Kaksi miestä vangittu epäiltyinä riihimäkeläisnaisen taposta – nainen löytyi kuolleena maastoon piilotettuna iltasanomat 17:13 18.12

Hyvinkään käräjäoikeus vangitsi maanantaina kaksi miestä todennäköisin syin epäiltyinä riihimäkeläisnaisen taposta.


Kaksi miestä vangittu epäiltyinä riihimäkeläisnaisen taposta – yli kuukauden kateissa ollut Leena löytyi maastoon piilotettuna MTV 17:05 18.12

Yli kuukauden kadoksissa ollut Leena Pekkarinen löydettiin viikonloppuna kuolleena, maastoon piilotettuna Riihimäellä.


Tutkinnanjohtaja: ”Alle 10 henkilöä” on otettu kiinni riihimäkeläisen Leenan taposta epäiltynä iltalehti 15:40 17.12

Poliisi kuulustelee kiinniotettuja henkilöitä ja harkitsee heidän vangitsemiseksi esittämistään. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lalli Jylhä Hämeen poliisilaitokselta kertoo summittaisesti Iltalehdelle, että "alle kymmenen henkilöä" on otettu kiinni epäiltynä riihimäkeläisen Leena Pekkarisen taposta. Poliisi tiedotti sunnuntaina löytäneensä yli kuukauden kateissa olleen Pekkarisen ruumiin maastoon piilotettuna.


Riihimäellä kadonnut Leena löytyi kuolleena - ruumis piilotettuna maastoon iltalehti 15:27 17.12

Poliisi kertoo ottaneensa teon takia useita henkilöitä kiinni epäiltynä taposta. Poliisi on löytänyt Riihimäellä 10. marraskuuta kadonneen Leena Pekkarisen kuolleena. Nainen löytyi maastoon piilotettuna. Poliisi on ottanut teon takia useita henkilöitä kiinni epäiltynä taposta. Teosta aikaisemmin vangittuna ollut riihimäkeläinen mies ei ole kiinniotettu.


Erittäin täpäräksi povattu kokous ohi – valiokunta sanoi IV-oluelle kyllä: ”Tärkeä voitto” uusisuomi 12:31 15.12

Kansanedustaja Outi Mäkelä ennusti (kok.) Uudelle Suomelle suuren valiokunnan kokuksesta todellä täpärää. Valiokunta on juuri kertonut puoltavansa eduskunnan äänestystulosta asiassa.


Torppaako valiokunta IV-oluen? – ”Yksi ääni saattaa ratkaista” uusisuomi 12:31 15.12

Suuri valiokunta kokoustaa parhaillaan alkoholilain prosenttirajan korotuksesta, jolle eduskunta näytti vihreää valoa suuressa salissa. Valiokunnassa kannatus on todella täpärää, arvioi kokoomuksen Outi Mäkelä (kok.) Uudelle Suomelle.


Hannes Suominen kiekkonoviisina Myllyksen rooliin – "Välillä tarvittiin stunttia" jatkoaika.com 17:00 12.12

Yksi Suomi 100 -juhlavuoden ilmiöistä on pian ensi-iltaan tuleva elokuva 95. Leijonat taisteli itsensä maailmanmestareiksi Tukholmassa, ja nyt Aleksi Mäkelä tuo ohjauksellaan kevään 1995 tapahtumat valkokankaalle. Oman panoksensa kiekkomuistelulle antoi näyttelijä Hannes Suominen, joka tulkitsee elokuvassa sankarimaalivahti Jarmo Myllystä.


Huomaatko yhdennäköisyyden? MM95-sankarit ja uutuuselokuvan näyttelijät poseerasivat yhteiskuvissa iltalehti 14:24 12.12

Leijonien ensimmäisen maailmanmestaruuden tarinan kertova 95-elokuva tulee ensi-iltaan joulupäivänä. Tiistaina kiekkotähdet ja elokuvan tekijäkaarti kokoontuivat lehdistölounaalle Espooseen. Tosielämän päähenkilöt ja elokuvan näyttelijät poseerasivat yhteiskuvissa. Aleksi Mäkelän ohjaama 95 tulee elokuvateatterilevitykseen 25. joulukuuta.


Kadonneen riihimäkeläisen Leenan vangittu mies vapautettiin – poliisi ei löytänyt riittävästi todisteita MTV 16:16 07.12

Riihimäellä marraskuussa kadonneen Leena Pakkarisen katoamisen tiimoilta vangittu mies on vapautettu, kertoo poliisi.


