Talli valittaa Ogierin rangaistuksesta – "Se ei ole sovelias" MTV 12:49 12.03

M-Sport Ford -talli aikoo valittaa Sebastien Ogierin aikarangaistuksesta, joka mätkäistiin ranskalaiskuljettajalle Meksikon MM-rallin Power Stage -erikoiskokeella.


Neuville ajoi pohjat Meksikon rallin avaus-ek:lle - Latvala ja Lappi hyvissä asemissa iltalehti 06:59 09.03

Kauden kolmas MM-ralli alkoi torstai-iltana Meksikossa. Ensimmäinen erikoiskoe oli lyhyt, 2,53 kilometrin mittainen yleisö-ek. Parasta vauhtia piti MM-sarjaa johtava Hyundain belgialaiskuljettaja Thierry Neuville. Toyotan virolaistulokas Ott Tänak oli toinen (+1,9) niukasti ennen M-Sportilla ajavaa viisinkertaista maailmanmestaria Sebastien Ogieria (+2,0).


Kommentti: WRC-tallin temppu puhuttaa – oliko se härskiä vai jopa nerokasta? MTV 20:48 19.02

M-Sport Fordin ja Sebastien Ogierin armoton taktikointi herätti keskustelua sunnuntaina päättyneen Ruotsin MM-rallin jälkeen.


Ott Tänakilta hurja paljastus – "Olin jo lopettanut WRC-urani" MTV 06:30 02.02

Toyotan rallitalliin täksi kaudeksi liittynyt Ott Tänak on paljastanut, että hän oli jo lyömässä ajohanskoja tiskiin kehnosti sujuneen kauden jälkeen vuonna 2013. Edellinen kausi oli sujunut kehnosti M-Sportilla ja virolainen oli jo luovuttanut unelman rallin MM-sarjan osalta.


Video: Pieni virhe ja suoraan ojaan! – Tältä näytti Teemu Sunisen ulosajo Monte Carlossa MTV 09:17 27.01

M-Sport Fordin tallissa ajavan Teemu Sunisen Monte Carlon ralli meni piloille perjantain ulosajon takia. Pieni virhe kostautui ja Suninen ajautui suoraan ojaan.


MM-rallin suomalaislupaus: Maailmanmestaruus tavoitteena tulevaisuudessa MTV 21:52 12.01

M-Sport Ford -talli vahvisti perjantaina, että huippulupaus Teemu Suninen ajaa tulevalla kaudella kahdeksan kisaa WRC-auton puikoissa sekä lisäksi WRC2:ssa Fiesta R5:lla Monte Carlossa ja Saksassa. Suniselle sopimus Malcolm Wilsonin johtaman brittitallin kanssa on unelmien täyttymys.


Loistouutinen! Suninen ajaa kahdeksan MM-rallia M-Sportin WRC-autolla MTV 15:39 12.01

Teemu Suninen ajaa ensi kaudella kahdeksan MM-rallia M-Sportin WRC-autolla, talli vahvistaa.


WRC-tallille merkittävät sopimukset – arvoltaan miljoonia MTV 17:20 11.01

Rallin MM-sarjan kuljettajien ja valmistajien mestaruudet viime kaudella voittanut M-Sport on vahvistanut virallisesti, että se on syventänyt yhteistyötään Fordin kanssa.


Mestaritiimin pomo naljaili Tommi Mäkiselle: ”Hän lähtee täältä kahden mustan silmän kanssa” MTV 16:18 11.01

Rallin MM-sarjaa viime vuonna hallinneen M-Sport Ford -tallin pomo Malcolm Wilson olisi halunnut pitää Ott Tänakin kuljettajakokoonpanossaan myös tänä vuonna.


Katso kuvat: Tällä autolla Ogier puolustaa mestaruuttaan MTV 14:49 11.01

M-Sport julkisti ensi kauden autonsa Autosportin tilaisuudessa Birminghamissa torstaina.


M-Sport Ford paljasti kolmannen WRC-kuskinsa Monte Carloon MTV 18:35 08.01

Ranskalainen Bryan Bouffier kilpailee M-Sport Ford -tallin kolmannella autolla rallin MM-kauden avaavassa Monte Carlon osakilpailussa tammikuun viimeisenä viikonloppuna.


Uutiset