Jukka Raitala kehuu Huuhkajien pelaamista – “Meitä vastaan on todella vaikea tehdä maaleja” MTV 12:18 11.10

MLS-seura Montreal Impactia edustava Jukka Raitala lähtee luottavaisin mielin kohti perjantaista Kansojen liigan ottelua Viroa vastaan. Raitala kertoo, että puolustus on toiminut hyvin edellisissä otteluissa, mutta näkee vielä kehitettävää Huuhkajien pelaamisessa.


Alexander Ring lopettaa Huuhkajissa – maajoukkuematkat liian raskaita MTV 22:30 30.09

MLS-seura New York City FC:tä edustava Alexander Ring ilmoitti lopettavansa A-maajoukkueessa. 


Zlatan Ibrahimovicin MLS-uran jatkuminen epäselvää, ei tyrmää kotiinpaluuta – "Olen saanut jo tarjouksen" MTV 12:42 23.09

MLS-seura Los Angeles Galaxyssa pelaava Zlatan Ibrahimovic pohtii jatkoaan jenkkiseurassa, uutisoi LA Timesin toimittaja Kevin Baxter.


Siirtosoppa kiehuu yhä vahvemmin: Wayne Rooney suuntaa Amerikkaan MTV 19:00 23.05

Valioliigaseura Evertonia edustaneen jalkapalloilija Wayne Rooneyn on kerrottu päässeen sopuun alustavista sopimusehdoista MLS-seura DC Unitedin kanssa. Rooney matkustaa BBC:n mukaan tällä viikolla Washingtoniin tutustuakseen seuraan.


Wayne Rooney jättämässä Evertonin – MLS-seura lähellä sopimusta brittihyökkääjän kanssa MTV 16:28 10.05

Valioliigaseura Evertonissa pelaava Wayne Rooney on lähellä sopimusta MLS:ssä pelaavan DC Unitedin kanssa.


Tehkää perässä! Video: Zlatan Ibrahimovic esitteli taitojaan NHL-seuran pelaajille MTV 21:57 06.04

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic jätti hiljattain Manchester Unitedin ja siirtyi pelaamaan ammatikseen MLS-seura LA Galaxyyn. Kovasta itseluottamuksestaan tunnettu ruotsalainen on ollut viime aikoina vahvasti esillä paikallisessa mediassa.


Los Angelesissa esitelty Zlatan härnäsi kommentillaan Ruotsin päävalmentajaa - kolumnisti: ”Lapsellista ja vain vähän viihdyttävää” iltalehti 09:45 31.03

Zlatan Ibrahimovic julkistettiin Los Angeles Galaxyn pelaajana. Manchester Unitedista Yhdysvaltojen länsirannikon MLS-seuraan siirtynyt 36-vuotias ruotsalaishyökkääjä on nyt koko liigan suurin tähti ja mainoskasvo. - Minun ei tarvitse todistaa mitään. He väittivät minua vanhaksi, kun saavuin Englantiin, mutta kun olin siellä valtasin koko maan. Kolmen kuukauden jälkeen kaikki vihaajat olivat minun fanejani, Ibrahimovic muistutti Expressenin mukaan.


ESPN: Zlatan jättää ManU:n tällä viikolla - suuntaa Galaxyyn iltalehti 15:15 22.03

Yhdysvaltalainen mediajätti ESPN tietää kertoa, että ruotsalaistähden siirto MLS-seura Los Angeles Galaxyyn on sinettiä vaille valmis. Se viimeistellään tällä viikolla. - Zlatan Ibrahimovic on pelannut viimeisen ottelunsa Manhcester Unitedissa, ESPN julistaa.


enää Huuhkajiin Pasi hämmästyttävä tilastofakta kertoo Irtisanomislaista syntyi osannut arvata!” papin nimet sulatukseen verta hikoileva sankari

Uutiset