Asumaton rivitaloasunto tuhoutui tuhopoltossa Espoossa: ”Vandaalit ovat vain menneet sisälle” iltalehti 11:53 07.12

Tuhopoltto on tuhonnut asumattoman rivitaloasunnon Espoon Lippajärvellä. Päivystävä palomestari Mika Mäkelä sanoo, että tällä hetkellä ainut "järkevä" selitys on tuhopoltto. - Päätyasunto on sytytetty tuleen. Tilat eivät ole asuinkäytössä. Vandaalit ovat vain menneet sisälle ja sytyttäneet asunnon, Mäkelä sanoo.


YLE: poliisit tarkistivat linja-auton Helsingin Vallilassa - syynä anarkistien mielenosoitus iltalehti 17:16 06.12

Poliisi tarkasti linja-auton iltapäivällä Helsingin Vallilassa sijaitsevalla Mäkelänkadulla. Ylen mukaan auto tarkastettiin Helsingin Hakaniemessä järjestettävän mielenosoituksen vuoksi. Helsingin Vallilassa Mäkelänkadulla Iltalehden kuvaaja sattui paikalle kello 15 aikaan, kun parikymmentä poliisiautoa ja kymmenisen oli tarkastamassa linja-autoa. Paikka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Mäkelänkatu on Sörnäisistä pohjoiseen Tuusulanväylälle ja edelleen lentokentälle johtava valtakatu.


Valmiina iltaan - koirapoliisit kokoontuivat Mäkelänkadulla iltalehti 15:31 06.12

Poliisi kerää voimiaan itsenäissyyspäiväiltaa varten. Helsingin Vallilassa Mäkelänkadulla Iltalehden kuvaaja sattui paikalle, jossa parikymmentä poliisiautoa ja kymmenisen poliisikoiraa järjestäytyi. Kuvaajaa ei päästetty lähemmäksi. Hänen mukaansa vaikutti kuitenkin siltä, ettei Mäkelänkadulla ollut itsessään ollut minkäänlaista viranomaisoperaatiota menossa.


Taisto, 59, otti upean kuvan valaistusta Saanasta – taivaan tulet leiskuvat tunturin yllä iltasanomat 21:48 05.12

Taisto Mäkelän itsenäisyyden juhlavuoden kuvissa hehkuvat revontulien värikkäät kuviot ja valaistu Saana.


IL selvitti tehokkaimmat peltipoliisit: Tässä on Suomen sakkorysien top 30 iltalehti 05:57 05.12

Kameratolppien määrää ollaan lisäämässä Suomessa. Tehokkain tämänhetkisistä löytyy Helsingin Mäkelänkadun ja Vaakalinnuntien risteyksestä. Sakkojen määrällä mitattuna Suomen tehokkain peltipoliisi päivystää Helsingissä Mäkelänkadun ja Vaakalinnuntien risteyksessä. Ajonopeuksia valvova kameratolppa on napannut tammikuun alun ja lokakuun lopun välisenä aikana yli 5 900 kuvaa, joista suurin osa on johtanut sakkoihin.


Mitkä vatsalihakset! Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä julkaisi kuvan harjoitusleiriltä – ”Huh huh” suomiurheilu 19:01 04.12

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä leireilee parhaillaan Etelä-Afrikan Potchefstroomissa. Tiukan treenin lisäksi Mäkelä on ennättänyt myös rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa. Tuoreessa Instagram-kuvassa nainen makoilee bikineissä pyyhkeen päällä...


”Kainuulaisen 1€ on Uudellamaalla 0,04€” – Ministeriön rahanjako ällistytti kansanedustajat uusisuomi 14:44 04.12

Sosiaali- ja terveysministeriön maakunnille jakamat sote-uudistuksen valmistelurahat herättävät kummastusta kokoomuksessa. Puolueen kansanedustajat ja valtiovarainvaliokunnan jäsenet Outi Mäkelä ja Sari Sarkomaa kummastelevat, miksi rahat on jaettu tasasuuruisina summina maakuntien sote-koordinaattoreille.


”Kainuulaisen 1e on Uudellamaalla 0,04e” – Ministeriön rahanjako ällistytti kansanedustajat uusisuomi 14:44 04.12

Sosiaali- ja terveysministeriön maakunnille jakamat sote-uudistuksen valmistelurahat herättävät kummastusta kokoomuksessa. Puolueen kansanedustajat ja valtiovarainvaliokunnan jäsenet Outi Mäkelä ja Sari Sarkomaa kummastelevat, miksi rahat on jaettu tasasuuruisina summina maakuntien sote-koordinaattoreille.


Uutiset