: Suomalaista jääkiekkoa on vaikea lähestyä, koska lajiväki ei ymmärrä vastata ilmeisimpiin kysymyksiin jatkoaika.com 10:00 30.12

Mikä arvo on ketjukoostumusten julkaisemisella ennen ottelua, kysyy Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Uutiset